Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εκτός του σκύλου, το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Εντός του σκύλου είναι πολύ σκοτεινά για να διαβάσει κανείς.
Κυριακή, 16 Ιουνίου

Ερωτήσεις

Απάντησε Γράψε θέμα
Μήνυμα #142700 από Antonis03 στις 20 Δεκεμβρίου 2018, 6:59πμ

Antonis03

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2018
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Μέλος του φτου, καλησπέρα. Πήρα το θάρρος να γράψω για ορισμένα θέματα που με απασχολούν και σκευτικα εδώ θα μου τα απαντήσετε ολα. Είμαι δεκαπέντε και τα ερωτήματα μου είναι τα εξής:


1)
Οταν κατουρατε, τραβάτε το δέρμα πίσω όσοι δεν έχετε κάνει περιτομή; Εγω αναγκάζομαι γιατί τα ουρά βγαίνοντας από το δέρμα, αρχίζουν και παράγοντες από εδώ και από εκεί ανεξέλεγκτα γεμιζουντας το καπάκι με ουρά. Από την άλλη οταν το τραβάω πίσω το δέρμα και κατουραω κανονικα, νομίζω πως εχω τελειώσει και ξαναπώ το δέρμα μπροστά αλλά μετά βγαινουν κιαλλα σαν να το έσφιγγε το δέρμα το οποίο είναι αρκετά σφιχτό. Τι πρέπει να κανω για αυτό;

2)
Μιας και έπιασα το θέμα του κατουριματος, στο σχολείο μου, ντρέπομαι να κατουραω στης ανοιχτές τουαλέτες στα ουρητήρια νομίζω λέγοντα. Ντρέπομαι ότι είτε θα με κοιτάνε είτε καταλαθος θα παει το μάτι μου εμενα και θα το δούνε. Όποτε πηγενω πάντα στις κλειστές. Έχει κανένας αλλος αυτό το θέμα;

3)
Οταν εχω στύση, το δέρμα δεν παει πίσω ακόμα και αν εγω το τραβήξω αυτό επανέρχεται άμεσος στην θέση του και καλύπτει το κεφάλι, υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται αυτό με το ότι το δέρμα είναι λιγάκι σφιχτό; Επισεις το πέος μου σε πλήρη στύση είναι στα 10-11 εκατοστά όποτε μπορεί να φτερό αυτό και ότι αμα μεγαλώσει λιγο να είναι οκευ μετά;

Συγνώμη που σας κούρασα με τις ανοισηχεις μου, σας παρακαλω απαντήστε είμαι λιγο αγχωμένος με όλα αυτα. Επισεις πείτε μου αμα είναι οκευ το μέγεθος μου μιας και έγραψα να δω και αυτό.

Ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #142701 από indominus στις 20 Δεκεμβρίου 2018, 12:40μμ

indominus

Εικονίδιο
μέλος από: 3/12/2018
μηνύματα: 20
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Γειά σου φίλε. Να σου πω την αλήθεια μου φαίνεται λες και γράφω εγώ γιατί μου συμβαίνουν σχεδόν όλα αυτά. Ας πάρουμε τις ερωτήσεις μία - μία.
Εγώ όταν πάω προς νερού μου επειδή μάλλον έχω περιτομή αλλά δεν έχω πάει να το κοιτάξω είναι η αλήθεια, είτε πηγαίνω το δέρμα πίσω χωρίς όμως να κατέβει εντελώς ίσα - ίσα όσο χρειάζεται και απλά θα περιμένω μέχρι να τελειώσω εντελώς και για σιγουριά το τινάζω λίγο πάνω κάτω ελαφρά για να σιγουρευτώ ότι τελείωσα.
Στο σχολείο και εγώ πάντα πήγαινα στις κλειστές για όλα αυτά που λες και λόγω τους μεγέθους μου αλλά και επειδή αυτές οι ανοιχτές τουαλέτες ποτέ δεν με βόλευαν ( δεν ξέρω γιατί, ψυχολογικά δικά μου ) αλλά και πολλοί συμμαθητές μου πήγαιναν οπότε δεν ντρεπόμουν ή κάτι.
Όσο για την τελευταία ερώτηση καλό θα ήταν να τραβάς σιγά - σιγά το δέρμα κάτω έτσι ώστε να αποκαλύπτεται εντελώς το κεφαλάκι και έτσι θα δεις. Αν με τον καιρό μαλακώνει και κατεβαίνει με ευκολία χωρίς να σε ζορίσει τότε πιστεύω είσαι καλά. Αν πάλι το κατεβάζεις και σε πονάει η δεν κατεβαίνει εύκολα ή όταν το κατεβάζεις είναι λες και σε σφίγγει πρέπει να πας σε ουρολόγο ( κάτι που πρέπει να κάνω και εγώ ) για να το κοιτάξεις. Μπορεί να έχεις φίμωση αλλά μην αγχώνεσαι απ' ότι έχω διαβάσει η επέμβαση είναι μια επέμβαση ρουτίνας.
Όσο για το μέγεθος σου πιστεύω είναι καλά. Άσε που είσαι 15 χρόνων οπότε θα μεγαλώσει κι άλλο. Μην αγχώνεσαι εγώ είμαι 18 και μου είναι 10 εκ. σε στύση. Άμα δεν έχεις κόμπλεξ όλα είναι μια χαρά.
Αποδεκτή αν σε κάλυψα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #142702 από Antonis03 στις 20 Δεκεμβρίου 2018, 1:07μμ

Antonis03

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2018
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Η φαση είναι ότι το δέρμα κατεβαίνει όλα κομπλέ δεν πονάω μάλιστα οταν δεν εχω στύση κατεβαίνει μέχρι την βάση μιας και είναι αρκετά μικρό το πουλί μ χωρίς στύση φαση 5 εκατοστά όποτε είναι κομπλέ και οταν εχω στύση κατεβαίνει μέχρι αν είναι όλο το κεφάλι έξω. Η φαση είναι ότι δεν μένει πίσω και επιστρέφει άμεσος και θα ήθελα πολυ οταν εχω στύση να μένει πίσω έστω και αν πρέπει να το τραβήξω μόνος μου αλλά να μένει εκεί. Μένω Αγγλία όποτε είναι λιγο περίεργο το σύστημα
προφίλάλλα...˵quote˶

Δεν μπορείς να απαντήσεις. Ο Guest δεν μπορεί να γράφει μηνύματα στο forum.
Εγγραφή - Login

Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα →|