Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Εδώ που ήρθες θα ξεχάσεις αυτά που ήξερες και θα μάθεις άλλα, καλύτερα.
Κυριακή, 7 Αυγούστου

Ντροπή γυμνισμός

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #156189 από Baslim στις 09 Ιανουαρίου 2022, 7:58μμ

Baslim

Εικονίδιο
μέλος από: 9/1/2022
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Γεια σας έχω εν φόβο ... Γενικά θα ήθελα να πάω με την παρέα μου ...φίλους, φίλες να πάμε για γυμνισμός αλλά φοβάμαι για την στύση και να μην γίνω ρεζίλι 😅 γενικά με την κοπέλα μου είμαστε οκ μεταξύ μας και στο σπίτι μας έχουμε αυτήν την ελευθερία και μου είχε προτείνει να πάμε έτσι άτομα αλλά ναι το έχω φόβο.... οπότε δε ξέρω τι να κάνω.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #156190 από Jeanmoust στις 09 Ιανουαρίου 2022, 11:19μμ

Jeanmoust

Εικονίδιο
μέλος από: 8/1/2022
μηνύματα: 9 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Δεν είναι κάτι κακό ή περίεργο να σου προκληθεί στύση, ούτε θα σε παρεξηγήσει κανείς. Θα δεχθείς ερεθίσματα και το φυσιολογικό θα είναι να σου σηκωθεί, τόσο εσένα όσο και των φίλων σου. Γενικά ο γυμνισμός δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να ντραπεις, πόσο μάλλον αφού θα είσαι με δικά σου πρόσωπα. Δοκίμασε το και θα είναι οκ!
Εάν σε κάλυψα, πάτα μια αποδεκτή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #156191 από lida στις 10 Ιανουαρίου 2022, 1:42πμ

lida

Εικονίδιο
μέλος από: 17/8/2017
μηνύματα: 405 αποδεκτές 53
Έχω κάνει πολλές φορές γυμνισμό, παλιά με τους γονείς μου και μετά με την παρέα μου. Λοιπόν, ποτέ δεν είδα άνδρα να έχει στύση. Πρέπει να είναι καθαρά ψυχολογικό. Από όσο το συζήτησα με τα αγόρια μου είπαν ότι και αν ακόμα στην αρχή έχει κάποιος στύση, ξαπλώνει μπρούμυτα και σε 5 λεπτά συνηθίζει και του περνάει. Όλα στο μυαλό είναι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #156192 από Baslim στις 10 Ιανουαρίου 2022, 4:12πμ

Baslim

Εικονίδιο
μέλος από: 9/1/2022
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας😊 όντως στο μυαλό είναι όλο αυτό αλλά και απόλυτα φυσιολογικό. Πάντως είναι η φάση που στους φίλους μου τόσα χρόνια ήμουν σε φάση που "ντρεπόμουν" για όλα αυτά επειδή πώς να το πω "οι αρχές που περνούμε από την οικογένεια"-"νοοτροπία" το ότι είναι λάθος να γίνονται αυτά Δεν είναι σωστά πράγματα.... κλπ. Αλλά παρόλο που ένοιωθα ντροπή μάλλον λόγω της νοοτροπίας που είχα και το οποίο είναι αυτό που κάπως με κρατάει πίσω αλλά ταυτόχρονα ένιωθα και νιώθω μία πίεση ότι καταπιέζω τον εαυτό μου ώστε να νιώσει ελεύθερος δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε έτσι όπως τα λέω καλά αυτό γενικά νιώθω κάτι σαν καταπίεση Δεν λέω να γίνω επιδειξίας και τα λοιπά απλά θέλω να μαι πιο ελεύθερος με το σώμα μου να πω την αλήθεια δεν ξέρω πώς θα ακουστεί αυτό αλλά μισό κάπως τα εσώρουχα υπάρχουν δηλαδή φορές που δεν φοράω μέσα από τα ρούχα ή ειδικά όταν είμαι σπίτι έτσι μόνος δε φοράω καν τίποτα και κάποιες φορές κιόλας και με την κοπέλα μου αλλά όχι πάντα 😬 Δεν ξέρω αν ακούγονται όλα αυτά κάπως περίεργα 😅😅😅😅😅 αλλά γενικά δεν ξέρω αυτό νιώθω. Πάντως σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας να είστε καλά 😊😊😊
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #156193 από Jeanmoust στις 10 Ιανουαρίου 2022, 5:14πμ

Jeanmoust

Εικονίδιο
μέλος από: 8/1/2022
μηνύματα: 9 αποδεκτές 0
Γιατί να είναι περίεργα φίλε μου; Μην έχεις τέτοιες ενοχές. Άλλο να έχεις αρχές και άλλο να κάνεις κάτι με τη συγκατάθεση των φίλων σου και με τη δική σου θέληση. Άσχημο θα ήταν, εάν το έκανες εσκεμμένα παραβιαζοντας τη θέληση των άλλων, π.χ. έβγαινες γυμνός σε μια παραλία με πολύ κόσμο, που δεν ειναι υποχρεωμένοι να σε δουν έτσι. Με φίλους θα είσαι και με την κοπέλα σου, που δεν θα δει και κάτι που δεν ξέρει (βασικά και οι φίλοι σου το ίδιο, αφού τα ίδια έχουν κι αυτοί). Μην έχεις τέτοιες αναστολές και κοίτα να το απολαύσεις! Όσον αφορά το σπίτι σου δεν το συζητώ καν. Είναι ιδιωτικός χώρος και είσαι ελεύθερος να είσαι οπως εσύ επιθυμείς και σε βολεύει. Κι εγώ συχνά δεν φοράω εσώρουχο και πολλές φορές το καλοκαίρι κάθομαι τελείως γυμνός, εκτός εάν δεν είμαι μόνος. Και αν θέλω να πεταχτώ για λίγο έξω, π.χ. ως το περίπτερο, φοράω βερμούδα, μπλούζα και βγήκα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #156275 από lida στις 09 Φεβρουαρίου 2022, 6:55πμ

lida

Εικονίδιο
μέλος από: 17/8/2017
μηνύματα: 405 αποδεκτές 53
Δεν κάνεις γυμνισμό για να "πάρεις μάτι" (όπως ο Ψάλτης σε μια ηλίθια ταινία) ούτε για να κάνεις επίδειξη. Κάνεις για να αισθάνεσαι πιο ελεύθερος και πιο κοντά στη φύση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #156282 από ΚΑΖΟΥΡΙΟΝ στις 11 Φεβρουαρίου 2022, 11:24πμ

ΚΑΖΟΥΡΙΟΝ

Εικονίδιο
μέλος από: 11/2/2022
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπέρα, εύχομαι η απάντηση μου να σε βρίσκει χαρούμενο υγιή αλλά και γεμάτο αυτοπεποίθηση! Το ανθρώπινο σώμα και η διεργασίες που κάνει δεν είναι κάτι το κακό μην φοβάσαι εάν πάλι φοβάσαι θα σου πρότεινα να αυνανιστείς πριν πας για μπάνιο μια με δυο φορές και εάν πάλι έχει την αίσθησή ότι το πέος σου μεγαλώνει και δεν επιθυμείς να το δει κάποιος μια καλή λύσει είναι να βουτήξεις στην θάλασσα όπου το σου "πέσει" αμέσως ή δεν θα φαίνεται!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login