Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ο Νώε που έβαλε και τους τερμίτες στην κιβωτό.
Κυριακή, 16 Ιουνίου

Βαλανίτιδα στο πέος

Απάντησε Γράψε θέμα
Μήνυμα #142908 από Kobloko23 στις 15 Φεβρουαρίου 2019, 6:00πμ

Kobloko23

μέλος από: 15/2/2019
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Πιστεύω πως έχω κολλήσει κάποιο μικρόβιο από κάποια κοπέλα στο πέος και με ταλαιπωρεί αυτό εδώ και τρεις μήνες αυτήν τη στιγμή τα συμπτώματα που έχω μείνει είναι τα κόκκινα σημάδια μαζί με τη φαγούρα κάποιες φορές εμφανίζονται και μετά ξανά φεύγουν αλλά όταν πλένω την περιοχή φεύγουν εύκολα αυτό έχει αρχίσει να συμβαίνει μόνο από τη στιγμή που είχα σεξουαλική επαφή με μία κοπέλα θέλω να κάνω κάτι να μην έχω ξανά αυτά τα συμπτώματα βρίσκομαι σε μία ξένη χώρα και είναι δύσκολο να επισκεφτώ κάποιο γιατρό αν γνωρίζετε κάποιο site με γιατρό ουρολόγο που μπορώ να στείλω κάποιες φωτογραφίες και να μου δώσει κάποιες απαντήσεις θα είναι χρήσιμο ευχαριστώ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143077 από lance στις 15 Μαρτίου 2019, 9:32μμ

lance

Εικονίδιο
μέλος από: 15/3/2019
μηνύματα: 21
αποδεκτές απ.: 2
Φίλε μου εν πρώτοις με την υγεία δεν παίζουμε. Να πας σε γιατρό, είναι όπως αντιλαμβάνεσαι το καλύτερο. Από τη στιγμή που φεύγει με το πλύσιμο κάτι μου λέει πως έχεις μύκητες. Όλοι έχουμε μύκητες και όταν κάτι διαταράξει την ισορροπία χλωρίδας/πανίδας στην περιοχή εμφανίζονται. Αυτό μπορεί να το κόλλησες από κάποια κοπέλα, μπορεί να το έπαθες από απορρυπαντικό ρούχων ή αφρολουτρο, από άγχος, κακή διατροφή, κακές συνθήκες υγιεινής ή συνδυασμό των όσων προανέφερα. Ξαναλέω να πας σε γιατρό.

Από εκεί και πέρα, τραβά σε ένα φαρμακείο και ζητά ειδικό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή που να έχει ουδέτερο pH. Ζητά και μία κρέμα για μύκητες. Υπάρχουν άπειρες και για την περιοχή κάνουν όλες, δεν μιλάμε για αιδοίο που εκεί αλλάζει το θέμα.

Αγωγή από το στόμα μην πάρεις (εκτός κι αν το πεις γιατρός), επιβαρύνει πολύ συκώτι/νεφρά. Τέλος υπάρχουν και πολλοί "παραδοσιακοί" τρόποι να το αντιμετωπίσεις πχ χαμομήλι, ξύδι, γιαούρτι ( αυτό με την πέτσα λόγω προβιοτικων) κλπ.

Ελπίζω να σε βοήθησα. :)
προφίλάλλα...˵quote˶

Δεν μπορείς να απαντήσεις. Ο Guest δεν μπορεί να γράφει μηνύματα στο forum.
Εγγραφή - Login

Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα →|