Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η βαρύτητα είναι πιο δυνατή το φθινόπωρο. Τότε τα μήλα πέφτουν ομαδικά.
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου

Εμπορική πολιτική στο ftou?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137735 από JoWilson στις 26 Αυγούστου 2016, 5:35πμ

JoWilson

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/8/2011
μηνύματα: 83
αποδεκτές απ.: 0
Η αλήθεια είναι ότι λόγο φόρτου εργασίας είχα να μπω κάποιους μήνες στο φτού... και με μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα πως μια πολύ όμορφη κοινότητα ξαφνικά εμπορικο...ποιήθηκε.

Και θα μου πείς οκ! αν δεν σου κάνει φύγε... αλλα κρινω σκόπιμο (πόσο μάλλον σαν ενεργό μέλος 5 ετών) να πω την άποψη μου καθως σε μια κοινωνία (οποιασδήποτε μορφής) όλα δια του λόγου κρίνονται.

Το θεωρώ -το λιγότερο- προσβλητικό για ένα μέλος που θέλει να συμμετάσχει σε μια συζήτηση χωρίς άλλο διαθέσιμο "αριθμό απαντήσεων" να πρέπει να ... "τα σκάσει"! Όταν εκει έξω υπάρχουν δεκάδες νεανικά φόρουμ... εμ! για να σκεφτώ... εντελώς δωρεάν.

Ψυχανεμίζομαι ότι δεν υπάρχει απάντηση στο... Τι σκατά πουλάτε; Πουλάτε Ερωτήσεις; Πουλάτε Απαντήσεις; Πουλάτε Συμμετοχές; Και τι θα κερδίσετε βγάζοντας ένα ψωροευρώ παραπάνω;;; Ενώ από την άλλη χάνεται μέλη που έκαναν εγγραφή σε έναν φόρουμ-site με εντελώς διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων;

Σας παρακαλώ αποστομώστε με!
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #137736 από Azatoth στις 26 Αυγούστου 2016, 1:49μμ

Azatoth

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2014
μηνύματα: 62
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε JoWilson, κατά την γνώμη μου, το ftou έχει μια πρωτότυπη λειτουργεία που κάνει το forum λίγο πιο σοβαρό όσον αφορά τις απαντήσεις.
Πέρα απο το να αγοράσεις μυνήματα με λεφτά, μπορείς να ανταλλάξεις αποδεκτές απαντήσεις προκειμένου να πάρεις έξτρα μυνήματα. Αυτό ουσιαστικά βοηθάει στο να βάζουν τα μέλη περισσότερη προσπάθεια στις απαντήσεις τους και να βοηθάν εν τέλει αυτόν που ρωτάει.
Επίσης, δημιουργεί μια κοινωνία στην οποία δεν μπορείς μόνο να παίρνεις (να ρωτάς συνέχεια), αλλα να μη δίνεις (να μην απαντάς), εκτός και αν πληρώνεις, πράγμα που βρίσκω πάρα πολυ λογικό.
Τέλος, ένα σοβαρό μέλος μπορεί πολύ εύκολα να μη ξεμείνει απο μυνήματα καθώς παίρνει αποδεκτές απαντήσεις συνέχεια, αφού συμμετέχει σε συζητήσεις και δίνει σοβαρές απαντήσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login