Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Η καλύτερη θεραπεία για τη αϋπνία είναι ένας ωραίος ύπνος.
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου

Δεν ξέρω αν ειμαι γκει

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145747 από Jack Killer στις 04 Δεκεμβρίου 2020, 5:22μμ

Jack Killer

Εικονίδιο
μέλος από: 4/12/2020
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Παιδια μαι βοήθεια. Είμαι στα μέσα της εφηβείας. Γενικά από ποιο μικρός ερεθίζουν με τα κορίτσια και γουσταρα και κάποια. Στο γυμνασιο άλλαξαν λίγο τα πράγματα. Ναι μεν γούσταρα κοριτσια στον ίδιο βαθμο και οταν κάποια ερχόταν στην τάξη με άσπρο διάφανο μπλουζάκι, πριν βγω διάλειμμα ήμουν ήδη σηκωμενος;) αλλα έπεφτε το ματι μου και σε αγορια. Χωρίς να ερεθίζομαι. Στην δευτερα γυμνασιου ανακάλυψα τον εαυτό μου. Εκσπερματιζα στην ιδέα κοριτσιών και sexy γυναικών και ακόμη το κάνω. Πλέον όμως εκσπερματιζα και στην ιδέα ότι φιλαγα και το τονίζω. ΜΟΝΟ ότι φιλαγα αγορια. Πολύ σπάνια έβλεπα και γκει τσοντα που επίσης εκσπερματιζα. Οταν όμως με καθαρό μυαλό σκέφτομαι πως πάει να γίνει κάτι με αγορι αηδιαζω. Οταν επίσης βλέπω κάποια σειρά που έχει σεξ και "αποκαλυπτηρια" γυναικείου σώματος έχω στήση. Το θέμα είναι πως πολλοί φίλοι μου ειναι μουνοδουλοι και παραξενευομαι που δεν εχω συναισθηματα και δεν καίγομαι για σχεση με κοπέλες. Πλέον πιάνω καμια φορά τον εαυτό μου όταν βλέπω ερωτική σκηνή να ερεθιζομαι και λίγο με τον άντρα. Πολύ λίγο. Οι ερωτικές ταινιες που με ερεθίζουν στο έπακρο είναι οι ετεροφυλοφυλικες και λίγο οι λεσβιες. Έχω πραγματικά καταμπερδευτει με τον εαυτό μου. Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος. Είμαι 15 και ακόμη δεν έχω ανακαλύψει ακριβώς τον σεξουαλικο μου προσανατολισμό. Ολο γίνονται ανατροπες μεσα μου. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΞΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΜΟΝΟ εξπερματισα κανα δυο φορές με ανδρες. Μήπως είναι το όλο απαγορευμένο που με ιντριγκαρει; Δεν ξέρω και είμαι σε απόγνωση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145748 από Vang στις 05 Δεκεμβρίου 2020, 7:31πμ

Vang

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2020
μηνύματα: 9
αποδεκτές απ.: 1
Κατ' αρχάς πάρε μια ανάσα, όσα νιώθεις είναι φυσιολογικά. Είσαι σε μια ηλικία που ανακαλύπτεις ακόμα τον εαυτό σου και μπορεί να ερεθίζεσαι από τα πάντα, σιγά σιγά θα καταλάβεις τα γούστα σου. Από κει και πέρα, φαίνεται πως έχεις ένα φόβο στο ενδεχόμενο αν σου αρέσουν και τα αγόρια ή φάσεις με αγόρια λες και είναι κάτι κακό (δεν είναι). Μπορεί να σ αρέσουν εξίσου και τα δύο φύλα (bisexual), μπορεί να σ αρέσουν πιο πολύ τα κορίτσια, μπορεί το αντίθετο, γενικώς η σεξουαλικότητα είναι φάσμα το οποίο μπορεί κιόλας να μεταβάλλεται όσο μεγαλώνεις (η σεξουαλική έλξη). Άραξε και ανακάλυψε τον εαυτό σου χωρίς ταμπού και μια μέρα δοκίμασε με όποιο άτομο σε ιντριγκάρει εκείνη τη στιγμή. Νομίζω δε σε ιντριγκάρει το "απαγορευμένο" που λες, απλά εσύ το έχεις φτιάξει στο μυαλό σου ως κάτι κακό ίσως επειδή έχουμε συνηθίσει ως νορμάλ τα αγόρια να γουστάρουν φάσεις μόνο με κορίτσια ενώ στην πραγματικότητα όλες οι φάσεις με άλλα άτομα μια χαρά είναι αρκεί να καλύπτει την καύλα μας και να υπάρχει συναίνεση.
Εσύ ξέρεις πάντα καλύτερα τον εαυτό σου και κανείς δεν μπορεί να σου πει τι είσαι και δε χρειάζονται ταμπέλες γενικώς, να είσαι ο εαυτός σου και να ζεις όσα θες ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login