Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Είσαι ο μόνος καντέμης που βλέπει αυτό το μήνυμα. Οι άλλοι βλέπουν τα νούμερα του Lotto της επόμενης κλήρωσης.
Τρίτη, 20 Αυγούστου

Μου ζήτησε ομαδικό.

Απάντησε Γράψε θέμα
Μήνυμα #143063 από Photes στις 15 Μαρτίου 2019, 8:49πμ

Photes

Εικονίδιο
μέλος από: 1/3/2019
μηνύματα: 14
αποδεκτές απ.: 2
Παιδιά όπως σας έχω πει εδώ και 2 μήνες είμαι σε σχέση.Η κοπέλα μου ζήτησε να κάνουνε ομαδικό με αλλά 2 ζευγάρια φίλους μιας που έχουν πει το ναι και μένω μόνο εγώ να πω την γνώμη μου.Τι να κάνω;Είμαι πολύ συντηρητικός σαν ατομο όμως βαθιά μέσα μου θα μου άρεσε κάτι τέτοιο;Αν αρνηθώ η κοπέλα μου μάλλον θα θυμώσει γιατί της αρέσει τρέλα το σεξ και τις αρέσει να δοκιμάζει.Επισης μου είπε ότι αν δεκτό θα πρέπει να κάνω σεξ και με τα αγόρια της Πάτρας που αυτό δεν το θέλω,δεν είμαι Gay.Τομι να κάνω;Εσείς τομιβθα κάνατε η τι κάνατε σε τέτοια περίπτωση;Ήταν ωραία;

Αποδεκτή σε οποίον με καλύψει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143067 από lance στις 15 Μαρτίου 2019, 9:42πμ

lance

Εικονίδιο
μέλος από: 15/3/2019
μηνύματα: 21
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Αν και μου φαίνεται τρολολο το ποστ σου, θα σου πω κάποιες σκέψεις:

1) Τι ηλικία είσαι εσύ, η κοπέλα σου και οι υπόλοιποι; Λογικά είστε μικροί.
2) Οι γυναίκες επιλέγουν πάντα, επειδή αυτές παίρνουν το βιολογικό ρίσκο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι εμείς δε μπορούμε να τις επηρεάσουμε στο τι θέλουν ;)
3) Η δικιά σου λοιπόν, σύμφωνα με όσα λες, φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει να κάνει κάποια πράγματα και μάλλον η ερώτηση δεν είναι αν εσύ θες να συμμετάσχετε, αλλά αν θα κάνει με ή χωρίς εσένα. Πάντα με όσα έγραψες, δε φαίνεται να νοιάζεται για σένα, έχει πάρει τις αποφάσεις της κι έχει κάνει και την απαραίτητη προεργασία. Καμία γυναίκα που έχει ψηλά τον άντρα της, τον σέβεται και τον θεωρεί Α (και όχι Β, Ω, chosen one ) δε θα:
i) τον έφερνε προτετελεσμένου
ii) ζητούσε από τον ίδιο να τον φάει από άλλον ή να γαμήσει άλλο άντρα, όπως επίσης και δε θα ήθελε η ίδια να πάει με άλλον και μάλιστα μπροστά του, όσο natural κι αν είναι ο τρίτος.

Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε ότι είτε μας δουλεύεις είτε η κοπέλα σου σε έχει γραμμένο, τι μπορείς να κάνεις εσύ:

Κατ'αρχάς σκέψου τι θες/σου αρέσει. Σε αυτό κανένας δε μπορεί να σε βοηθήσει, πρέπει να το βρεις μόνος σου. Σου αρέσει το παθητικό σεξ; Σου αρέσουν οι άντρες; Σου αρέσει να γαμάς πολλές; Σου αρέσει να βλέπεις τη δικιά σου να γαμιέται με άλλους/άλλες μπροστά σου; Τι θες από τη συγκεκριμένη κοπέλα και γιατί; Θες μονογαμική σχέση; Μόνο σεξ; κ.ο.κ...

Αφού ξεκαθαρίσεις αυτό, τότε είναι απλό το τι πρέπει να κάνεις πχ reset frame, αποδοχή, χωρισμός κλπ.

Τέλος, αν και καθαρά υποκειμενικό, το να γαμήσω με κολλητούς κάποια ή κάποιες, όπως επίσης και το να πάω εγώ με πολλές ταυτόχρονα, το έχω κάνει και μου αρέσει. Δε βρίσκω σε τι θα σε βοηθήσει αυτό βέβαια.

Μια συμβουλή: πάνω απ'όλα προέχει η ασφάλεια/υγεία, συνεπώς προφυλακτικά. Όχι προφυλακτικό, αλλά προφυλακτικά. Δε φταίει κανένας/καμία να κολλήσει κάτι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143071 από Photes στις 15 Μαρτίου 2019, 10:59πμ

Photes

Εικονίδιο
μέλος από: 1/3/2019
μηνύματα: 14
αποδεκτές απ.: 2
Σε ευχαριστώ παρά πολύ!Φυσικα και δεν τρολαρω γιατί να το κάνω άλλωστε δεν έχω κανένα όφελος.
19 είμαστε και οι 2.
Όσο για την ιδέα δεν ξέρω είμαι κάπως αλλά θα ήθελα μια εμπειρία.Απο πίσω έχει μπει η κοπέλα μου με στραπον και μου άρεσε πολύ.Δεν υ μια ήταν άσχημο να κάνω σεξ με πολλές Όμως κάτι με σταματά.
Θα σας πω εξελίξεις.Και πάλι ευχαριστώ.Εσυ πως το αποφάσισες;Σου άρεσε;Τιβεγινε μετά την πράξη ήταν όλα καλά;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #143074 από lance στις 15 Μαρτίου 2019, 1:18μμ

lance

Εικονίδιο
μέλος από: 15/3/2019
μηνύματα: 21
αποδεκτές απ.: 2
Η πρώτη μου εμπειρία ήταν στο πρώτο μου έτος με 2 τεταρτοετινες. Αυτές παίξανε μπάλα. Όλα ωραία. Όχι σούπερ αλλά ωραία. Δεν είχα με καμία από τις 2 σχέση. Στην πορεία αυτό άλλαξε, δηλαδή έκανα τρίο και με κοπέλα μου, οπότε εκεί θέλει κάποια προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρξουν ζήλειες κλπ. Συνήθως την πρώτη φορά υπάρχει αμηχανία, ειδικά αν είναι κάτι προγραμματισμένο και όχι αυθόρμητο. Το αλκοόλ βοηθάει, απλά το πολύ αλκοόλ μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Με κολλητούς και άλλες γκόμενες είχε πολλή πλάκα και μας έδεσε περισσότερο. Παντού βέβαια σε αυτά τα θέματα θέλει προσοχή. 1) μην υπάρξουν διεισδύσεις εκεί που δεν πρέπει (όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο να οργανωθούμε ρε παιδιά), 2) υγιεινή και 3) παρεξηγήσεις αν δεν έχουν ξεκαθαριστεί από πριν κάποια πράγματα, που και πάλι αλλιώς είναι στο μιλητό και αλλιώς στην πράξη.
προφίλάλλα...˵quote˶

Δεν μπορείς να απαντήσεις. Ο Guest δεν μπορεί να γράφει μηνύματα στο forum.
Εγγραφή - Login

Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα →|