Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εκτός του σκύλου, το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Εντός του σκύλου είναι πολύ σκοτεινά για να διαβάσει κανείς.
Κυριακή, 16 Ιουνίου

Ξύρισμα

Απάντησε Γράψε θέμα
Μήνυμα #142708 από Tsts στις 21 Δεκεμβρίου 2018, 2:13μμ

Tsts

μέλος από: 21/12/2018
μηνύματα: 3
αποδεκτές απ.: 0
Θέλω να μου πείτε τα πάντα για το ξύρισμα... Με τη το ξυριζεται βάζετε κάτι είναι σε στύση Όλα ευχαριστώ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #142743 από Τσάκα-τσούκας στις 02 Ιανουαρίου 2019, 10:01πμ

Τσάκα-τσούκας

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2019
μηνύματα: 7
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Το ξύρισμα είναι λίγο-πολύ προσωπική υπόθεση και όπως βολεύει τον καθένα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία που είναι αρκετά σημαντικά. Φαντάζομαι πιο πολύ σε απασχολεί το ξυρισμα στην κάτω περιοχή. Αρχικά εγώ ξυρίζομαι στο ντους μετά από το γυμναστήριο καθε βδομάδα. ( από την ηλικία σχεδόν των 13-14 και είμαι 22) Δεν θέλω να κάνω τοποθέτηση προϊόντος αλλά θα σου πω μόνο οτι χρησιμοποιώ τα νέα προϊόντα γνωστής εταιρίας που είναι σχεδιασμένα για το ξύρισμα σώματος. Αν ψάξεις θα καταλάβεις ποια σου λέω. Επίσης ξυραφάκι 5λεπιδο οποσδήποτε γιατι οι λεπίδες έχουν μεταξύ τους μικρότερο κενο οπότε αποφευγεις ερεθισμούς και κοψίματα. Από εκεί και πέρα μπορεις να χρησιμοποιήσεις και ενα συνηθισμένο τζελ ξυρίσματος.

Επειδή κατάλαβα οτι τα θες με λεπτομέρειες θα σου πω ακριβώς τι γίνεται.
Αφού θα τοποθετήσεις τον αφρό ή τζελ ότι σε βολεύει θα ξεκινήσεις από τα πλάγια (δεξιά ή αριστερά) για να μην ξυριστείς ούτε κόντρα ούτε με την φορά της τρίχας και θα ξυρίσεις όλο το πάνω μέρος της περιοχής (δεν ξυρίζεις πέος ακόμα). Αφού τελειωσεις προσπαθείς να καυλώσεις πλήρως (ξέρεις εσυ τον τροπο ;) ) και αρχίζεις και ξυρίζεις ολο το πέος με την αντίθετη φορά της τρίχας (όταν δεν ειναι σε στύση είναι αρκετά δυσκολο γιατι ειναι χαλαρό το δερμα). Όσον αφορά το όσχεο εκέι θέλει υπομονή. Βάζεις το ξυραφάκι και ξυρίζεσαι με φορά από το ήδη σε στύση πέος σου προς τον πρωκτό. Ύστερα αφού τα έχεις περάσει όλα σχεδόν για μια φορά βάζεις λίγο τζελ ακομα καθαρίζεις το ξυραφάκι με καυτό νερό και περνάς την περιοχή κόντρα μεχρι να γλυστραει όμορφα το ξυραφάκι και να μην μείνει καμία τριχα για να έχεις ένα απαλό καυλωτικό (εγώ έχω πολύ περισσότερες στύσεις όταν είμαι ξυρισμένος και μερικες φορές ξυρίζομαι καθε 3-4 μερες) αποτέλεσμα και για να μην τσιμπιεσαι μετα το ξυρισμα (επίσης καλό είναι να ξυρίζεις και την υπόλοιπη περιοχή ή αν δεν θέλεις έστω ένα κοντο τριμάρισμα γιατι δεν ειναι καθόλου ωραιο αισθητικά ενα ξυρισμένο σημειο μεσα σε ενα τριχόδασος). Μετά το ξύριμα πλύσου με ζεστό νερό και βάλε ένα body saving lotion after shave ή ενα after shave χωρις οινοπνευμα γιατι τσούζει, και είσαι ετοιμος!
προφίλάλλα...˵quote˶

Δεν μπορείς να απαντήσεις. Ο Guest δεν μπορεί να γράφει μηνύματα στο forum.
Εγγραφή - Login

Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα →|