Στείλε λεφτά στο ftou.gr

 

~Guest
Login   Εγγραφή   Κατάλογος μελών
Τώρα στο chat
Ποτέ δεν κατάφερα να τελειώσω κάτι αλλά τώρα θ
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου
Μήνυμα #140330 από Akis2000 στις 01 Δεκεμβρίου 2017, 5:00μμ

Akis2000

Εικονίδιο
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 132
αποδεκτές απ.: 28
Και επειδή η Lida μου την είπε με τα παλιομοδίτικα ερωτήματά μου, είπα πολύ σύντομα να ανεβάσω ένα δεύτερο συνεχόμενο. :P
Σας την έχει πέσει άτομο του ίδιου φύλου με εσάς; Πως έγινε το πέσιμο; Πως αντιδράσατε; Πως ήσασταν στην συνέχεια;

Προφίλ: Akis2000 Άλλα από Akis2000Σχολιασμός φράσης του Akis2000

Rohala Art Course
Μήνυμα #140352 από lida στις 06 Δεκεμβρίου 2017, 9:33πμ

lida

Εικονίδιο
μέλος από: 17/8/2017
μηνύματα: 81
αποδεκτές απ.: 27

Αποδεκτή απάντηση

Παλι ρωτας χωρις τοποθετηση οπως λεμε στην εκθεση? Τεσπα θα πω την αποψη μου. Νομιζω οτι δεν ειναι κατι και τοσο ασυνηθιστο αυτό που ρωτας και σε πολλους και πολλες να την εχουν πεσει ατομα του ιδιου φυλου αλλα και αρκετοι να την εχουν πεσει σε ατομα του ιδιου φυλου. Νομιζω οτι βασικα ειναι το ιδιο με το να την πεφτεις σε ατομα του αλλου φυλου αλλα εδω πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος δλδ να εχεις ξεκαθαρισει οτι του αλλου ή της αλλης θα της αρεσει αυτο και να εχει δημιουργηθει καταλληλο κλιμα.

Προφίλ: lida Άλλα από lidaΣχολιασμός φράσης του lida

Μήνυμα #140354 από Akis2000 στις 06 Δεκεμβρίου 2017, 1:00μμ

Akis2000

Εικονίδιο
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 132
αποδεκτές απ.: 28
Είπαμε, μ’ αρέσει να τοποθετούμε στην συνέχεια όταν θα έχουν τοποθετηθεί ένας-δύο, ωστόσο όμως και εσύ δεν απάντησες σε μορφή περιγραφής κάποια περίπτωση που άξιζε να θυμάσαι. Κάνοντας μία αυθαίρετη υπόθεση, θα πρέπει να στην έχουν πέσει αρκετές κοπέλες που να έχεις χάσει το μέτρημα. Κρατάω όμως το ότι έδωσες και χρήσιμες συμβουλές στο τέλος για ένα πετυχημένο πέσιμο;
Για να μιλήσω και προσωπικά, θα πω εξαρχής ότι από πλευρά μου δεν έχει τύχει να την πέσω σε άτομα του δικού μου φίλου, έχει τύχει όμως να μου την πέσουν 2 φορές. Στην πρώτη περίπτωση ήταν μεγαλύτερος και άγνωστος και το έκανε αρκετά στην ψύχρα αλλά με σχετικά ωραίο και ευθύ τρόπο και στην δεύτερη ήταν από έναν απλά γνωστό. Αυτός ο τελευταίος το έκανε με σχετικά διακριτικό τρόπο, μου είχε πει ότι είχα ωραίο κ@λο, αν και αυτό έτυχε να μου το πει και κοπέλα όπου και επίσης είχα κομπλάρει κάπως. Any way, τον πρώτο δεν τον ξαναείδα ενώ με τον δεύτερο συνεχίσαμε σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Ωστόσο η ιδέα και μόνο του φλερτ με άτομο του δικού μου φύλου, ανέκαθεν σκανδάλιζε το μυαλουδάκι μου.

Προφίλ: Akis2000 Άλλα από Akis2000Σχολιασμός φράσης του Akis2000

Μαντείο

Δεν μπορείς να απαντήσεις. Ο Guest δεν μπορεί να γράφει μηνύματα στο forum.
Εγγραφή - Login
 

Based on Web Wiz Forums, ©2002-2017 Web Wiz Guide :: Extended & attached to Strange Forces® by Aris Agrippas


Το ftou.gr γράφει κούκιζ στο δίσκο σου για να σου κάνει τη ζωή εύκολη δηλαδή για να θυμάται το λογκίν σου χωρίς να σε πρήζει για να δίνεις password συνέχεια. Ως εδώ καλά.

Το Γκούγκλε του οποίου τις διαφημίσεις έχουμε στις σελίδες μας, γράφει επίσης κούκιζ και ισχυρίζεται πως το κάνει για να στοχεύει καλύτερα στη διαφήμιση. Σ' αυτά τα κούκιζ εμείς δεν έχουμε πρόσβαση, έχει όμως το Γκούγκλε.

Με τη χρήση του ftou.gr συναινείς στην εγγραφή κούκιζ στο πισί σου από μας κι από το Γκούγκλε.