αυνανησμός; παίξιμο;
Σελ. 3
Μήνυμα #55389 από shrek4567 στις 01 Νοεμβρίου 2009, 10:44πμ
![]() |
Το σπέρμα έχω καταλάβει τι είναι αλλά ακόμη δεν το έχω δει στο δικό μου οργανισμό για αυτό το λόγο σας ρώτησα για το τι είναι μήπως και κάνω λάθος. Όμως σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55411 από manolisx στις 01 Νοεμβρίου 2009, 10:52μμ
![]() |
Μιά άσπρη ουσία που κολάει είναι :D Για να σου δώσω να καταλάβεις.Αν δεν υπήρχε σπέρμα δεν θα υπήρχες ούτε εσύ,ούτε εμείς!Το σπέρμα παράγετε στους όρχις(κοινώς αρχίδια).Α και στον οργάνισμο σου δεν πρόκειτε να το δείς. Κατέβασε τα παντελόνια και..καλό βόλι!:P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55419 από The Joker στις 02 Νοεμβρίου 2009, 10:14πμ
![]() ![]() μηνύματα: 7 ![]() |
Εγω παιδια πιστευω οτι ο τυπος δε μας δουλευει, απλα ειναι παρα παρα πολυ μικρο παιδι και λεει ψεματα οτι ειναι 15....1000%...Οσο γι αυτο που ειπε ο webmaster , εσκασα στα γελια...χαχαχαχαχαχ ..καθε φορα που το θυμαμαι γελαω.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55445 από Spider-boy στις 03 Νοεμβρίου 2009, 5:59μμ
![]() |
συμφωνώ με τον τζοκερ... και στα 2 θεματα (εσκασα και εγω στα γελια)Υπαρχει βεβαια το 5% των αντρων που δεν εχει αυνανιστει ποτε στην ζωη του (ετσι λεει τουλαχιστον) αλλα τουλαχιστον τα βασικα θα πρεπε να τα ξερες... Το σπερμα βγαινει με 2 τροπους 1) με την ονειρωξη 2) βαζεις το πουλάκι σου στη χουφτα σου και αρχιζεις πανω-κατω πανω-κατω και το κανεις μεχρι να ερθεις σε οργασμο και να εκσπερματωσεις... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55449 από shrek4567 στις 03 Νοεμβρίου 2009, 6:38μμ
![]() |
Δεν λέω ψέματα καταρχάς είμαι 15. Ρώτησα τι είναι το σπέρμα(έθεσα λάθος την ερώτηση) όχι γιατί δεν γνώριζα, ένα περίπου ήξερα το ρόλο του αλλά δεν είχα δει ποτέ σπέρμα να βγαίνει από το πέος μου. Επίσης που θέλετε να ήξερα πως γίνετε ο αυνανισμός αφού αδέρφια δεν έχω. Οι φίλοι μου πάλι τα θεωρούν ταμπού θέματα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55451 από shrek4567 στις 03 Νοεμβρίου 2009, 6:41μμ
![]() |
Έχω δοκιμάσει τα όσα μου είπατε αλλά δεν βγαίνει τίποτα αν και το έκανα για κανένα πεντάλεπτο. Ένιωσα όμως μια αίσθηση μια στιγμή κάπως παράξενη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55453 από Spider-boy στις 03 Νοεμβρίου 2009, 6:43μμ
![]() |
οκ νταξει δεν ειναι κακο να μην ξερεις μην σου πς οτι ειναι καλυτερο... ουτε εγω εχω αδελφια αλλα εξερευνησα το σωμα μου σιγα-σιγα... Ισως να μην εισαι ετοιμος για αυτο το θεμα... be cool ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55478 από shrek4567 στις 04 Νοεμβρίου 2009, 4:04μμ
![]() |
Έχω ακόμη μια απορία πως είναι ο σωστός καθαρισμός του πέους; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55522 από The Joker στις 05 Νοεμβρίου 2009, 12:41πμ
![]() ![]() μηνύματα: 7 ![]() |
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXΑ !!!!!!!!!!!! ειναι η δευτερη φορα που γελαω σε ααυτο το topic....με αζαξ !!! χαχαχαχα ...ωραιος ρε φιλε....ε μα τι τωρα....οι κανονες λενε να μην κοροιδευουμε και να απανταμε χωρις πλακα,αλλα αυτο ηταν γαματοοοοο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55526 από Doctoras στις 05 Νοεμβρίου 2009, 2:02πμ
0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ . Αμαν ρε παιδια.3 φορες ξεκαρδιστικα εδω.Λοιπον εμενα δεν μου το εμαθε κανεις θα σου φανει περιεργο αλλα θυμαμε αο το διμοτικο τον εαυτο μου να παιζω το πουλι..μου χωρις να ξερω γιατι εσθανομουν οτι ετσι θα ειναι το σεξ και τιποτα αλλο.Καπια στιγμη ενω μεχρι να ερθει εκεινεη ι στιγμη τραβαγα χωρις καμια ουσια εφτιαξα ενα τρομερο σεναριο στο μυαλο μου τραβοντας μαλ... με την καθηγιτρια τον αγγλικων μου(ηταν και μου..ρα)και ενιωσα καπως περιεργα και βγηκε ενα διαφανες υγρο(καμια σχεση με αυτο που βγαζω τωρα).Αλλα καταλαβα οτι κατι ηταν αυτο και δεν ηξερα αμα ηταν καλο η κακο.Οταν μιλισα με φιλους καταλαβα τι ηταν αλλα σου λεω οτι μονος μου το εμαθα. Με λιγα λογια γιατι το γαμ.σα το θεμα κανε ενα κααλο σεναριακι στο μυαλο σου(απο μια φιλη σου μεχρι και 30αρα πορνοσταρ οτι γουσταρεις).Και δοστου να καταλαβει.Διαλεξε ενα χωρο που σε εμπνεει και για καθαρισμο κανε ενα ντουζακι και εισε ετοιμος.Και προσεχε με το σαπουνι γιατι αμα μπει μεσα θα σε τσουξει χαχαχαχαχ ελπιζω να βοηθισα ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |