Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Να μη φοβάσαι τις σκιές, είναι η απόδειξη του ότι υπάρχει φως κάπου κοντά!
Σάββατο, 15 Αυγούστου

Γυμνό και οικογένεια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144756 από chronus στις 17 Μαρτίου 2020, 11:20μμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 45
αποδεκτές απ.: 2
Πόση άνεση υπάρχει στην οικογένειά σας με το γυμνό; Εμφανίζεστε γυμνοί / γυμνές μπροστά σε μέλη τής οικογένειας με άνεση; Εννοώ τελείως γυμνοί/ές, όχι με εσώρουχα και όχι στη βρεφική και νηπιακή ηλικία, αλλά πιο μεγάλοι/ες. Θα δείχνατε τα γεννητικά σας όργανα σε μητέρα, πατέρα, αδερφό, αδερφή κλπ., πχ για να σας πει γνώμη για ένα θέμα υγείας ή ανάπτυξης; Εσείς έχετε δει ή βλέπετε άλλα μέλη τής οικογένειας γυμνά;

Εγώ δεν είμαι εναντίον τού γυμνού στην οικογένεια σε κάθε ηλικία, αρκεί να προβάλλεται με φυσικό τρόπο, να μην βλάπτει και να μην ενοχλεί κανέναν και κυρίως τα παιδιά. Παρόλα αυτά μεγάλωσα σε ένα συντηρητικό σπίτι που το γυμνό ήταν πάντα απαγορευμένο για όλους.

Σε κάποιες ακραίες συζητήσεις, έχω ακούσει ότι κάποιοι ανέχονται ακόμα και το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων από μέλη τής οικογένειας, αν ποτέ χρειαζόταν, πχ σε ένα πρόβλημα υγείας για να σχηματίσει ο άλλος καλύτερη γνώμη. Για 'μένα, αν και με το γυμνό δεν έχω αντίρρηση, στο οποιοδήποτε άγγιγμα είμαι αρνητικός. Ακόμα και αν όντως γίνεται με αγνό τρόπο, για σοβαρό λόγο και δεν ενοχλεί κανέναν, θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνεται ποτέ και για κανέναν λόγο, γιατί μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες μετά. Ωστόσο δεν θέλω να "καταδικάσω" καμία οικογένεια πριν ακούσω την άποψή τους για το θέμα, αν και διαφωνώ.

Εσείς τι γνώμη έχετε πάνω σε όλα αυτά, τι έχετε κάνει και ποια θεωρείτε ότι είναι τα όρια; Απευθύνομαι και στα δύο φύλα και φυσικά δεν κρίνουμε κανέναν που έχει διαφορετική άποψη.
προφίλάλλα...˵quote˶
13
Μήνυμα #144758 από John42 στις 18 Μαρτίου 2020, 3:38μμ

John42

Εικονίδιο
μέλος από: 10/3/2020
μηνύματα: 19
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα αγαπητέ chronus.
Θα φροντίσω να απαντήσω σε όλα σου τα ερωτήματα.
-Εγώ προσωπικά την άνεση που ένιωθα μέχρι τα 13 περίπου, έχω σταματήσει να την νιώθω και πλέον δεν έχω απολύτως καμία άνεση σχετικά με το γυμνό και την οικογένεια. Ντρέπομαι. Και αν θες να ξέρεις και πάρα πολύ μάλιστα.
-Όχι. Σταμάτησα να έχω αυτή την άνεση γύρω στα 13 άμα θυμάμαι καλά. Από τότε που ξεκίνησα να μπαίνω στην φάση της εφηβείας (συμπεριλαμβάνεται ξύρισμα κλπ κλπ) και μέχρι τα 16 που είμαι σήμερα δεν έχω καμία απολύτως άνεση.
-Εξαρτάται. Εάν είναι κάτι το οποίο σχετίζεται άμεσα με τις ενότητες ανάπτυξη και ανωμαλίες αυτής όπως και οποιοδήποτε άλλο θέμα υγείας το οποίο θα έπρεπε να το δει κάποιος μεγαλύτερος, τότε ναι αλλά μόνο στον πατέρα. Εάν είχα έναν αδερφό ίσως να ένιωθα μεγαλύτερη οικειότητα μαζί του αλλά εφόσον υπάρχει μόνο αδερφή (έστω και μεγαλύτερη) τότε μόνο στον πατέρα μου.
-Ναι. Βλέπω συχνά την αδερφή μου γυμνή (για τους dirty minders κανένας ερεθισμός) αφού έχει τελειώσει το μπάνιο και πηγαίνει στο δωμάτιο της.

Ελπίζω να σε κάλυψα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login