Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είμαστε υπερπροστατευτικοί πατεράδες με μυαλό: Βαφτίζουμε την κόρη μας Σύφιλη.
Πέμπτη, 25 Απριλίου

πρώτη φορά

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #139575 από geazy12 στις 26 Ιουλίου 2017, 5:01μμ

geazy12

Εικονίδιο
μέλος από: 26/7/2017
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Γεια σε όλους.Είμαι 17 ετών και εδώ και ενα μικρο χρονικο διάστημα σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε με το αγόρι μου.Προσωπικά,νιώθω έτοιμη για κάτι τέτοιο,δεν έχω δεχθεί κάποια πίεση ούτε από φίλες μου ούτε από τον ίδιο.Με απασχολούν όμως μερικά θέματα τα οποία δε μπορώ να συζητήσω με τους γονείς μου λόγω πουριτανιστικών αντιλήψεων.Αρχικά,όπως καταλάβατε,οι γονείς μου δεν έχουν συζητήσει ποτέ μαζί μου για αυτό το θέμα με αποτέλεσμα ο,τι γνωρίζω να προέρχεται από εμπειρίες φίλων μου,από διάφορες ταινίες κτλ.Για να καταλάβετε,ο πατέρας μου μού απαγορεύει να έχω μέχρι και σχέση σε αυτήν την ηλικία(το θεωρεί ανήθικο).Έτσι για οτιδήποτε συμβεί,δε μπορώ να ανοίξω συζήτηση και να τους το πω γιατί ο πατέρας μου κυριολεκτικά θα με σκοτώσει.Αυτό δυστυχώς με προβληματίζει κάπως γιατί δε μπορώ να ανοιχτώ και να μιλήσω για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα και επίσης αν τύχει και το μάθει ο πατέρας μου φοβάμαι για τα χειρότερα!Επιπρόσθετα,νιώθω άνετα με το αγόρι μου,του έχω εμπιστοσύνη και μπορώ να τον φανταστώ μαζί μου.Υπάρχει όμως κάποια περίπτωση να το μετανοιώσω;Δε λέω,μου αρέσει πάρα πολύ αλλά επειδή όπως έχετε καταλάβει υπερσκέφτομαι,ανησυχώ μήπως μία στο εκατομμύριο το μετανοιώσω.Επιπλέον,μπορεί αυτή μου η πράξη να επηρεάσει τις μαθητικές μου επιδόσεις;(δίνω πανελλήνιες φέτος και θέλω να τα πάω καλά).Ακόμη,η πρώτη φορά πονάει;Εγώ ,για παράδειγμα,που είμαι ανεκτική στο πόνο θα πονέσω λιγότερο απο μία που δεν είναι;Τέλος,είναι αλήθεια πως μετά την πρώτη φορά η γυναίκα περπατάει κάπως περίεργα;ή αυτά είναι φήμες;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139576 από Akis2000 στις 26 Ιουλίου 2017, 5:51μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Μέρος 1ο

Καταρχάς καλωσόρισες στο forum καθώς όπως βλέπω με αφορμή τα ερωτήματα τα οποία βασανίζουν το μυαλουδάκι σου έκανες σήμερα την εγγραφή και έθεσες ήδη τον πρώτο σου προβληματισμό. Ελπίζω τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι να καταφέρουν να σε βοηθήσουμε να βρεις απαντήσεις τόσο σε αυτό όσο και σε άλλα ερωτήματα τα οποία θα καλεστείς να αντιμετωπίσεις.
Να σου πω σε πρώτη φάση ότι όοοολο αυτό το οποίο περνάς από την στιγμή που μπήκες στο τρυπάκι να ολοκληρώσεις και έτσι όπως το περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικό. Μα απολύτως. Ούτε η πρώτη είσαι αλλά ούτε και η τελευταία που οι γονείς της βλέπουν έτσι την κόρη τους σε αυτή την ηλικία. Και φυσικά το άγχος και των δικών τους είναι εύλογο. Τόσα και τόσα ακούγονται καθημερινά. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να είχες γονείς που θα σου προκαλούσαν τον σεβασμό και όχι τον φόβο στο να συζητούσες μαζί τους τέτοια θέματα αλλά μην νομίζεις, δυστυχώς σπανίζουν τέτοιοι γονείς. Οπότε κάνε ότι είναι να κάνεις προσπαθώντας να αποβάλεις το άγχος για το αν το μάθουν οι γονείς. Είναι ο χειρότερος σύμμαχος στο να περάσεις καλά εσύ και το αγόρι σου.
Ακολουθεί δεύτερο μέρος (μη μας την πουν και στο φορουμ ότι γράφουμε μεγάλα σχόλια) 
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139577 από Akis2000 στις 26 Ιουλίου 2017, 5:54μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Μέρος 2ο
Στο συγκεκριμένο θέμα μας τώρα, να πω ότι η ηλικία στην οποία θα αποφασίσεις να ολοκληρώσεις για πρώτη φορά είναι σχετική. Εντάξει, είναι σημαντικό ότι δεν το αποφάσισες στην ηλικία των 14 και 15 που έχουμε ακούσει εδώ μέσα. Είσαι θα έλεγα σε μία μέση κατάλληλη ηλικία για αυτό. Είναι επίσης πολύ σημαντικό (ίσως και το πιο σημαντικό) το ότι γνωρίζεις πολύ καλά το αγόρι με το οποίο διάλεξες να είναι ο πρώτος σου λέγοντας τις πιο μαγικές λέξεις για αυτό. Νιώθεις άνετα και του έχεις εμπιστοσύνη. Κριτήρια απαραίτητα που σε κάνουν και εσένα να νιώθεις σίγουρη και έτοιμη για αυτό που κάνεις.
Στο θέμα του διαβάσματος, εντάξει, θα μπορούσε να σε αποπροσανατολίσει σε ένα βαθμό καθώς θα αλλάξει η ερωτική σου ζωή, αλλά είναι στο χέρι σου να το ελέγξεις αυτό.
Στο αν πονάει την πρώτη φορά, εντάξει, γυναίκα δεν είμαι αλλά μπορώ να πω ότι σίγουρα την πρώτη φορά νιώθεις κάποιο πόνο ο οποίος όμως σίγουρα στην πορεία θα αντικατασταθεί με αυτό το συναίσθημα της ηδονής. Μην απογοητευτείς εάν την πρώτη φορά σου φανεί κάπως επώδυνο το όλο θέμα. Σου εγγυώμαι ότι στο μέλλον και με την πράξη θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο. Και όχι, δεν πρόκειται να αλλάξει το περπάτημά σου.
Κλείνοντας μόνο μία συμβουλή. Μιας και είναι η πρώτη σας φορά (αλλά και στο μέλλον) φροντίστε από την πρώτη στιγμή να πάρετε προφυλάξεις γιατί τότε το άγχος για το αν μάθουν οι γονείς σου ότι ολοκλήρωσες δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα έχεις να αντιμετωπίσεις σε κάποιο ενδεχόμενο «ατύχημα».
Αυτά τα ολίγα λοιπόν και ελπίζω να σε κάλυψα σε κάποιο μεγάλο μέρος τους όποιους προβληματισμούς σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά όταν και όποτε το αποφασίσεις και η πρώτη σου φορά να σου μείνει πραγματικά ευχάριστα αξέχαστη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139578 από starboy στις 26 Ιουλίου 2017, 6:06μμ

starboy

μέλος από: 15/6/2017
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Εγω λεω να μην το κανεις,εισαι πολυ μικρη για κατι τετοιο.σιγουρα θα το μετανιωσεις,καλα λεει ο πατερας σου και ας ειναι αυστηρος,απο τα 17 μεταχειρισμενη;Ελαχιστες το κανουν σε τετοια ηλικια ο μεσος ορος για εδω ειναι τα 19-20 και πανω,να περιμενεις κανα δυο τρια χρονια, ουτως η αλλως δεν θα κερδισεις καμια ιδιαιτερη απολαυση σαν γυναικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139579 από geazy12 στις 26 Ιουλίου 2017, 6:16μμ

geazy12

Εικονίδιο
μέλος από: 26/7/2017
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Άκη σε ευχαριστώ πολύ,μου έλυσες αρκετές απορίες! :D Βέβαια,όπως προανέφερα, το σχολικό κομμάτι με ενδιαφέρει εξίσου γιατί δε θέλω να παρασυρθώ τελείως.Αυτό που επιθυμώ είναι να περάσω όμορφα αλλά να μην ξεμυαλιστώ όπως άλλες συνομήλικες μου.Ελπίζω να τα καταφέρω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139580 από geazy12 στις 26 Ιουλίου 2017, 6:17μμ

geazy12

Εικονίδιο
μέλος από: 26/7/2017
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
starboy δεκτή η αποψή σου!Πάντως η φράση "θα το μετανιώσεις σίγουρα" μου φαίνεται πολύ απόλυτη.Όπως και οτι ο μέρος όρος έναρξης των επαφών είναι 19-20.Σε πολλά άρθρα μπορείς να δεις οτι είναι τα 17.Τέλος πάντων ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη πάνω στο ζήτημα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login