Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Θυμάσαι μικρός που κατουρήθηκες πάνω σου μια φορά;
Τρίτη, 16 Ιουλίου

Μαλακια με φιλο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #158703 από Look1ε στις 09 Ιουλίου 2022, 2:20μμ

Look1ε

Εικονίδιο
μέλος από: 9/7/2022
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Ειμαι14 και θέλω Ν μου τον παίξει ο κολλ μ Γτ εχω κολλήσει μαζί τ αλλά δν πως Ν του τ πω
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #158726 από Spolkalon στις 12 Ιουλίου 2022, 2:29μμ

Spolkalon

Εικονίδιο
μέλος από: 22/10/2021
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Υπάρχουν πόλοι τρόποι.
Μπορείς να του πεις να παίξετε θάρρος ή αλήθεια και να τον προκαλέσεις όταν πει θαροσ να στον παίξει για πλάκα και καλά να δεις πως είναι να στον παίζει άλλος.
Μπορείς να του πεις να συγκρίνεται τι βρακι φοράτε, μέγεθος και τέτοια και να του το φέρεις σιγά σιγά ότι αναρωτιέσαι πως θα ήταν αν στον έπαιζε κάποιος άλλος.
Μπορείς να του πεις ότι έχεις καυλες και να βάλετε τσόντα και μετά να του πεις ότι αναρωτιέσαι πως θα ήταν να τον παιζατε ο ένας στον άλλον ή κάτι τέτοιο για πλάκα να δείτε πως είναι.

Εμενα ο κολλητός μου που ήθελε να κάνουμε κάτι τέτοιο και τα κατάφερε κι γουστάραμε κι οι δυο τελικά, μου είπε να παίξουμε και καλά ενα παιχνίδι που ο ένας είναι κατάσκοπος και ο αλλος αστυνόμος. Ο κατάσκοπος κρύβει μεσα στα ρούχα που φοράει πχ μια γόμα ή κάποιο μικρό αντικείμενο που είναι και καλά μυστικεσ πληροφορίες και ο αστυνόμος τον ψηλαφίζει κι προσπαθεί να νιώσει που είναι. Κάθε φορά παίζεται με γύρους κι αλλάζεται ρόλους σε κάθε γύρο.
Αρχικά βάλε την γόμα/ξύστρα ή ότι διαλέξετε τέλος πάντων ξέρω γώ στην τσέπη σου ή κάπου εύκολα και αστον να το βρει κι μετά στον επόμενο γύρω καντο πιο δύσκολο πχ στην καλτσα σου, μετά μέσα στο παντελόνι σου σε κάνα πατζακι ή στο λάστιχο του παντελονιού και κοντά στο βρακι σου ώστε να νιώθει άνετα να ψάξει και πιο μέσα στα ρούχα σου σιγά σιγά .Στο τέλος βάλτο μέσα στο βρακι σου και θα πρέπει να το ψάξει κι να το πάρει μόνος του. Αν δεν το βρίσκει δώσε του στοιχεία και πες του ότι μπορεί να είναι πιο μέσα στα ρούχα σου ή ότι είναι και καλά κοντά στην μέση σου κι τέτοια. Μπορεί και στον γύρο που ψάχνεις εσυ να το βάλει αυτός στο δικό του βρακι ποτέ δεν ξέρεις.
Φορά φορμα για να είναι πιο εύκολο να το κρύψεις και βολεύει φουλ να φοράς βρακι όχι μποξεράκι για να το κρύβεις πιο εύκολα και να μην πέφτει κι να μπορεί να ψάχνει πιο άνετα.
Έτσι θα είστε πιο άνετα μεταξύ σας και θα είναι πιο εύκολο να τον παίξετε μετά από αυτό.
Αν θες δοκίμασε κάτι από τα παραπάνω και γράψε αποτελέσματα με όση λεπτομέρεια θες.
Ελπίζω να βοηθησα :)
Αν θες και άλλες ιδέες περιεγραψε τον φίλο σου πχ χόμπι χαρακτήρα ντύσιμο σωματότυπο κλπ μπας κι σκεφτώ τίποτα παραπάνω.
Καλή επιτύχια :)

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #158728 από Brylissis στις 13 Ιουλίου 2022, 7:18πμ

Brylissis

Εικονίδιο
μέλος από: 15/9/2021
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Spolkalon, εσύ σεξολογος σύμβουλος ανθρωπίνων σχέσεων πρέπει να ακολουθήσεις στη ζωή σου. Δε ξέρω με τι ασχολείσαι, αλλά ξανά σκέψου το 😂. Τώρα για το παιδί πιο πάνω, θα σου πρότεινα να μη κάνεις κάποια κίνηση γιατι μπορεί να το παρεξηγήσει κ να τσακωθείτε ή μπορεί κ κάτι χειρότερο δε ξέρω την ιδιοσυγκρασία του κάθε ένα εκεί έξω. Τώρα η επιλογή είναι δική σου το τι θα κάνεις. Spolkalon εσύ δίνεις καλες συμβουλές πάντως ψάξε το, μπας κ βγάλεις χρήμα 😂
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #158761 από alliotika στις 23 Ιουλίου 2022, 9:58πμ

alliotika

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/1/2020
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Το πρώτο βήμα όπως λέει και ο Spolkalon είναι να νιώσετε άνετα να είστε γυμνοί μεταξύ σας και ο ένας με το πέος του άλλου. Το παιχνίδι που πρότεινε είναι μία καλή λύση. Άλλοι τρόποι είναι να αλλάζετε ο ένας μπροστά στον άλλον, π.χ. να βγεις μία μέρα από το ντους γυμνός και να ντυθείς μπροστά του, ή κάποια φορά να πάτε σε μία τουαλέτα και να κατουρήσετε ταυτόχρονα για παράδειγμα αν έχετε πιει και μερικές μπύρες. Μπορείς επίσης να του δείξεις τον πούτσο σου με αφορμή κάτι, π.χ. να του πεις ότι είδες ότι είναι πιο κόκκινο το πουτσοκέφαλο απ' ό,τι συνήθως και να ρωτήσεις τη γνώμη του αν του φαίνεται φυσιολογικό (μπορείς εκεί να τον ρωτήσεις να σου δείξει και το δικό σου).

Άπαξ και έχετε εξοικιωθεί να βλέπετε ο ένας την πούτσα του άλλου, το επόμενο βήμα είναι να καβλώσετε παρέα. Γι' αυτό μπορείτε να βάλετε μία τσόντα και να σας σηκωθεί, και μετά να τις βγάλετε έξω και να τραβήξετε. Αφότου σας σηκωθεί, μπορείς να την τρίβεις πάνω από το παντελόνι και όποτε είσαι φουλ καβλωμένος να πεις κάτι σε φάση "έχω καβλώσει φουλ, δεν αντέχω άλλο, θα τη βγάλω έξω να την παίξω" και μετά να τη βγάλεις. Αφότου το κάνεις αυτό, μπορείς να του πεις "άμα θες βγάλτη κι εσύ να τραβήξουμε".

Μπορείς να επαναλάβεις αυτό το παιχνίδι μερικές φορές και να το κάνετε συχνά και αφού το συνηθίσετε μετά να του την πιάσεις και να σου την πιάσει κι αυτός. Στην αρχή μπορείς να το κάνεις με μία αφορμή π.χ. για να δω πόσο σκληρή σου είναι και έτσι να του την πιάσεις και να στην πιάσει κι αυτός. Αφού εξοικιωθείτε με αυτό, μπορείς να πεις ότι θέλεις να δοκιμάσεις να δεις πώς είναι να σου την παίζει άλλος.

Αποδεκτή αν σε κάλυψα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #158762 από touch_the_sun στις 23 Ιουλίου 2022, 4:50μμ

touch_the_sun

Εικονίδιο
μέλος από: 16/4/2022
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Ενδιαφέρον το topic! Εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #158785 από 32george στις 26 Ιουλίου 2022, 1:59πμ

32george

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/6/2022
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Έγραψε:(Look1ε@09 Ιουλίου 2022)
Ειμαι14 και θέλω Ν μου τον παίξει ο κολλ μ Γτ εχω κολλήσει μαζί τ αλλά δν πως Ν του τ πω

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login