Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην κατηγορείτε εμένα για το χρώμα του ftou.gr, αλλά το Viagra. Άρης
Κυριακή, 25 Ιουλίου

Νιώθει κάτι ή είμαι απλά η καβατζα?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #142985 από Elina_mp3 στις 01 Μαρτίου 2019, 8:29μμ

Elina_mp3

Εικονίδιο
μέλος από: 1/3/2019
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Γνωρίζω αυτό το παιδί από τότε που γεννηθήκαμε καθώς οι οικογένειες μας είναι οικογενειακοί φίλοι. Μεγαλώσαμε μαζί μέχρι τα 10 αλλά μετά λόγω του ότι ο πατέρας του βρήκε δουλειά σε άλλη πόλη αναγκάστηκαν να φύγουν. Μετά λοιπόν από 13 χρόνια πέρυσι το καλοκαίρι ξεκινάμε να μιλάμε καθημερινά... είπαμε για όλα αυτά τα πράγματα που κάναμε όσα χρόνια απουσιαζαμε από την ζωή του άλλου και κάθε μέρα μαθαίναμε καινούργια πράγματα ο ένας για τον άλλον... Αφού λοιπόν εγώ πλέον σπουδάζω στην πόλη όπου μένει βρεθηκαμε για να τα πουμε και απο κοντα για καφε και απο την αρχη υπηρχε μια ελξη μεταξυ μας αυτός βέβαια μόλις είχε βγει από μια σχέση 7 χρόνων ( είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος μου) και εγω ημουν χωρισμενη περίπου έναν χρόνο. Αυτος 25 εγω 23 πλεον... Πέρα από τους καφέδες που βγαίναμε κανονίζουμε να συναντηθούμε σπίτι μου... Εκεί ήρθαμε σε επαφή σεξουαλικά αφού και εγώ και αυτός το θελαμε. Αυτός όμως σε 2 μηνες θα έφευγε φαντάρος. Μετά από έναν μήνα που βρισκόμασταν λοιπόν τον ρώτησα σε τι φάση βρισκόμαστε και μου είπε πως λόγω στρατού δεν είναι σε φάση για σχέση αλλά θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται μαζί μου γιατί του αρέσω. Το δέχθηκα καθώς και εγώ ένιωθα το ίδιο αλλά ως εκεί... Από εκεί και μετά όμως η επικοινωνια μας μειώθηκε μιλουσαμε το πολύ μια φορα την εβδομάδα αλλά κάθε φορά που έρχεται με άδεια με παίρνει τηλέφωνο και βρισκόμαστε είτε για καφέ είτε σπίτι μου. Εγώ όμως έχω αρχίσει να έχω αισθήματα και από μεριά του έχω καταλάβει πως και αυτός ίσως έχει αλλά δεν θέλει κάτι παραπάνω λόγω στρατού και είναι μπερδεμένος... το πρόβλημα μου λοιπόν είναι να περιμένω να τελειώσει τον στρατό και να δω τι θα γινει από εκεί και πέρα με τις προϋποθέσεις ή ότι θα καταλήξει σε κάτι πιο μόνιμο ας πούμε σχέση ή απλά να ήμουν η καβατζα του? Ή να του εξομολογηθώ τι νιώθω με σίγουρη κατάληξη ότι δεν θα μου δώσει σίγουρη απάντηση καθώς μου είχε ξεκαθαρίσει ότι όσο είναι στον στρατό δεν θέλει σχέση... Δεν θεωρώ ότι θα έβαζε σε κίνδυνο την οικογενειακή σχέση των γονιών μας με κάτι εφήμερο... τον θελω ομως τοσο πολυ καθως οι συζητησεις που κανουμε μπορει να κρατουν μέχρι τις 6 η ωρα τα ξημερωματα για διαφορα θέματα και πρωτη φορα συνανταω στη ζωη μου έναν ανθρωπο που να εχουμε τοσο καλη επικοινωνια και να πιστευει τόσο πολυ σε εμενα... Θέλω απλώς να καταλάβω τι σκέφτεται για να δρασω ανάλογα αλλά έχω μπερδευτεί... λίγη βοήθεια παρακαλώ...
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #142986 από ScandalousAngel στις 02 Μαρτίου 2019, 5:06πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268
αποδεκτές απ.: 1

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου! Πιστεύω ότι πρέπει να περιμένεις να βγει από τον στρατό και να αφήσεις το πράγμα να ωριμάσει. Το ότι όταν παίρνει άδεια συναντιέται μαζί σου, δες το διαφορετικά, όχι σαν να είσαι η καβάτζα του.

Εννοείται πως οι περισσότεροι άντρες που πάνε στον στρατό, συνήθως έχουν μια κοπέλα να τους περιμένει, ΑΛΛΑ εκείνος έχει εσένα και φαίνεται να το κάνει επειδή το θέλει, όχι επειδή έτυχες εσύ στη ζωή του. Εφόσον σου είπε ότι όσο είναι στον στρατό δεν θέλει σχέση αλλά εξακολουθεί να συναντιέται μαζί σου, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της σχέσης.

Υπομονή λοιπόν, χωρίς να τον πιέζεις πχ. "Γιατί δεν μου μιλάς" και όταν βγει μετά από λίγες μέρες του λες τι αισθάνεσαι. Πιστεύω να λειτουργήσει και να είστε μαζί γιατί είναι πολύ ωραία η ιστορία σας! Ελπίζω να σε βοήθησα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login