Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το internet είναι ο διάολος και η Microsoft ο εξορκιστής του.
Πέμπτη, 18 Αυγούστου

Πίσω πόρτα???

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #156321 από Cpt.vas στις 23 Φεβρουαρίου 2022, 11:11μμ

Cpt.vas

μέλος από: 23/9/2021
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Καλησπέρα στην ομάδα εύχομαι να είστε όλοι καλά...Έχω 2 απορίες όσο αφορά το πρωκτικό σεχ...

1)Έχει κάποιος/κάποια εμπειρίες από πρωκτικό σεξ; αν ναι.. Πώς ήταν η πρώτη εμπειρία, η αίσθηση; , σας άρεσε;

2)αν έχει (τελειώσει-χυση) μέσα στο πρωκτο σας, και πώς ήταν η αίσθηση; το να τελειώνει μέσα στο πρωκτο

Ευχαριστώ!
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #156333 από yummy στις 27 Φεβρουαρίου 2022, 12:03μμ

yummy

Εικονίδιο
μέλος από: 27/2/2022
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον πόνο και την ευχαρίστηση. Μπορεί κάποι@ να σου πει ότι είναι η πιο μαγική εμπειρία που είχε ποτέ, κάποι@ άλλ@ ότι πόνεσε πάρα πολύ, κάποι@@ ότι δεν ένιωσε τίποτε, κοκ. Αν υπάρχει επικοινωνία με το άλλο άτομο σίγουρα δεν θα είναι ούτε δύσκολο, ούτε θα υπάρξει ιδιαίτερος πόνος. Για να σου απαντήσω στα ερωτήματα σου όμως:

1. Ναι προσωπικά έχω εμπειρία. Η πρώτη εμπειρία ήταν άβολη, υπήρχε λίγος πόνος και δεν τέλειωσε. Η δεύτερη ήταν καλύτερη και η τρίτη ήταν μαγική, η τέταρτη μπορεί να ήταν και χάλια - δεν θυμάμαι.

2. Υπάρχει ένας ολόκληρος πανικός γύρω από τη μαγεία του να τελειώνει κάποιος μέσα στον πρωκτό. Όσο φοβερό πράγμα και αν ακούγεται πως είναι, σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει να ρισκάρουμε την υγεία μας για να νιώσουμε λίγο υγρό στους πρωκτούς μας. Σωστά; Πάντα πρωκτικό με προφυλακτικό. Δεν είναι ούτε μαγκιά, ούτε κάτι φοβερό, ούτε κάτι για να τρελαθούμε. Το έχω κάνει με μακροπρόθεσμη σχέση μου που εξεταζόμασταν τακτικά για ΣΜΝ, ήταν ωραίο πάνω στη στιγμή και το απολαύσαμε, αλλά εντάξει δεν θα ρίσκαρα την υγεία μου για αυτά τα τρία λεπτά διαφορετικής ευχαρίστησης. :)

Σημείωση moderator: Να γράφεις σε κανονική γλώσσα όπως γράφουν και καταλαβαίνουν όλοι. Δεν είναι οι αναγνώστες σου υποχρεωμένοι να τους τηγανίζεις το μυαλό μέχρι να καταλάβουν τι εννοείς με το @ και επίσης όσοι ψάχνουν σε μηχανές αναζήτησης και δε μιλάνε σε γλώσσα παπάκι δε θα μπορούν να βρουν τα μηνύματά σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login