Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ειρωνεία είναι να αποστειρώνουν την ένεση για να σε εκτελέσουν.
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου

H σκληρή αλήθεια για τις Ελληνίδες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #139563 από sat0r στις 26 Ιουλίου 2017, 12:18πμ

sat0r

Εικονίδιο
μέλος από: 25/7/2017
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Μετά από μια ηλικία (20 για να είμαστε ακριβείς) οι γυναίκες αναμένουν να είσαι σεξουαλικά ενεργός. Αυτή η σεξουαλική δραστηριότητα υπονοείται από τις ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ. Οι άνδρες εκπέμπουν φερομόνες και τα θηλυκά έχουν υποδοχείς φερομόνων. Οι άνδρες δίνουν πουλί και οι γυναίκες παίρνουν πουλί. Η μεταφορά φερομόνων είναι βασικά το σεξ πριν συμβεί το σεξ.

Οι γυναίκες δεν ελκύονται από έναν άντρα που δείχνει την έλξη του γι 'αυτές. Αντ 'αυτού ελκύονται από έναν άντρα που τους ενημερώνει (μέσω των φερομονών) ότι άλλες γυναίκες έλκονται από αυτόν και είναι σεξουαλικά ενεργός. Οι γυναίκες το εκλαμβάνουν αυτό, καταλαβαίνουν ότι ο άντρας γαμάει καλά και προχωρούν μαζί του στο κρεβάτι.

Αυτό εξηγεί γιατί βλέπετε τόσα πολλά ζευγάρια που δεν έχουν κανένα νόημα. Το σεξ δεν είναι εγκεφαλικό. Δεν έχει καμία σχέση με την ύπαρξη κοινών ενδιαφερόντων ή κοινών συναπτογραφικών μοτίβων (αν και οι άνδρες με φερομόνες τείνουν να έχουν αποδεκτά συναπτικά μοτίβα). Έχει ελάχιστη σχέση με την εμφάνιση επίσης. Όλο το παιχνίδι είναι στο να καυλώσεις την γυναίκα μέσω των φερομόνων σου.

Αυτό ισχύει για τους άντρες άνω των 20. Πριν από αυτή την ηλικία οι γυναίκες είναι λιγότερο αμείλικτες για παρθένους / μη σεξουαλικά ενεργούς άντρες και θα τους καβαλήσουν αν παρουσιάζουν κοινωνική απόδειξη. Είναι σημαντικό να γαμήσεις πριν τα 20 και να καταφέρεις να διατηρήσεις μια ενεργό σεξουαλική ζωή, ώστε να διατηρείς τις φερομόνες σου.

Υπάρχουν πολλοί άντρες που είχαν κοπέλα, αλλά στη συνέχεια παρέμειναν αγάμητοι για αόριστο χρονικό διάστημα χωρίς να καταλάβουν το γιατί. Ένας τύπος μου είπε κάποτε: "Ο ένας χρόνος έγινε δύο, τα δύο χρόνια έγιναν 5 και τα 5 χρόνια έγιναν 10." Και αυτό προέρχεται από έναν άντρα με εμφάνιση 7 + / 10. Αν ήταν ξύπνιοι και δεν ήταν υπνωτισμένοι από τις γκομενές τους, θα χρησιμοποιούσαν τις φερομόνες τους για να γαμήσουν και άλλες γυναίκες ενώ ήταν σε σχέση. Οι φερομόνες απελευθερώνονται όταν ένας άντρας γαμά επιτυχώς ένα κορίτσι της αρεσκείας του (όχι μια πληρωμένη) και διαρκούν μέχρι που ο τύπος θέλει ξανά σεξ.

Τα κορίτσια δεν ενοχλούνται από παιδιά που έχουν και άλλα κορίτσια. Γκρινιάζουν λίγο αλλά στην πραγματικότητα τους αρέσει επειδή αυτό δείχνει ότι ο άντρας τους είναι σεξουαλικά επιθυμητός από άλλα θηλυκά, αυξάνοντας έτσι τον SMV(Sex Market Value) του στα μάτια τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές γυναίκες πηδίουνται με παντρεμένους ή δεσμευμένους άντρες. Αυτοί οι άνδρες έχουν μια τεράστια ποσότητα φερομονών και τα κορίτσια το γουστάρουν αυτό. Υπήρχε ακόμη και μια τηλεοπτική διαφήμιση όπου μια κοπέλα λέει πόσο ωραίο αισθάνεται να "κοιμάται" με το αγόρι της φίλης της.

Οι Ελληνίδες δεν έχουν εξελιχθεί σεξουαλικά από την προϊστορική εποχή. Είναι πολύ πίσω σε σχέση με τους άντρες στον τομέα της σεξουαλικηες έλξης. Θα προτιμούσαν να γαμηθούν με ένα σκύλο παρά με έναν άντρα χωρίς φερομόνες. Είναι ΖΩΑ και προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139564 από sat0r στις 26 Ιουλίου 2017, 12:32πμ

sat0r

Εικονίδιο
μέλος από: 25/7/2017
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ. Οι αγάμητοι λένε ότι είναι διαφθορά για να ανταπεξέλθουν στην έλλειψη σεξουαλικών συντρόφων. Οι άνθρωποι είναι ζώα και τα ζώα είναι έκφυλα. Όλοι αυτοί οι συντηρητικοί ηλίθιοι που γκρινιάζουν γι 'αυτό είναι απλώς υποκριτές και θα ήταν ευχαρίστως μέρος της εκφυλίας, αν μπορούσαν.

Ο φεμινισμός θα τους δείξει. Βλέπετε, ο φεμινισμός θα επαναφέρει την ανθρωπότητα στην προταρχική της κατάσταση. Ποια κατάσταση είναι αυτή; Είναι εκείνη όπου το 70% των ανδρών δεν έκαναν ΠΟΤΕ σεξ, ενώ κάθε άνδρας που ανήκει στο προνομιούχο 30% έχει 17 γυναίκες που πιπιλίζουν το πουλί του. Αυτό είναι το πώς τα πράγματα ήταν στην προϊστορική περίοδο.

Έπειτα, άρχισε να αναπτύσσεται η πατριαρχία δίνοντας έτσι σε περισσότερους άνδρες μια ευκαιρία. Οι γυναίκες άρχισαν να γαμάν άντρες που είναι παροχείς αντί για άνδρες που έχουν φερομόνες (και μεγάλες πούτσες γιατί αυτό είναι σημαντικό όταν οι άνθρωποι δεν φορούσαν ρούχα). Αυτό κράτησε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '60.

Στη δεκαετία του '70 ήρθε η σεξουαλική απελευθέρωση και ο φεμινισμός άρχισε να έρχεται στην σκηνή. Οι γυναίκες είχαν την επιλογή να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητες ώστε να μην χρειάζονται άνδρες χωρίς φερομόνες για να τις στηρίξουν. Ως εκ τούτου, το μόνο πράγμα που χρειάζονται οι γυναίκες από τους άντρες ήταν οι ψολές τους.

Τα θηλυκά, επανέρχονται στην πρωτογενή και αληθινή τους μορφή κι έτσι πηγαίνουν με άντρες που είναι ήδη σεξουαλικά ενεργοί και εκπέμπουν φερομόνες. Αυτό αύξησε σημαντικά τον αριθμό των βιαστών, παιδεραστών και οδήγησε πολλούς άνδρες στην ομοφυλοφιλία. Ενώ στη δεκαετία του '60 και προτού οι γυναίκες κάθονταν με τους άνδρες που είχαν χρήματα και τις ικανότητες για να τα βγάλουν, τώρα γαμιούνται με άντρες που έτυχε να κάνουν σεξ στην εφηβεία τους και διατήρησαν μια σεξουαλικά ενεργή ζωή για τα επόμενα χρόνια.

Εάν το σκεφτείτε, ο φεμινισμός ΔΕΝ ωφελεί τις γυναίκες. Τους μετατρέπει σε αντικείμενα του σεξ. Ο αληθινός νικητής είναι οι άντρες με φερομόνες. Παίρνουν περισσότερο μουνί ενώ οι άλλοι δεν παίρνουν τίποτα και πρέπει να καταφύγουν σε πόρνες και πορνό.

Ο φεμινισμός είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. Θα φέρει την κοινωνία μας πίσω στην αρχική και φυσική της κατάσταση, απαλλαγμένη από την πλύση εγκεφάλου της πατριαρχίας. Φυσικά αυτό δεν ωφελεί το ανθρώπινο, αφού πολλοί ηλίθιοι άνδρες θα αναπαραχθούν, αλλά με τη σεξουαλική ελευθερία έρχονται και συνέπειες φυσικά. Ίσως τομ ανθρώπινο είδος δεν έχει σχεδιαστεί για να εξελιχθεί. Ίσως να μην έπρεπε να εξελιχθεί ποτέ και όλη η εξέλιξη που συνέβη ήταν απλώς ένα στατιστικό σφάλμα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139565 από sat0r στις 26 Ιουλίου 2017, 12:43πμ

sat0r

Εικονίδιο
μέλος από: 25/7/2017
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Είναι σαν να γκρινιάζουν επειδή δεν έχουν υπερδυνάμεις. Βλέπουν άλλους άνδρες με κορίτσια, αισθανονται φθόνο και επιθυμούν γυναίκες ακόμα περισσότερο.Πιστέυουν ότι η επιθυμία τους έχει ρεαλιστικό υπόβαθρο. Είναι η ηλίθια βιολογία τους που τους κάνει να επιθυμούν θηλυκά. Αλλά τι γίνεται αν η βιολόγια έπεσε έξω; Ατυχήματα συμβαίνουν.

Εκτός αυτού, επιθυμούν γυναίκες, αλλά οι γυναίκες δεν υπάρχουν καν σε μορφή που να είναι συμβατή με αυτούς. Είναι σαν ένας κιθαρίστας που είναι αριστερόχειρας να θέλει δεξιόχειρη κιθ΄ρα. Του αρέσει πολύ, αλλά δεν μπορεί να την παίξει. Το ίδιο ισχύει και για τους αγάμητους. Μπορεί να ποθούν κορίτσια, αλλά δεν μπορούν να «παίξουνε» μαζί τους γιατί δεν είναι απλά για αυτούς και αντίθετα από τις κιθάρες, οι γυναίκες στερούνται προσανατολισμού και είναι όλες ίδιες, έτσι ώστε να μην υπάρχουν «αριστερόχειρες» γυναίκες.

Είναι παράλογο ένας αγάμητος να θέλει γυναίκα. Έχει υπνωτιστεί και έχει κολλήσει σε μη ρεαλιστικές επιθυμίες. Το σεξ είναι μέσο για τον έλεγχο του νου για τους αγάμητους. Τα μέντια και οι σεξουαλικά ενεργοί άνθρωποι τους έχουν μαστίγιο-καρότο με την ιδέα του σεξ.

Αν είσαι αγάμητος μετά τα 20 έχει τελειώσει το πανυγύρι και καμία Ελληνίδα δεν θα σου κάτσει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139566 από sat0r στις 26 Ιουλίου 2017, 12:53πμ

sat0r

Εικονίδιο
μέλος από: 25/7/2017
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Στην Ελλάδα, αν είσαι παρθένος πάνω από τα 20 είναι τότε την έβαψες. Η χώρα αυ΄τη είναι αμείλικτη. Αν πεις ότι είσε παρθένος 20+, δεν θα μπουν καν στον κόπο να προτέινουν μαλακίες όπως κοινωνικοποίηση, κούρεμα, ντους και αυτοβελτίωση. Θα σου πουν να πάς σε κανένα μπουρδέλο και να διακινδυνεύσεις να κολλήσεις AIDS, επειδή σε αναγνωρίζουν ως υπάνθρωπο που δεν έχει καμία ελπίδα. Και αυτή είναι η καλή συμβουλή. Οι γυναίκες συμβουλέυουν να αυτοκτονήσεις ή να γίνεις γκέι.

Βλέπετε, στην Ελλάδα οι γυναίκες δεν συγχωρούν. Τα θηλυκά εδώ είναι πρωτόγονα. Το μόνο που του νοιάζει είναι οι φερομόνες. Τίποτα άλλο. Γνωρίζω 7 + / 10 άνδρες που δεν μπορούν γαμαήσουν γυναίκες κάτω από το εμφανισιακό τους επίπεδο. Γιατί? Επειδή οι θυληκοί ανθρώπινοι οργανισμοί μπορούν να μυρίσουν την έλλειψη της σεξουαλικής τους δραστηριότητας.

Δεν υπάρχει κανένας 20+ αγάμητος στην Ελλάδα ο οποίος έχασε την παρθενιά του σε Ελληνίδα χωρίς να την πληρώσει.

Τα θηλυκά εδώ είναι αμείλικτα και περιφρονούν κάθε είδους αγαμία. Θα ανοίξουν με ευχαρίστηση τα μουνιά τους σε παντρεμένους άνδρες ή άνδρες με κοπέλα. Αυτή είναι η φύση τους. 3somes kai 4somes συμβαίνουν παντού στην χώρα επειδή οι γυναίκες δεν ενοχλούνται όταν ο γκομενός τους γαμαέι άλλες μπροστά τους. Αντίθετα, τις καυλώνει πιο πολύ.

προφίλάλλα...˵quote˶
10
Μήνυμα #139568 από Webmaster στις 26 Ιουλίου 2017, 5:17πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
μηνύματα: 1876 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Όπως σε διαβάζω μάλλον είσαι κάτω των 20, καθόλου αγάμητος, τίγκα στη φερορμόνη. Φαντάζομαι να τα λες αυτά ανεβασμένος σε βάθρο φωνάζοντας σε τηλεβόα κι από κάτω πατείς με πατώ σε οι γκόμενες να περιμένουν να ολοκληρώσεις το λόγο για να πέσουν με λύσσα πάνω σου και να σε πλακώσουν στα φιλιά και στα χάδια.


-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139569 από sat0r στις 26 Ιουλίου 2017, 11:58πμ

sat0r

Εικονίδιο
μέλος από: 25/7/2017
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
διακρίνω λίγη ειρωνία? επίσης η απαντησή σου ειναι αυθαίρετη και μπορούσε να ειπωθεί για πολλά ποστ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139571 από sakis211 στις 26 Ιουλίου 2017, 2:52μμ

sakis211

Εικονίδιο
μέλος από: 16/9/2013
μηνύματα: 81 αποδεκτές 0
O admin τοσα χρονια το παιζει ανωτερος,εξυπνοτερος και ειρωνευεται με αυτο τον τροπο. Τον κανει να αιθανεται "αρχοντας".
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139808 από lida στις 28 Αυγούστου 2017, 11:52μμ

lida

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/8/2017
μηνύματα: 432 αποδεκτές 59
Με συχωρεις sator ολες αυτες οι περιεργες θεωριες που γραφεις υπαρχουν σε επιστημονικο σαιτ και αν ναι βαλε λινκ ή ειναι δικες σου σοφιες?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #142943 από ookhh στις 18 Φεβρουαρίου 2019, 5:33μμ

ookhh

Εικονίδιο
μέλος από: 18/2/2019
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
έλα ρε sat0r και νόμιζα το να έχεις ωραία μάτια είναι αρκετό!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143086 από lance στις 17 Μαρτίου 2019, 8:27μμ

lance

Εικονίδιο
μέλος από: 15/3/2019
μηνύματα: 21 αποδεκτές 0
Η ημιμάθεια είναι πολύ χειρότερη της αμάθειας. Το να νομίζεις ότι ξέρεις δηλαδή ενώ έχεις μεσάνυχτα.

Έχεις διαβάσει 2 πράγματα και αυτά λειψα και έχεις και άποψη.

Τι να πρωτοσχολιάσω...

1) ο μισογυνισμός σου δείχνει τα κόμπλεξ σου.

2) οι φερομόνες κρατάνε το πολύ 15 λεπτά γι'αυτό και δεν έχεις μεγάλο χρονικό περιθώριο αν θέλεις να το εκμεταλλευτείς. Αυτό που κοιτάνε οι άνθρωποι (άντρες/γυναίκες) είναι τα subcoms σου.

3) η πιο αρχέγονη αίσθηση στον άνθρωπο είναι αυτή της όσφρησης, ένα μεγάλο κομμάτι της συνδέεται με το reptilian/υποσυνείδητο/ασυνείδητο και έχει να κάνει όχι με φερομόνες (τόσο) αλλά κυρίως με τα γονίδια και το ανοσοποιητικό σύστημα του κάθε ανθρώπου.

4) όλοι οι άντρες είναι providers (απλά όχι, ή όχι μόνο, σε χρήμα), το θέμα είναι αν είσαι supllicator ή όχι.

5) η ανθρώπινη φύση είναι ίδια παντού. Το μόνο που αλλάζει είναι το context και συνεπώς κάποιοι κοινωνικοί κανόνες. Οι Ελληνίδες λοιπόν είναι ίδιες με όλες τις άλλες γυναίκες, όπως οι Έλληνες ίδιοι με όλους τους άλλους άντρες. Αυτό που αλλάζει είναι η νοοτροπία σε ορισμένα σημεία λόγω social programming. Τέλος το γονιδίωμα του σύγχρονου ανθρώπου είναι ΙΔΙΟ τουλάχιστον 200.000 χρόνια πριν με ο,τι συνεπάγεται αυτό...

6) ναι οι γυναίκες θα επιλέξουν και δεσμευμένους αν τους θεωρούν Α στο συγκεκριμένο context ή αν είναι νατσουράλια αλλά αυτά που λες για τις φερομόνες κλπ είναι απλά αστεία. Αν μιλάμε για chosen one, B και Ω (που είσαι εσύ), εκεί πάει αλλού η βαλίτσα.

7) το κάθε τι είναι συνδυασμός γονότυπου και φαινότυπου ή αν θες S value και R value. Το SVM βρε κακομοίρη ειδικά για τον άντρα είναι συνδυασμός του S και του R.

8) το social proof είναι εξαιρετικά σημαντικό αλλά χωρίς preselection και κατάλληλο be, μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ.

9) η ηλικία του άντρα που αρχίζει να έχει πραγματικό value στην καμπύλη του SVM ειναι πολύ αργότερα της ηλικίας των 20, εκτός κι αν έχει καλό R ή είναι natural/semi/alpha.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login