Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πώς να εξηγήσω το σχολείο σε μια ανώτερη διάνοια; (Elliot, E.T.)
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

δεν εχει ορεξη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #60116 από choco στις 09 Απριλίου 2010, 7:39μμ

choco

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
παιδια καλησπερα, με το αγορι μου ειμαστε 3 χρονια μαζι κ ειμαι η πρωτη του κοπελα.. αλλα τον τελευταιο καιρο εχουε ελαττωσει πολυ το σεξ... δηλαδη μονο μια φορα την εβδομαδα περιπου.. στην αρχη ξεκινησε επειδη δεν μπορουσαμε να βρεθουμε πολυ μεσα στην εβδομαδα αλλα σχεδον καθε φορα που βρισκομασταν γινοταν.. ομως τον τελευταιο καιρο δεν εχει καθολου ορεξη του λεω κ δεν θελει... σημερα μου ειπε πως βαριεται... αλλες φορες οτι ειναι αρρωστος η τον ποναει το χερι του.. κ σημερα που τον ρωτησα μου ειπε πως ενω με θελει ερωτικα δεν εχει ορεξη... κ οτι γενικα δεν εχει ουτε καν να αυνανιστει.. τι πιστευεται, οτι ειναι απλα καποια φαση η οτι κρυβεται κατι πισω απο αυτο(καποια αλλη κοπελα η να μην με βλεπει πια ερωτικα)??? επισης να πω οτι τους τελευταιους εξι μηνες ψαχνει για δουλεια αλλα δεν βρισκει κ ειναι απογοητευμενος κ οτι τον τελευταιο διμηνο εχει απομακρυνθει απο δυο φιλους του... ευχαριστω πολυ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60117 από Σηπτικό Βόδι στις 09 Απριλίου 2010, 7:58μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
μηνύματα: 917 αποδεκτές 0
Από αυτά που λες το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι έχει. Όχι σωματικά, αλλά γενικότερα η ψυχολογία του είναι σκατά... Έχει γίνει κάτι που να τον πείραξε πολύ; Γιατί όταν λες ότι είναι απογοητευμένος επειδή δε βρήκε δουλειά και έχει απομακρυνθεί από φίλους του σημαίνει ότι κάτι τον απασχολεί. Μπορεί να συνέβη κάτι που να τον "συντάραξε" ρε παιδάκι μου...Εγώ λέω να το συζητήσετε, να κάτσεις μια μέρα να τον ρωτήσεις να σου πει, δε μπορεί στα καλά καθούμενα να είναι έτσι.

Αυτά,
Άρης.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60118 από benedictos στις 09 Απριλίου 2010, 9:07μμ

benedictos

Εικονίδιο
μέλος από: 8/4/2010
μηνύματα: 34 αποδεκτές 0
Η ψυχολογια του ανθρωπου ειναι ολο σκαμπανεβασματα. ειναι περιοδοσ καθοδου αυτη την στιγμη. μην ανησυχεισ δεν υπαρχει αλλη κοπελα στην ζωη του. ισωσ εχει συμβει κατι και δεν θελει να το πει ουτε καν σε εσενα. μην το πιεζεισ γιατι θα νομιζει οτι μονο αυτο ειναι που θελεισ απο εκεινον. το καλοκαιρι ολα θα φτιαξουν. αλλα οπωσ λενε αβυσοσ η ψυχη του ανθρωπου....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60127 από choco στις 10 Απριλίου 2010, 12:04πμ

choco

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
γενικα ειναι κλειστος τυπος επομενος κ να εχει τσακωθει με καποιον δεν θα μου πει κατι... με τους φιλους του ξερω τους λογους που απομακρυνθηκε αλλα να τον συνταραξαν τοσο πολυ? κ να τον πιασω να του μιλησω ουτε ο ιδιος δεν νομιζω να ξερει... αλλα δεν ξερω πως να φερθω κ εγω... ενταξει δεν θα τον πιεζω για αυτο το θεμα αλλα ποσο καιρο θα γινεται ολο αυτο??? δεν ξερω καν πως να βοηθησω! και benedicte πολυ φοβαμαι οτι δεν θα φτιαξει το καλοκαιρι γιατι θα πιασει δουλεια κοντα στο εξοχικο του κ μετα δεν θα βλεπομαστε κ πολυ.... κ απο αυγουστο στρατο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60130 από benedictos στις 10 Απριλίου 2010, 12:15πμ

benedictos

Εικονίδιο
μέλος από: 8/4/2010
μηνύματα: 34 αποδεκτές 0
Μην ανυσηχεισ θα το ξεπερασει. προσπαθησε να τον προσεγγισεισ με καλο τροπο σιγα σιγα. να συζητησεισ μαζι του. πιστευω κατι θα εχει γινει οικογενειακα και εχει συνμπεσει με αλλα γεγονοτα. ολοι εχουμε κακεσ καταστασεισ. οσο για τον στρατο ειναι κατι που ολοι οι αντρεσ πανε καποια στιγμη. εννεα μηνεσ ειναι και θα περασουν. εξαλου θα εχει και εξοδουσ. το καλυτερο ειναι στον στρατο οπωσ μπεισ να βγεισ. δηλαδη να μην χαλασει τον χαρακτηρα σου. ελπιζω να βοηθησα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60131 από choco στις 10 Απριλίου 2010, 12:23πμ

choco

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
κοιτα οικογενειακα εχει τα κλασσικα, δεν εχει γινει κατι που να τον πειραξει πολυ... απλα κλασσικα δεν εχει λεφτα να παρει οτι θελει κ ζηταει απο τους γονεις του κ αυτο τον πειραζει (γι'αυτο εχει απογοητευτει λογω δουλειας) τωρα για τον στρατο δεν θελω να το σκεφτω απο τωρα θα ερθει κ θα φυγει... θα προσπαθησω να του μιλησω παλι.. φοβαμαι μην τον πρηξω γιατι κ σημερα μιλησαμε παλι γι'αυτο το θεμα κ μου ειπε οτι γενικα δεν εχει ορεξη.. η καθε απαντηση με βοηθαει! σ'ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60144 από bluebird στις 10 Απριλίου 2010, 12:29μμ

bluebird

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0
φιλη choco μια φορα την εβδομαδα ειναι πολυυυυ λιγο. ουτε η μανα μου λογω ηλικιας δεν το κανει τοσο... συχνα! δηλαδη τρεις φορες τον μηνα (αφου την μια εβδομαδα εχεις περιοδο, αρα δεν μπορεις να το κανεις!) λοιπον, εγω θα σου ελεγα, να ψαξεις μονη σου να βρεις την αιτια, γιατι εκεινος δεν προκειται να στο πει, τι να σου πει αλλωστε, οτι υπαρχει καποια αλλη ή οτι απλως ..βαρεθηκε; αν και βασικα θα σε συμβουλευα να μην μπεις καν στον κοπο και απλως να προχωρησεις παρακατω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60154 από ftoufoo στις 10 Απριλίου 2010, 2:57μμ

ftoufoo

banned
μέλος από: 13/2/2010
μηνύματα: 60 αποδεκτές 0
μίλα του σοβαρά. πες του ότι καταλαβαίνεις ότι έχει κάτι και θέλεις να ξέρεις τι είναι αυτό. Πες του ότι αν δεν ξέρεις τι είναι, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις και αυτό σε πληγώνει. Πες του ότι δεν μπορείς να είσαι μέρος της ζωής του αν αυτός δεν σε θέλει (= απομονώνεται και δεν σου μιλάει). Προφανώς και όλα τα παραπάνω τα κάνεις επειδή νοιάζεσαι γι'αυτόν και για την σχέση σας και όχι για το sex (θα έρθει και αυτό αν φτιάξουν τα άλλα)

Αν είσαι σύντροφός του και όχι γκόμενά του οφείλεις και να ξέρεις τι του συμβαίνει αλλά και να του σταθείς (όσο μπορείς βέβαια).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60155 από choco στις 10 Απριλίου 2010, 3:14μμ

choco

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
bluebird μου δεν ειναι τοσο ευκολο οσο το λες... γι'αυτον τν ανθρωπο νιθω τοσα πολλα κ δεν θα τα χαλαγα για εναν τετοιο λογο... δεν θελω να καταστρεψω την σχεση μου για το σεξ ουτε κ ειναι ο λογος που μενω σε αυτην... κ επισης δεν βρισκομαστε καθε μερα .. για την αλλη δεν θα το παραδεχοταν αλλα αν βαρεθηκε γιατι να μην μου το πει? ετσι θα μπορεσουμε να αλλαξουμε κατι σε αυτον τον τομεα(οχι οτι δεν εχω προσπαθησει....)
ftoufoo σ'ευχαριστω... οταν τον ξαναδω θα του μιλησω... παντως γενικα ειναι κλειστος τυπος κ δεν ανοιγεται σε κανεναν ουτε καν στους κολλητους του... μακαρι να μου ανοιχτει σε αυτο το θεμα για να ξερω κ εγω τι να κανω... πως να τον βοηθησω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login