Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Η άφιξη του πρώτου 8086 σπίτι.
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου

Δεν αντέχω άλλο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145687 από Reveka Mixaliadou στις 30 Οκτωβρίου 2020, 3:08μμ

Reveka Mixaliadou

Εικονίδιο
μέλος από: 30/10/2020
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Είμαι 18 και μόλις τελείωσα το σχολείο . Γενικά λόγω πανελληνίων περνούσα ήδη δύσκολα για πολλούς λόγους . Αλλά τα νεύρα , η ένταση , οι καυγάδες και όλα αυτά δεν σταμάτησαν ούτε μετά . Οι γονείς μου είναι αυστηροί και έχουν τα θέματα τους αλλά δεν αντέχω να ζω έτσι . Με μειώνουν όλη την ώρα , με πιέζουν , δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα από όσα κάνω και αναγκάζομαι να τους λέω ψέματα , να μην μιλάω μαζι τους και το στρες που μου δημιουργεί αυτή η κατάσταση είναι κάτι που δεν μπορώ να αντέξω πλέον . Η ζωή μου είναι σε όλα τα επίπεδα πολύ άσχημη δυστυχώς , έχω χάσει φίλες που μου φέρθηκαν άσχημα , πέρασα σε μια σχολή που δεν μου αρέσει και δεν ξέρω τι θα κάνω και ότι γίνεται στο σπίτι μου την κάνει ακόμα πιο αφόρητη. Σκέφτομαι διαφορά , να φύγω από το σπίτι , να αυτοκτονήσω αλλά φοβάμαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145709 από Antreas619 στις 09 Νοεμβρίου 2020, 3:42μμ

Antreas619

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/11/2020
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Λοιπόν καταρχάς η αυτοκτονία δεν είναι η λύση..... αρχικα προσπάθησε να χαλαρώσεις με όλα και με όλους ακόμα και με τους δικούς σου....
Κάθησε μίλησε τους .... επιβάλλεται να σε ακούσουν.
Μίλησε ακόμα και σε κάποιους στενούς συγγενείς σου αν προτιμάς! Ειμαι από Κύπρο και δεν γνωρίζω πως πάει το θέμα μετα τις πανελλήνιες.... ωστόσο εσυ επέλεξε ή αν έχεις είδη συνειδητοποιήσει τι θες να κάνεις στο μέλλον ανέφερε το στους δικούς σου!

Αποδεκτή αν θες ...... αλλα σε παρακαλώ μην δειλιάσει και πάρεις την λάθος επιλογή ή των λάθος δρόμο ... οδήγα στο χειρότερο! ; )
💪🏼💪🏼
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login