Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κλαρινογκόμενα: Φεύγε και σώζου.
Παρασκευή, 18 Ιουνίου

Τι θα κάνατε σε αυτή τι περίπτωση ;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #149333 από Soig στις 08 Μαΐου 2021, 7:02πμ

Soig

μέλος από: 8/5/2021
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
καλησπέρα σε όλη την ομάδα! θέλω να συζητήσω μαζί σας ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και χρόνια, πιστεύω θα βοηθήσετε :)
είμαι 25 και σε μια πολύ καλή σχέση εδώ και 4 χρόνια, με την κοπέλα τα πάμε πολύ καλα, ζούμε και μαζί. Απο νεαρή ηλικία με ενδιέφεραν τα αγόρια, ποιο πολύ σωματικά μου άραζαν, ποτέ δεν βρήκα κάποιο αγάπη που να πω οτι θέλω να είμαι μαζί του. Ωστοσο κοπέλες υπήρχαν, αρκετές παλιά. Απο τότε όμως νωθω πολύ έντονα την επιθυμία να βρω κάποιο αγόρι, κάνω πολύ ερεθιστικές φαντασιώσεις και κάθε φορά που βλέπω κάποιον ενδιαφέρον, προσπαθώ να με μαζέψω !!. Δεν βρήκα όμως ποτέ το ιδανικό αγόρι που να αξίζει το ρίσκο. Νιώθω πολύ άβολα απέναντι στην κοπέλα μου, για τισ σκέψεις μου. Γενικά μου δημιουργεί προβλήματα η κατάσταση αυτή.Προς το παρών.. απλά καταπιέζω τις ορέξεις μου και αυτό με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, μου χαλάει την διάθεση, δεν θέλω να γίνει αφορμή για χωρισμό. Η σχέση μασ όμως μεγαλώνει, σκεφτόμαστε για το μέλλον μας και ανησυχώ μην με φέρει σε ακόμα ποιο δύσκολη θέση στο μέλλον η κατάσταση αυτή..
κάθε άποψη, εμπειρία, πληροφορία είναι χρήσιμη! ευχαριστώ :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #149334 από yperopt στις 08 Μαΐου 2021, 7:30πμ

yperopt

μέλος από: 30/1/2019
μηνύματα: 8
αποδεκτές απ.: 1
Πιθανώς να είναι ένα "απωθημένο". Μπορείς να πας να δοκιμάσεις με άντρα και μετά μπορεί και να σου φύγουν όλες αυτές οι σκέψεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #149366 από chris88 στις 10 Μαΐου 2021, 6:04πμ

chris88

Εικονίδιο
μέλος από: 26/1/2019
μηνύματα: 42
αποδεκτές απ.: 2
Η περίπτωση μου είναι παρόμοια με τη δική σου. Έχω δοκιμάσει με 2 άλλους άνδρες τα πάντα εκτος από διείσδυση. Είχα την περιέργεια, δοκίμασα και τελικά κατέληξα ότι δεν με ελκύουν τόσο ώστε να το ξανακάνω. Το μόνο που συνεχίζω να κάνω είναι να συναντιέμαι με άλλα παλικάρια για ομαδική μαλακία αλλά ως εκεί. Μια δοκιμή ίσως να σε βοηθήσει να κατασταλάξεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login