Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Με τον καιρό κι εσύ σκελετός θ' απομείνεις.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

σχεση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #51448 από agapoulinaki στις 30 Δεκεμβρίου 2008, 3:29μμ

agapoulinaki

μέλος από: 28/12/2008
εδω και 3 χρονα τα εχω με ενα παιδι απο την Αλβανια.Η οικογενεια μου ομως δεν τον θελει.Εκεινος λεει οτι θελει να ειμαστε για παντα μαζι και για μενα ειναι η ζωη μου.Δεν ξερω τι να κανω,απο τη μια δεν θελω να τον χασω και απο την αλλη θελω να τα εχω καλα με την οικογενεια μου.ποια ειναι η γνωμη σας?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51449 από MaRmO στις 30 Δεκεμβρίου 2008, 3:55μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
λοιπον.....εχω ζησει καπως παρομοια κατασταση μονο που ηταν μονο 1ς μηνας και δεν ηξεραν οι δικοι μου καν πως ειχαμε σχεση...αλλα με το που τον ειδανε τον αλλονα αρχισανε να μου τα πριζουνε και δεν με αφηναν να βγαινω καν μαζι του....
αυτος μου ελεγε οτι με αγαπαει και πως θα εκανε τα παντα για μενα....και γω τον αγαπουσα πολυ και μπλα μπλα μπλα.....
εγω ομως το επαιξα και καλα μετανιωμενη στους δικους μου και με διαφορα αθωα ψεματακια του τυπου(δεν τρεχει τιποτα πια μεταξυ μας...μια περιπετιουλα ηταν και τιποτα παραπανω...ειναι χαζο το παιδι)......εχ.και μετα ησυχασαν και μπορεσαμε και εμεις να εχουμε την ησυχια μας.....
χεχε....
αντιλαμβανομαι ομως οτι το δικο σου προβλημα ειναι πολυ πιο σοβαρο εφοσον τα εχετε 3 χρονια και οι γονεις σου το γνωριζουνε...
μπορεις ομως να αναφερεις το γιατι δεν τον θελουνε οι δικοι σου?
αν παντως δεν τον θελουνε εξαιτιας της καταγωγης του...κανονισε να βρεθειτε μια μερα ολοι μαζι και να τους αποδειξετε πως ειναι πολυ καλος και πως δεν ειναι σαν κατι αλλους και μπλα μπλα μπλα....
με μια ηρεμη κουβεντα ισως καταλαβουνε πως κανουνε λαθος για το αγορι....επισης προσπαθησε να τους συγκινησεις λεγοντας τους για παραδειγμα"εσας δεν σας νοιαζει η ευτυχια μου?αν σας ενοιαζε λιγακι θα καταλαβαινατε πως για μενα αυτος ειναι η ευτυχια μου ....θα προτειμουσατε να με βλεπετε καθημερινα στεναχωρημενη και μες στα μαυρα?...ωραια λοιπον...αφου το θελετε θα με δειτε να μαραζωνω μες στη μοναξια και στη στεναχωρια....ΑΚΑΡΔΟΙ γονεις.."
αχαχαχαχαχαχαχα.......ωραια το ειπα...
ελπιζω να βοηθησα....χεχε.....
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login