Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάθε μέρα στη ζωή μου έχει το ίδιο πράμα: Ποικιλία. Θέλω κάτι διαφορετικό.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

ερωτησεις πανω στο σεξ: στασεις...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #114239 από kassandra στις 14 Δεκεμβρίου 2012, 1:11πμ

kassandra

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/12/2012
μηνύματα: 91 αποδεκτές 0
Πριν ξεκινισω νομιζω οτι πρεπει να αναφερω οτι εχει μικρο χρονικο διαστημα που ενεργοποιηθικα σεξουαλικα...
Προσφατα λοιπον ειχα μια συζιτισει με τ αγορι μου πανω στο σεξ... και μου ειπε καποια πραγματα και θελω να τα διασταυρωσω και να παρω συμβουλες... πρωτα αναφερθικαμε στο πρωκτικο μου ειπε οτι ειναι ωραιο και αρεσει στις περισσοτερες και οτι νιωθεις ηδονη και απο μπροστα... αυτο δεν μπορω να το καταλαβω... οντως ισχυει ή το λεει για να με πισει να το κανω? μετα μιλισαμε για την σταση στα τεσσερα με μπερδεψε λιγο αυτο στα τεσσερα περα απο το πρωκτικο γινετε και κανονικα? (Ηλιθια ερωτηση...) ειναι οντως τοσο ωραιο οσο εχω ακουσει? (Στα τεσσερα) και η αλλη ηταν με την γυναικα επανω... μου ειπε οτι ειναι καλο να την κανουμε για να αρχισω να μαθενω να εχω κι εγω το “πανω“ χερι και μου περιεγραψε τι ακριβως πρεπει να κανεις και μου φανηκε αρκετα δυσκολη και γενικοτερα με τρομαξε αλλα μου ειπε οτ δεν ειναι τιποτα... γενικα ολα μου τα παρουσιαζει οτι θα μ αρεσουν πολυ και οτι ειναι ευκολα... ειναι οντως ετσι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114241 από asap στις 14 Δεκεμβρίου 2012, 2:17πμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
μηνύματα: 860 αποδεκτές 0
αρχικα το πρωκτικο θελει πολυ υπομονη για να πεις να φτασεις σε ενα σημειο και να νιωθεις ανετα... δεν ειναι δηλαδη απλα σου εβαλε λιγο λιπαντικο και θα μπαινοβγαινει, με αρκετη "εξασκηση" θα μαθεις να δουλευεις τον μυ που υπαρχει εκει πισω και μετα οπως σου ειπε και το αγορι σου θα το ευχαριστιεσαι...το θεμα ειναι να το θες εσυ και σαν ιδεα για να αρχισεις να το κανεις.

η σταση στα 4 γινεται και στο κανονικο ναι... γενικως μην καθεστε και συζητατε τι στασεις θα κανετε, απλα την ωρα του σεξ δοκιμαστε καινουργιες και θα καταλαβατε ποια σας αρεσει εκεινη την στιγμη..
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #114248 από Darklin στις 14 Δεκεμβρίου 2012, 12:24μμ

Darklin

Εικονίδιο
μέλος από: 13/6/2011
μηνύματα: 28 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Να ξερεις πως οπου περνανε νευρα σε ενα ανθρωπινο σωμα, με τη διεγερση τους μπορεις να νιώσεις ερεθισμο. Απο τα αυτια εως και τις πατουσες. Θα συμφωνησω με τον Asap οτι δεν είναι ευκολη υπόθεση το σεξ απο πισω οπως είναι απο μπροστα αλλα κανεις πλεον δεν αμφισβητει οτι ο οργασμος ειναι εφικτος. Για εμενα απαραιτητει προυποθεση ειναι η κοπελα να νιωθει καλα με αυτο που κανει και οχι οτι "μολυνει" την προσωπικοτητα της (πραγμα που πολλες κοπελες νιωθουν)και δευτερον να εχει απολυτη εμπιστοσυνη στον ανθρωπο που κανει έρωτα για να μπορεσει και η ιδια να αφεθει και να το απολαυσει.
Αυτο που μαλλον εννοει ο φιλος σου οταν λεει οτι νιωθεις ταυτοχρονα ηδονη και απο μπροστα έχει βαση και στηριζεται στο οτι η διοδος του πρωκτου και του αιδιου ουσιαστικα χωριζονται απο ενα μικρου παχους σωμα (μη το πω δερμα γιατι δεν ειναι δοκιμο). Οταν γινεται λοιπον πρωκτικο σεξ παραγονται μικροδονησεις που μεταφερονται και στο αιδιο της κοπελας που την ερεθιζουν. ΣΙΓΟΥΡΑ και αυτο στο υπογραφω δεν είναι αυτες που εσενα θα σε φερουν σε κορυφωση. Αν δε χαλαρωσεις για να το απολαυσεις, απλα δε θα το απολαυσεις. Ο οργασμος θα ερθει απο εκει που υπαρχει διεισδυση γι'αυτο λοιπον θελει και ψυχολογικη αλλα και σωματικη προετοιμασια. Ψυχολογικη για τους λογους χαλαρωσης που ειπαμε πολλακης και σωματικη γιατι η περιοχη εκεινη δεν εκρινει υγρα για να διευκολυνη την διεισδυση. Ο σωστος συνδυασμος και η αισθηση της στιγμης θα δημιουργησουν δυνατες στιγμες.
Στα "τεσσερα" τωρα που ανεφερες, αν ησουν απο πισω θα εβλεπες οτι και οι δυο "εισοδοι" (να το πω κομψα) ειναι σε θέα. Οπως αναφεραμε και πριν δεν απεχουν η μια απο την αλλη παραμονο μερικα χιλιοστα. Οποτε ναι είναι πανευκολα να γινει και απο τις δυο. Σημαντικο ειναι να φερεις το κεφαλι σου και το στηθος σου οσο πιο κοντα στο στρωμα για να ανασηκωθει καλα η μεση σου και να μπορεσει να μπει με ανεση και να το απολαυσετε και οι δυο. Παλι πολλες κοπελες φοβουνται λιγακι σφιγμενες σε στασεις που χανουν την οπτικη επαφη με το ταιρι τους. Για τις γυναικες ειναι ωραιο γιατι νιωθουν οτι χανουν τον ελεγχο και ειναι "υποδουλωμενες" να το πω ετσι στις ορεξεις του αλλου. Μη σου ακουγεται διαστροφικο. Οντως ειναι ενα αισθημα που και τα δυο φυλα απολαμβανουν. Για τον αντρα ειναι παλι απολαυστικη γιατι του έχεις σε θεα ενα απο τα δυο σημεια που οι πλειοψηφία κοιταει. Οχι το δευτερο δεν ειναι τα ματια! Οποτε λιγο η οπτικη επαφη, λιγο η πραξη, λιγο οτι εχει το πανω χερι κανουν ενα μεγαααααλο πολυ!

Τωρα να περασουμε στο γενικο μερος. Οι ανδρες δε λειτουργουν οπως εσείς. Θυμαμαι κατι παρα πολυ συντομο και χαρακτηριστικο που ειχα διαβασει σε μια ερευνα που ελεγε:

Οι γυναικες: No Love...? NO SEX!
Οι ανδρες: No Sex...? NO LOVE!

Που θελω να καταληξω. Στο οτι ο ανδρας λειτουργει σε μεγαλο βαθμο οπτικα. Ερεθιζεται με οσα βλεπει και πιστεψε με μικροατελειες και κατι χαζα οπως λιγη κυτταριτιδα δεν καθεται να παρατηρησει εκεινη τι στιγμη. Δε λεω να γινεις αδιαφορη προσ τον εαυτο σου, αλλα αυτη την καταραμμενη την λαμπα αναψτε τη. Αρα οσα ποιο πολλα του δειχνεις τοσο πιο πολυ τον αναβεις. Αυτο κολλαει στο παρε το πανω χερι. Μην κολωνεις να κανεις και να πεις κατι εκεινη την ωρα που το νιωθεις. Κι ενα χαστουκακι στα οπισθια με μια προτρεπτικη κουβεντα τυπου "κι αλλό" ειναι αρκετο πολλες φορες για να τον κανει τον αλλο πυραυλο.

Συγνωμη ανοιξαμε πολυ την κουβεντα απλα ηθελα να σου δωσω να καταλαβεις οτι στο σεξ μην προγραμματιζεις. Πηγαινε εκει και απλα δωστου να καταλαβει. Να φυγει λιποθυμος στο τελος!!!

Καλη συνεχεια και πανω απο ολα με ασφαλεια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114258 από kassandra στις 14 Δεκεμβρίου 2012, 2:18μμ

kassandra

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/12/2012
μηνύματα: 91 αποδεκτές 0
Ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Και τους δυο σας με βοηθισατε... και καταλαβα και καποια πραγματα που αδυνατουσα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114266 από Darklin στις 14 Δεκεμβρίου 2012, 2:57μμ

Darklin

Εικονίδιο
μέλος από: 13/6/2011
μηνύματα: 28 αποδεκτές 0
Οτι απορεια εχεις εδω ειμαστε για να βοηθαμε. Καλυτερα να ρωτας παρα να μετανιωνεις! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login