Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Η καθαριότητα είναι μια πλάνη, σκατά στα μούτρα του Παπουτσάνη.
Τρίτη, 16 Ιουλίου

Υγιεινή πέους

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #165308 από Heheheh124 στις 24 Απριλίου 2023, 7:32πμ

Heheheh124

Εικονίδιο
μέλος από: 24/4/2023
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Καλησπέρα σε όλους.

Έχω παρατηρήσει ότι το πέος μου βγάζει έχει ένα άσπρο υγρό-στερεο πράγμα στο κεφαλάκι (σαν τυρί). Το κεφαλάκι του πέους μου καλύπτετε από δέρμα το οποίο βέβαια κατεβαίνει. Ξέρετε τι μπορεί να το προκαλεί αυτό?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #165320 από randomname στις 26 Απριλίου 2023, 8:28πμ

randomname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2022
μηνύματα: 50 αποδεκτές 1

Αποδεκτή απάντηση

Αρχικά να πω ότι αυτό που περιγράφεις είναι φυσιολογικό και λέγεται σμήγμα. Μπορεί να εμφανιστεί στα γεννητικά όργανα αντρών και γυναικών καθώς μεγαλώνουν.
Στα αγόρια εμφανίζεται πάνω στο κεφαλάκι (βάλανος) ή στην εσωτερική επιφάνεια της ακροποσθίας (δέρμα). Σε αυτά τα σημεία υπάρχει μια λεπτή μεμβράνη (βλεννογόνος) που φυσιολογικά διατηρείται ελαφρώς ενυδατωμένη. Το ίδιο ισχύει και με τα χείλη στα κορίτσια. Αυτό από μόνο του δεν είναι πρόβλημα.
Η κυριότερη αιτία για αυτή την ουσία είναι σπέρμα (χύσι) ή προσπερματικά υγρά που μπορεί να μείνουν στο πουλί μετά από αυνανισμό ή απλά ερεθισμό κλπ. Όπως θα έχεις καταλάβει, εάν αυτό εμφανιστεί, φεύγει εύκολα στο ντουζ. Για να μην εμφανίζεται, απλά από την εφηβεία και μετά φρόντισε λίγο παραπάνω την υγιεινή του πουλιού σου: δλδ πλένεις την περιοχή στο μπάνιο και καθαρίζεις όταν μαζευτούν εκεί υγρά. Εάν έχεις αυτά στο νου σου, θα είσαι μια χαρά γενικά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login