Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Λεωνίδας Βελής να τραγουδάει "Με το στόμα γεμάτο φιλιά..."
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου

Πιθανότητα εγκυμοσύνης

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #163046 από marizaki86 στις 19 Δεκεμβρίου 2022, 3:21μμ

marizaki86

Εικονίδιο
μέλος από: 24/7/2022
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Έκανα σεξ χωρίς προφύλαξη την 23-24 μέρα του κύκλου μου. Τελείωσε έξω. Γενικά έχω πολύ σταθερό κύκλο 27-28 ημερών τον τελευταίο ένα χρόνο. Δεν έχω καθυστέρηση, αλλά ήδη αγχώνομαι. Διαβάζω διαφορά πράγματα ονλινε και έχω τρομοκρατηθει. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια απάντηση.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #163048 από Panos888 στις 20 Δεκεμβρίου 2022, 3:57πμ

Panos888

Εικονίδιο
μέλος από: 26/9/2022
μηνύματα: 54 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Μαρίζα καλησπέρα.

Έχω έρθει αντιμέτωπος με το ίδιο θέμα δύο φορές στο παρελθόν.

Τη μία πήγαμε σε γιατρό, του εξηγήσαμε τι έγινε καθώς και τον φόβο μας, αλλά μας καθησύχασε και μας είπε να μην κάνουμε τίποτα και τελικά όντως δεν προέκυψε κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Τη δεύτερη φορά που μου συνέβει, η κοπέλα ήταν αμετακίνητη στην άποψή της στο να πάρει το 'χάπι της επόμενης ημέρας'.

Προσωπικά την προέτρεψα να το αποφύγει και να μιλήσουμε πρώτα σε γιατρό. Δεν ήθελε με τίποτα και το πήρε από μόνη της (το χάπι). ..και σε αυτή την περίπτωση τελικά δεν προέκυψε κάτι.

Το λογικό είναι να πάρεις ένα τεστάκι από το φαρμακείο, να το κάνεις σωστά και μάλιστα εις διπλούν αφήνοντας κάποιο μικρό διάστημα να περάσει - τουλάχιστον να φτάσεις στις ημέρες του κύκλου σου.

Αν συμβεί να είναι θετικό τότε κατευθείαν γιατρό - χωρίς να αφήσεις μέρες να περάσουν - και να συζητήσεις την κάθε πιθανή έκβαση.

Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι να μη δίνετε βάση στο Internet γιατί υπάρχει τεράστια άγνοια και το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρελαίνεσαι αδίκως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #163049 από marizaki86 στις 20 Δεκεμβρίου 2022, 4:12πμ

marizaki86

Εικονίδιο
μέλος από: 24/7/2022
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Σε ευχαριστώ πολύ για λ θτην απάντηση. Δεν επιθυμώ να πάρω το χάπι, δεδομένου ότι δεν ήμουν σε γόνιμες μέρες, γενικά την ωορρηξία μου την καταλαβαίνω, δεν είμαι στην εφηβεία, δεν έχω ασταθή κύκλο εδώ και ένα χρόνο και εννοείται τελείωσε έξω. Θεωρώ και εγώ ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες. Παρόλα αυτά, έχω ένα αρκετά μεγάλο άγχος γιατί μπορεί να ελαχιστοποιουνται κάποιες πιθανότητες αλλά δεν μηδενιζονται. Εννοείται ότι όποιος άλλος επιθυμεί να παραθέσει την αποψη του, αυτή τη στιγμή πραγματικά οτιδήποτε είναι χρήσιμο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #163050 από Panos888 στις 20 Δεκεμβρίου 2022, 4:57πμ

Panos888

Εικονίδιο
μέλος από: 26/9/2022
μηνύματα: 54 αποδεκτές 0
Σε ευχαριστώ και εγώ για την αποδεκτή απάντηση (που δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι επί πληρωμή ή υπάρχει κάτι που πατάω και απλά αγνοώ για να μπορω να δώσω και εγώ σε κάποιον αποδεκτή).

..και εγώ είμαι κατά του χαπιού

και συμφωνώ με τα παρακάτω που έγραψες:

Θεωρώ και εγώ ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες. Παρόλα αυτά, έχω ένα αρκετά μεγάλο άγχος γιατί μπορεί να ελαχιστοποιουνται κάποιες πιθανότητες αλλά δεν μηδενιζονται.   

για αυτό θεωρώ το τεστ την καλύτερη λύση.

Εύχομαι όλα καλά!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login