Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σε περίπτωση φωτιάς μη χρησιμοποιείτε ασανσέρ. Απλά πηδήξτε!
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Τι μπορει να ειναι?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89577 από Aitherovamwn στις 22 Νοεμβρίου 2011, 12:31πμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
μηνύματα: 421 αποδεκτές 0
καλησπερα σας.ειμαι 18 χρονων και εδω και 3-4 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..συνεχεια στο πεος βγαζω χυσια,δηλαδη το νιωθω υγρο και αν κανω να το "στραγκιξω" βγαινει 1 σταγωνα..και αυτο γινεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ.δηλαδη αν γινει ας πουμε τωρα και το καθαρισω μετα απο 1 ωρα θα ειναι παλι ετσι..η αληθεια ειναι πως δεν με εχει ανυσηχησει αυτο το πραγμα,ομως ειναι παρα πολυ ενοχλητικο να νιωθεις ολη την ωρα πως ειναι βρεγμενο το πουλι.εχει κανεις σας καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι...?
(σιγουρα ο admin θα μου βαλει "Ο Τιτλος σου τον πινει" αλλα δεν μπορουσα να σκεφτω κατι καλυτερο οποτε συγνωμη :) )
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89579 από aswtos στις 22 Νοεμβρίου 2011, 12:51πμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
μηνύματα: 428 αποδεκτές 0
φιλε μου θα σου ελεγα να το κοιταξεις με λιγο μεγαλυτερη προσοχη και μην το αμελησεις γιατι μπορει να ειναι και κατι που να χρειαζεται ιατρικη αντιμετωπιση. δεν δικαιολογειται το να εκρινεις απο το πεος σου συνεχως προσπερματικα υγρα χωρις ερεθισμο. μπορει να σχετιζεται με καποια προστατιτιδα ή γενικα με καποια μολυνση. μην το παραμελησεις γιατι μπορει να μην σου παρουσιασει εντονοτερα συμπτωματα αμεσα αλλα και χωρις ιατρικη αντιμετωπιση πολυ πιθανον να μην υποχωρησει. εκτος αυτου ακομη και αν δεν ειναι κατι το σοβαρο το συγκεκριμενο συμπτωμα η ολη κατασταση μπορει να γινει η αιτια για καποια αλλη μολυνση αφου ενα υγρο περιβαλλον ευνοει την αναπτυξη μικροβιων. δεν στα λεω ολα αυτα για να σε τρομοκρατησω, πιθανον να μην ειναι κατι το σοβαρο. ειδικα αν αυτα τα υγρα εχουν και καποια περιεργη μυρωδια ή περιεργο χρωμα, καπως θολο, δωσε μεγαλυτερη προσοχη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89580 από Aitherovamwn στις 22 Νοεμβρίου 2011, 12:54πμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
μηνύματα: 421 αποδεκτές 0
βασικα δε τρομοκρατηθικα ουτε καν.και στο γιατρο δε θελω να παω,οχι επειδη <φοβαμαι να το πω στους γονεις μου> γιατι δε τους πεφτει καν λογος.αλλα επειδη ειμαι κομπλεξικος και το πουλι μου δε μπορω να το δειξω ετσι..εγω στην αρχη υπεθεσα πως ηταν ουρολιμοξη γιατι με ετσουζε λιγο οταν κατουρουσα.αλλα αυτο εγινε 1-2 φορες μονο ενω την πρωτη μερα..μετα τελος
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #89584 από aswtos στις 22 Νοεμβρίου 2011, 1:10πμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
μηνύματα: 428 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

κανε οπως εσυ νομιζεις. παντως να ξερεις πως για να κρινει ο γιατρος αν τυχον εχεις κατι το πιθανοτερο ειναι να μην μπει καν στη διαδικασια να κοιταξει το πεος σου. μαλλον θα σε στειλει για μια εξεταση και καλλιεργεια ουρων. εγω παντως θα σου ελεγα να μην το αμελησεις ειδικα αν εχεις και σεξουαλικες επαφες χωρις χρηση προφυλακτικου. μπορει να ειναι απο μια ουρολημωξη οπως λες και εσυ μεχρι ουρηθριτιδα και χλαμυδια που αν δεν την αντιμετωπισεις αμεσα μπορει να σου δημιουργησει μεχρι και στειρωση μακροπροθεσμα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89585 από Aitherovamwn στις 22 Νοεμβρίου 2011, 1:11πμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
μηνύματα: 421 αποδεκτές 0
οκ σε ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου..αν σε καμια βδομαδα το πολυ δεν εχει περασει θα παω να το κοιταξω..να σαι καλα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login