Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ο Αδάμ και η Εύα στις αγιογραφίες με αφαλούς.
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου

Μειωμένη έλξη?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #158734 από Katee75 στις 14 Ιουλίου 2022, 9:51μμ

Katee75

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2021
μηνύματα: 100 αποδεκτές 11
Γεια σας! Λοιπόν,με το αγόρι μου τα έχουμε 1 χρόνο και λίγους μήνες, ωστόσο δεν είδα ποτέ μέσα σε αυτό το καιρό κάτι παρόμοιο με αυτό που θα αναφέρω τώρα.

Ενώ τους προηγούμενους μήνες ήμασταν αρκετά καλά στο σεξουαλικό κομμάτι και,όποτε βρισκόμασταν,όλο και κάτι γινόταν,από τότε που ξεκίνησε το καλοκαίρι και ήρθε ο αδερφός του από τις σπουδές,μειώθηκε η όρεξη του (Τον αδερφό του τον ανέφερα για να προσδιορίσω την χρονική περίοδο,δεν είναι ότι νιώθει άβολα που το ξέρει ή κάτι τέτοιο, ίσα - ίσα πειράζουν και ο ένας τον άλλον για αυτό)

Του το έχω συζητήσει,3 φορές κιόλας.Μου λέει ότι και αυτός το έχει παρατηρήσει στον εαυτό του και ότι δεν έχει να κάνει με εμένα, αλλά ούτε αυτός ξέρει γιατί συμβαίνει.Παίζει και ρόλο το ότι είναι ο αδερφός του στο σπίτι του,οπότε δεν έχουμε κάποιον χώρο να γίνει γιατί και εγώ ντρέπομαι.Ωστόσο,δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει έστω και προκαταρκτικά σε χώρο πέρα του σπιτιού.

Εντωμεταξύ είχε γίνει ένα συμβάν που μου είπε ότι έδωσε ένα προφυλακτικό που είχε σε έναν φίλο του αδερφού του που είναι και καλός γνωστός του (Δεν είδα ότι έλειπε και μου το είπε μετά,μου το είπε εκείνη τη στιγμή που το έκανε).Το περιστατικό με είχε παραξενέψει,οπότε σε συνδιασμό με τα άλλα άρχισα να σκέφτομαι διάφορα.Και για αυτό τον ρώτησα αν έχει χρησιμοποιήσει το προφυλακτικό κάπου αλλού,ακόμα και με κάποια άλλη και μου αρνήθηκε.

Δεν τον έχω για άτομο που κερατώνει,δεν θα ήμουν μαζί του αν τον είχα.Αλλά αυτό το καιρό μου έχει δημιουργηθεί μία ανασφάλεια.Σκεφτομαι συνέχεια ότι αρχίζει να χάνει το ενδιαφέρον του για εμένα.

Για να είμαι δίκαιη.Η συμπεριφορά του δεν έχει αλλάξει.Πάντα μου φερόταν και συνεχίζει να μου φέρεται άψογα,με πολύ αγάπη που μου την δείχνει.
Επίσης, ξέρω ότι τρώει κάποια πίεση από το άθλημα του και κάποια οικογενειακά του πρόσωπα. Σαφώς είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει, αλλά δεν είχε ξανά γίνει στο παρελθόν,σε παρόμοια κατάσταση.

Θέλω απόψεις και από αγόρια που έχουν περάσει παρόμοια κατάσταση και από κορίτσια που το αγόρι τους είχε/έχει πάθει κάτι αντίστοιχο!.
προφίλάλλα...˵quote˶
3
Μήνυμα #158742 από Aspromalos στις 19 Ιουλίου 2022, 7:36μμ

Aspromalos

μέλος από: 19/7/2022
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Λοιπόν εγώ αυτό που θα σου προτείνω είναι να προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα που τον καυλώνουν.
Εσύ ξέρεις τι του αρέσει πχ θα μπορούσες να ντυθείς κάτι που γουστάρει ή να κάνεις πράγματα που γουστάρει την ώρα του σεξ που δεν έχετε ξανά κάνει γενικά προσπάθησε κάτι διαφορετικό
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login