Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η τρέλα είναι κληρονομική. Την αποκτάς απ' τα παιδιά σου.
Παρασκευή, 18 Ιουνίου

Ψυχοπλακωμα το βράδυ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #143289 από Stella00 στις 17 Ιουνίου 2019, 4:13μμ

Stella00

μέλος από: 17/6/2019
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Καλησπέρα , ήθελα να γράψω για ένα θέμα που με απασχολει τελευταία καί νομίζω ότι είχα δει ανάλογο ποστ στο σάιτ από άλλο άτομο παλιότερα.. τέλος πάντων τις τελευταίες μέρες τα βράδια με πιάνει τρομερή ψυχοπλακωση και πέφτω αρκετά χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος... τον τελευταίο καιρό βέβαια δεν είμαι και πολύ καλά λόγω κάποιον προσωπικών θεμάτων και πιστεύω ότι μου βγαίνει με αυτό τον τρόπο.. πιστεύετε ότι είναι μια φάση; Να σημειώσω ότι νιώθω μόνη με την έννοια ότι αν ήμουν με άλλο άτομο μαζί δεν θα με έπιανε έτσι πιστεύω ότι τουλάχιστον..
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #144129 από George187 στις 05 Νοεμβρίου 2019, 4:07μμ

George187

banned
μέλος από: 8/10/2019
μηνύματα: 40
αποδεκτές απ.: 1

Αποδεκτή απάντηση

Έχω την πεποίθηση ότι χρειάζεσαι κάποια συντροφιά, ίσως να είσαι έτσι , μοναχική και να κλείνεσαι σε εσένα όλο και πιο πολύ οκ το χω πάθει κι εγώ ... Η εφηβεία δημιουργεί τέτοιες ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά μην ανησυχείς γιατί όλοι τα βιώνουν στην εφηβεία όπως ξέρω. Θα μπορούσες (αν έχεις ακόμη αυτό το πρόβλημα) να μιλήσεις - ανοιχτεις σε κάποιο κοντινό οικογενειακό σου πρόσωπο ,εκτός αν δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε το Χαμόγελο του Παιδιού από όσα έχω ακούσει βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις και αν θες μπορείς να καλέσεις για να σου παρέχουν υποστήριξη. Αποδεκτή αν καλυφθηκες. :))
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144200 από Hesperos στις 18 Νοεμβρίου 2019, 9:19πμ

Hesperos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/10/2019
μηνύματα: 4
αποδεκτές απ.: 1
Καλησπέρα,
Δεν είναι κακό να ζητήσεις βοήθεια και από κάποιον ειδικό. Πλέον η κοινωνία μας έχει ξεπεράσει τα ταμπού του να ζητήσει κάποιος βοήθεια. Πέρασα από μία δύσκολη κατάσταση κατάθλιψης μια εποχή και πίστεψέ με, αν δεν είχα μιλήσει σε ψυχολόγο, ακόμη δε θα είχα βγει από το σπίτι, πολύ πιθανό να είχα φτάσει και σε άλλο, πιο επίπονο σημείο. Μάλιστα ένας ειδικός θα σε βοηθήσει να βρεις τη ρίζα του κακού και θα σε προτρέψει να κάνεις δραστηριότητες που θα ενισχύσουν το 'Εγώ' σου. Με αυτό το τρόπο θα καταφέρεις να κάνεις και μια υγιή σχέση και όχι απλά μια σχέση για να σου περάσει η θλίψη.
Ελπίζω να σε βοήθησα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login