Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ασχετοσύνη είναι όταν δεν ξέρεις τίποτα και κάποιος σε παίρνει χαμπάρι.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

ξενέρωσε!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74373 από selfish στις 25 Μαρτίου 2011, 10:52μμ

selfish

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2011
λοιπον παιδια γνωρισα ενα παιδι απο το σχολειο μου(γυμνασιο),μιλησαμε στο fb και μεσω μηνηματων,και απο κοντα με χερετουσε αν με εβλεπε μετα αρχισε τις γλυκες,μου εστελνε καρδουλες με ελεγε κουκλακι του(sto fb)γενικα τελεια λιγο πριν προχορησει το πραγμα ειμασταν,απο παραπροχθες ομως δεν μου μιλαει καθολου και αν του μιλησω απανταει μονολεκτικα,ουτε μυνηματα δεν στελνει ουτε με κοιταει στο σχολειο.Σκεφτομε 3 μερες τωρα τι φταιει και ξαφνικα θημηθηκα πριν 3 μερεσ που ειχα μαθημα και βιαζομουν και οπως προχορουσε με την παρεα του μπροστα μου εγω πηγαινα πιο γρηγορα απο απεναντι και περασα μπροστα τους και προχωρουσα,απο πισω ειμαι αρκετα παχουλη και νομιζω οτι με ειδε πιο καλα και ξενερωσε,ειναι το μονο πραγμα που μου ηρθε δεν εκανα τιποτα αλλο που να τον ξενερωσω,τιποτα απολυτως καρατσεκαρισμενο.Να ξαναπροσπαθησω για εκατοστη φορα να τον προσεγκισω η να το τελειωσω εδω το θεμα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74376 από tragikos στις 26 Μαρτίου 2011, 12:56πμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010
Ισως εμαθε οτι κανας φιλος του μπορει να σε γουσταρει και να εκανε πισο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74381 από Μανοςςςςςς στις 26 Μαρτίου 2011, 9:34πμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Να εισαι σιγουρη οτι σιγουρα θα σε ειχε προσεξει απο την αρχη και θα ειχε δει οτι εισαι λιγακι παχουλη απο πισω...
Οταν ενα αγορι ξενερωνει και απανταει μονολεκτικα τοτε ή εχει βαρεθει ή του αρεσει αλλη...Το γεγονος οτι μπορει οι φιλοι του να του ειπαν κατι προσβλητικο για σενα και να ντρεπεται τωρα να σου μιλαει ξεχνα το...θα συνεχιζε να σε θελει και να σου μιλαει ΕΣΤΩ και κρυφα...
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #74414 από metal angel στις 26 Μαρτίου 2011, 3:51μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/3/2011

Αποδεκτή απάντηση

κοιτα να δεις..αυτα τα πραγματα δεν αλλαζουνα πο την μια μερα στην αλλη..δεν νομιζω ν σε ειδε πιο καλα κ ν ειπε 3ερεισ κατι δεν μ κανει..εγω θα σ ελεγα να το ρισκαρεις..ετσι κ αλλιως αν δεν κανεις κατι..στο μελλον ισως το μετανιωσεις και μετα τρεχα γυρευε..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74419 από selfish στις 26 Μαρτίου 2011, 4:17μμ

selfish

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2011
σας ευχαριστω ολουσ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login