Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα ωραιότερα πράματα στη ζωή ή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν.
Δευτέρα, 22 Απριλίου

Μην μπαίνετε στο chat εάν...

Απάντησε Γράψε θέμα
Μήνυμα #39192 από Webmaster στις 20 Απριλίου 2007, 3:17πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
μηνύματα: 1860
αποδεκτές απ.: 148
Το ftou.gr είναι ένα website για λίγους.

Αν μας ενδιέφερε ο πολύς κόσμος κι αν βγάζαμε λεφτά από την ανοησία που τον δέρνει, θα ανταλλάζαμε banners με τσοντάδικα ή θα φτιάχναμε topsites όπως ο χαριτωμένος από κει με το funny site.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλώ

Μην μπαίνετε στο chat και ειδικά στο κανάλι #ftou εάν:


- Είστε χήρα/ζωντοχήρα/σκαντζοχοίρα 40 (και καλά) ετών με 18άχρονη κλαρινο-κόρη και ψάχνετε γκόμενο για σας και γαμπρό για αγοράσει την κόρη με αντίτιμο μια κερδοφόρα μάντρα αυτοκίνητα (μας έτυχε δις το περιστατικό, δεν το αντέχουμε και τρίτη φορά, θα ξεράσουμε). Αν σας πετύχουμε όχι μόνο θα σας κάνουμε ρόμπα αλλά θα σας καρφώσουμε και στην Espresso.

- Θέλετε chat με πολύ κόσμο και σας πέφτει λίγος ο δικός μας. Χεστήκαμε. Ανοίξτε δικό σας κανάλι και καλέστε όλους τους φίλους σας εκεί να βγάζετε τα μάτια σας.

- Θέλετε chat με λίγο κόσμο και σας πέφτει πολύς ο δικός μας (ζαλίζεστε).

- Θέλετε με το που θα μπείτε όλοι να στηθούν καραούλι και να σας αρχίσουν στην πάρλα. Δε σας θέλουμε, αρρωσταίνουμε στην ανούσια πολυλογία.

- Είστε άντρας και θέλετε να βρείτε γκόμενα. Σκατά θα βρείτε, οι μισές είναι προβληματικές και οι άλλες μισές είναι κοιλαράδες 50άρηδες κρυφοί gay.

- Είστε γυναίκα και θέλετε να βρείτε γκόμενο. Ατυχήσατε, θα σας λούσουμε αιφνίδια στη γωνία με τσουγδοκτόνο νερό και θα σας κάνουμε βουρδούγιο σε όλους τους ψυλλιασμένους (+w) χρήστες του server, στέλνοντας με wallops τις κοτσάνες που πετάτε.

- Είστε μαμούνι (εγκάθετος) άλλου website και μπήκατε στα μουλωχτά ωσάν τον λαδοποντικό να ψαρέψετε κόσμο. Τα τρία του Καράμπελα θα ψαρέψετε.

- Προσβάλεστε εύκολα. Στο chat μας βρίζουμε, ρευόμαστε, κλάνουμε, φτιάχνουμε τσάγια, καφέδες, λέμε ό,τι μας κατέβει, αναπτύσουμε επαναστατικές θεωρίες και γενικώς επικρατεί μια νταού κατάσταση (*). Μη μπείτε, θα σας πέσει βαρύ.

- Σας έκανε νταντά η μαμά σας και θέλετε να βρίσετε και να πουλήσετε μαγκιά κάπου ανώνυμα στο ίντερνετ για να ξεσπάσετε.

Ευχαριστώ.

(*) Στο μήνυμα τούτο εισάγω στο πανελλήνιο τη φράση "νταού κατάσταση" και δίνω τα δικαιώματα για την ευρύτερη χρήση της. Το ακριβές νόημα είναι "αδιευκρίνιστη, ελεγχόμενα άτακτη, αυξημένης εντροπίας κατάσταση". Παρόμοια αλλά πιο περιγραφική από τη φράση "χύμα κατάσταση".

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...

Δεν μπορείς να απαντήσεις. Ο Guest δεν μπορεί να γράφει μηνύματα στο forum.
Εγγραφή - Login

Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα →|