Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είναι πολύ δύσκολο για μένα να συνηθίσω τις αλλαγές των καιρών. Θυμάμαι ακόμη την εποχή που ο αέρας ήταν καθαρός και το σεξ βρώμικο.
Δευτέρα, 16 Μαΐου

Απορία για άντρες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #156225 από spear007 στις 18 Ιανουαρίου 2022, 4:06μμ

spear007

Εικονίδιο
μέλος από: 18/1/2022
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπέρα,
είμαι καινούριος εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω άλλους άντρες για το θέμα αυτό. Είμαι 25 και ο φίλος μου με συμβούλεψε ότι όπως πηγαίνουν οι γυναίκες σε γυναικολόγο, πρέπει και εμείς να πηγαίνουμε σε ανδρολόγο. Σε τι αποσκοπεί ωστόσο να επισκεφτώ έναν ανδρολόγο; Έχει κανείς εμπειρία να μοιραστεί εδώ; επίσης πως γίνεται η εξέταση ; ευχαριστώ
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #156227 από panagiotis97 στις 19 Ιανουαρίου 2022, 5:30πμ

panagiotis97

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2012
μηνύματα: 247 αποδεκτές 2

Αποδεκτή απάντηση

Κοίτα, φυσικά και πρέπει να κάνουμε έναν έλεγχο συχνά πυκνά. Ειδικά από μια ηλικία και μετά έχει σημασία για την υγεία του προστάτη. Για την ωρα θα σε συμβούλευα να πηγαίνεις μια φορά το χρόνο για ένα τσεκ απ γενικά και φυσικά κάθε φορά που βλέπεις κάτι ανησυχητικό. Προσωπικά, πήγα πρόσφατα οταν παρατήρησα έναν μικροτραυματισμο στο χαλινο μου. Η εξέταση απλή είναι, απλά γδυνεσαι και ακολουθεί εξέταση στο πέος και τους όρχεις για λίγα λεπτά. Αντε και μετά καμία ερώτηση για τη σεξουαλικη σου ζωή κι ο,τι άλλο θεωρήσει ο γιατρός απαραίτητο. Σημασία έχει βέβαια να ξέρεις αν δεις κάτι ασυνήθιστο αν χρειάζεται καλύτερα αφροδισιολογος. Οι ανδρολογοι πολύ συχνά δεν έχουν και γνώσεις για σμν. Και φυσικά πολύ συχνά εξετάσεις για σμν. Αυτά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login