Στείλε λεφτά στο ftou.gr

 

~Guest
Login   Εγγραφή   Κατάλογος μελών
Τώρα στο chat
Θες να σ' αφήσουν ήσυχο; Ξεκίνα να καθαρίζεις το σπίτι.
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου
Μήνυμα #39192 από Webmaster στις 20 Απριλίου 2007, 3:17πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
μηνύματα: 1842
αποδεκτές απ.: 149
Το ftou.gr είναι ένα website για λίγους.

Αν μας ενδιέφερε ο πολύς κόσμος κι αν βγάζαμε λεφτά από την ανοησία που τον δέρνει, θα ανταλλάζαμε banners με τσοντάδικα ή θα φτιάχναμε topsites όπως ο χαριτωμένος από κει με το funny site.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλώ

Μην μπαίνετε στο chat και ειδικά στο κανάλι #ftou εάν:


- Είστε χήρα/ζωντοχήρα/σκαντζοχοίρα 40 (και καλά) ετών με 18άχρονη κλαρινο-κόρη και ψάχνετε γκόμενο για σας και γαμπρό για αγοράσει την κόρη με αντίτιμο μια κερδοφόρα μάντρα αυτοκίνητα (μας έτυχε δις το περιστατικό, δεν το αντέχουμε και τρίτη φορά, θα ξεράσουμε). Αν σας πετύχουμε όχι μόνο θα σας κάνουμε ρόμπα αλλά θα σας καρφώσουμε και στην Espresso.

- Θέλετε chat με πολύ κόσμο και σας πέφτει λίγος ο δικός μας. Χεστήκαμε. Ανοίξτε δικό σας κανάλι και καλέστε όλους τους φίλους σας εκεί να βγάζετε τα μάτια σας.

- Θέλετε chat με λίγο κόσμο και σας πέφτει πολύς ο δικός μας (ζαλίζεστε).

- Θέλετε με το που θα μπείτε όλοι να στηθούν καραούλι και να σας αρχίσουν στην πάρλα. Δε σας θέλουμε, αρρωσταίνουμε στην ανούσια πολυλογία.

- Είστε άντρας και θέλετε να βρείτε γκόμενα. Σκατά θα βρείτε, οι μισές είναι προβληματικές και οι άλλες μισές είναι κοιλαράδες 50άρηδες κρυφοί gay.

- Είστε γυναίκα και θέλετε να βρείτε γκόμενο. Ατυχήσατε, θα σας λούσουμε αιφνίδια στη γωνία με τσουγδοκτόνο νερό και θα σας κάνουμε βουρδούγιο σε όλους τους ψυλλιασμένους (+w) χρήστες του server, στέλνοντας με wallops τις κοτσάνες που πετάτε.

- Είστε μαμούνι (εγκάθετος) άλλου website και μπήκατε στα μουλωχτά ωσάν τον λαδοποντικό να ψαρέψετε κόσμο. Τα τρία του Καράμπελα θα ψαρέψετε.

- Προσβάλεστε εύκολα. Στο chat μας βρίζουμε, ρευόμαστε, κλάνουμε, φτιάχνουμε τσάγια, καφέδες, λέμε ό,τι μας κατέβει, αναπτύσουμε επαναστατικές θεωρίες και γενικώς επικρατεί μια νταού κατάσταση (*). Μη μπείτε, θα σας πέσει βαρύ.

- Σας έκανε νταντά η μαμά σας και θέλετε να βρίσετε και να πουλήσετε μαγκιά κάπου ανώνυμα στο ίντερνετ για να ξεσπάσετε.

Ευχαριστώ.

(*) Στο μήνυμα τούτο εισάγω στο πανελλήνιο τη φράση "νταού κατάσταση" και δίνω τα δικαιώματα για την ευρύτερη χρήση της. Το ακριβές νόημα είναι "αδιευκρίνιστη, ελεγχόμενα άτακτη, αυξημένης εντροπίας κατάσταση". Παρόμοια αλλά πιο περιγραφική από τη φράση "χύμα κατάσταση".

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.

Προφίλ: Webmaster Άλλα από Webmaster

Rohala Art Course

Δεν μπορείς να απαντήσεις. Ο Guest δεν μπορεί να γράφει μηνύματα στο forum.
Εγγραφή - Login
 

Based on Web Wiz Forums, ©2002-2018 Web Wiz Guide :: Extended & attached to Strange Forces® by Aris Agrippas


Το ftou.gr γράφει κούκιζ στο δίσκο σου για να σου κάνει τη ζωή εύκολη δηλαδή για να θυμάται το λογκίν σου χωρίς να σε πρήζει για να δίνεις password συνέχεια. Ως εδώ καλά.

Το Γκούγκλε του οποίου τις διαφημίσεις έχουμε στις σελίδες μας, γράφει επίσης κούκιζ και ισχυρίζεται πως το κάνει για να στοχεύει καλύτερα στη διαφήμιση. Σ' αυτά τα κούκιζ εμείς δεν έχουμε πρόσβαση, έχει όμως το Γκούγκλε.

Με τη χρήση του ftou.gr συναινείς στην εγγραφή κούκιζ στο πισί σου από μας κι από το Γκούγκλε.