Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πάντα βάζουμε πλούσιο δικηγόρο αλλά ποτέ δεν αγοράζουμε από πλούσιο έμπορο.
Κυριακή, 16 Ιουνίου

δεν εχω εναν στοχο αλλα θελω

Απάντησε Γράψε θέμα
Μήνυμα #140740 από Tzon Tzoni στις 25 Ιανουαρίου 2018, 11:55πμ

Tzon Tzoni

Εικονίδιο
μέλος από: 25/1/2018
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Λοιπον παω β λυκειου και δεν εχω εναν στοχο ειμαι 17 χρονον και δεν ξερω τι να κανω ακοω τους φιλους μου κατι κανουν αυτοι προσπαθουν για κατι τουλαχιστον εγω δεν ξερω τι να κανω παω προπονηση μποξγτ μαρεσει θελω να ξερω μια τεχνη αλλα δεν ξερω τι να κανω με την ζωη μου δεν ξερω αν πρεπει να διαβασω για να δωσω πανελληνιες υπαρχουν και αλλη τροποι να φτιαξεις την ζωη σου για να βγαλεις τα λεφτα...λενε τα λεφτα φερνουν την ευτυχια αναλογος πως θα τα χρησιμοποιησης..θελω να φτιαξω την ζωη μου θελω να πετυχω κατι ωραιο αλλα δεν ξερω τι να ακολουθησω εχω ακουσει πολλα και διαφορα...δεν μπορω να διαλεξω και εχω χρονο πιστευω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #140984 από Stelli στις 02 Μαρτίου 2018, 8:34πμ

Stelli

Εικονίδιο
μέλος από: 9/1/2018
μηνύματα: 4
αποδεκτές απ.: 0
Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα έχεις πολλές επιλογές ως προς το τι θα ακολουθήσεις,το θέμα είναι να βρεις κάτι που σου αρέσει να κάνεις. Δηλαδή αυτό που θα διαλέξεις να το αγαπάς και να σου αρέσει γτ θα το κάνεις μια ζωή.
Εννοείται πως ακόμα έχεις χρόνο να αποφασίσεις . Μπορείς να σκεφτεις τι θα σου άρεσε νακανεις σίγουρα υπάρχει κάτι που σε ελκύει και το ευχαριστιεσαι. Εάν έχεις κι άλλα ενδιαφεροντα ίσως θα μπορούσες να τα δεις κ πιο επαγγελματικά. Μπορείς να το ψάξεις να δεις τι σχολές υπάρχουν σε τι ειδικότητες κ να δεις τι θα σου άρεσε σαν ιδέα. Μην αγχώνεσαι επειδή δεν είσαι σίγουρος,θα το βρεις !!!
προφίλάλλα...˵quote˶

Δεν μπορείς να απαντήσεις. Ο Guest δεν μπορεί να γράφει μηνύματα στο forum.
Εγγραφή - Login

Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα →|