Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκέφτηκες τι θα γίνεις αν σ' αφήσουν οι γείτονες να μεγαλώσεις;
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Απορια γυρω απο το θεμα του αυνανισμου!

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63055 από gerasimos στις 25 Ιουνίου 2010, 10:56μμ

gerasimos

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2010
Ειναι θεμα που τους εχει απασχολησει ολους κ θα συνεχισει τους πιο νεους να τους απασχολει μεχρι να φυγει το συγκεκριμενο κομπλεξ.....Λοιπον!
Καταρχας ειναι κακο να την παιζει καποιο αγορι?λογικα οχι......αμα την παιζεις πολυ η ας πουμε καθημερινα μπορει να παθεις καμια αρρωστια η στο μελλον να μην κανεις παιδια?Εσεις ποσες φορες την εβδομμαδα η τον μηνα το κανετε αυτο?
Τους τελευταιους 2 μηνες απο την βαρεμαρα μου που μπορει να μου ερχεται την ωρα που θα ειμαι σπιτι την παιζω καπου 4 φορες την εβδομμαδα σε διαφορετικες μερες ετσι..... κ το πιο λιγο την εβδομμαδα ειναι δυο φορες.......Αυτο γινεται γιατι ειμαι στην εφηβεια(17)αλλα ειναι κακο?
Θα αρχισω να το σταματησω για καποιο καιρο για να δω την διαφορα κ πως θα νιωσω αλλα γενικα θελω να μαθω γυρω απο το θεμα αυτο αν ειναι καλο κ το μετρο που πρεπει να το κανει καποιος!απαντηστε αμα μπορειτε παιδια σε ολα τα ερωτηματα κ θελω οσο πιο πολλες αποψεις γινεται.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #63057 από Havers στις 25 Ιουνίου 2010, 11:11μμ

Havers

μέλος από: 25/6/2010

Αποδεκτή απάντηση

ειναι απολυτα φυσιολογικο,το κανουν σε ολες τις ηλικιες,το κανουν τοσο αγορια οσο και κοριτσια(δεν το παραδεχονται για δικους τους απιθανους λογους,κομπλεξ και ταμπου το λεω εγω),δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να κανεις παιδια,οπως επισης δεν υπαρχει περιπτωση απο τον αυνανισμο να βγαλεις σπυρια-αυτο το ελεγαν οι γιαγιαδες-,ειναι απολυτως φυσιολογικο(το ξαναλεω)
με μετρο παντα γιατι σπαταλας ανδρογονα,τεστοστερωνη και ενεργεια κατι το οποιο μπορει την αλλη μερα να σε κανει κυριολεκτικα κομματια,να μην μποριε ανα παρεις τα ποδια σου,δεν ειναι τυχαιο οτι οι αθλητες-οι σοβαροι αθλητες-αποφευγουν να αυνανιζοντα και να κανουν σεξ κατα την διαρκεια των υποχρεωσεων τους για να μην εχουν χαμηλη αποδοση....
4 μερες την εβδομαδα ειναι μια χαρα αλλα με κενα ειναι καλυτερα(εννοω οχι δευτερα-τριτη-τεταρτη-σαββατο) για να μπορεις να "γεμισεις" και για να συνελθει ο οργανισμος σου

επισης ο αυνανισμος σε λογικη συχνοτητα βοηθαει μακροπροθεσαμ στην μειωση πιθανοτητων εμφανισης καρκινου του προστατη

επισης ο προστατης ειναι το ανδρικο σημειο G που με καταλληλα μεσα,φαντασια και εφευρετικοτητα και συνεργασια ,διεγειροντας τον μπορεις να δεις τον ουρανο με τα αστρα μπροστα σου,να τρελαθεις και να πεταξεις απο ηδονη..
θα σου προτεινα τα λεγομενα butt plugs αλλα ξεφευγουμε και φλερταρουμε ασυστολα με πιθανο μπαναρισμα...

αυτα

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63059 από gerasimos στις 26 Ιουνίου 2010, 12:44πμ

gerasimos

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2010
επισης ο αυνανισμος σε λογικη συχνοτητα βοηθαει μακροπροθεσαμ στην μειωση πιθανοτητων εμφανισης καρκινου του προστατη.

οσον αφορα αυτο παραπανω που ειπες ρωτησα πιο πολυ για το θεμα αυτο για νομιζα οτι με τον πολυ αυνανισμο μπορει να αποκτησεις τον
καρκινο του προστατη......δεν εννοεις οτι με τον αυνανισμο δημιουργηται κατι τετοιο ετσι.... κ θες να πεις οτι ισα ισα τον απομακρυνεις με το να το κανεις αυτο?παντως πως γινεται κ καποιος αποκταει τον καρκινο του προστατη?σιγουρα οχι με τον αυνανισμο γιατι αυτο απασχολει ολους κ τους κανει να σκεφτονται αν κανανε καλα που το κανανε.

οσο για αυτο που ειπες οτι οι αθλητες δεν το κανουν πριν απο τους αγωνες μην εισαι σιγουρος.....εβλεπα μια εκπομπη που εκανε ενα πειραμα κ η ομαδα που την προηγουμενη μερα το ειχε κανει με την κοπελα τους ειχε καλυτερα αποτελεσματα απο την αλλη ομαδα που δεν το ειχε κανει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63061 από Doctoras στις 26 Ιουνίου 2010, 11:07πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Εγω ρε φιλε 4-5+ την μερα.Συνολο την βδομαδα γυρο στις 25 το λιγοτερο
γιατι υπαρχουν και μερες που τραβαω μονο δυο φορες.xD και μετα λες οτι φοβασε μην παθεις τιποτα μονο με 4 την εβδομαδα.Αμα παθω θα σε ενημερωσω προστοπαρον το μονο που εχω παρατηρισει ειναι οτι βγαζω μικρη ποσοτητα οσο περναει ο καιρος.Αμα κρατηθω 3 μερες χωρις να τραβηξω παθαινω ονειρωξη και γινομαι χαλια.Η ποσοτητα ειναι μεγαλη ενοω.Ειμε 16 χρονο και σε λιγους μηνες παω 17.χD.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63068 από maximara στις 26 Ιουνίου 2010, 1:54μμ

maximara

μέλος από: 27/4/2010
Έγραψε:(Doctoras@26 Ιουνίου 2010)
Εγω ρε φιλε 4-5+ την μερα.Συνολο την βδομαδα γυρο στις 25 το λιγοτερο
γιατι υπαρχουν και μερες που τραβαω μονο δυο φορες.xD και μετα λες οτι φοβασε μην παθεις τιποτα μονο με 4 την εβδομαδα.

Ρε παιδιά, ξέρετε τι λένε για το πολύ το τάκα τάκα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63069 από Havers στις 26 Ιουνίου 2010, 1:57μμ

Havers

οτι κανει θορυβο ??? :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63072 από Demos111 στις 26 Ιουνίου 2010, 2:47μμ

Demos111

banned
Έγραψε:(Havers@25 Ιουνίου 2010)
ειναι απολυτα φυσιολογικο,το κανουν σε ολες τις ηλικιες,το κανουν τοσο αγορια οσο και κοριτσια(δεν το παραδεχονται για δικους τους απιθανους λογους,κομπλεξ και ταμπου το λεω εγω),δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να κανεις παιδια,οπως επισης δεν υπαρχει περιπτωση απο τον αυνανισμο να βγαλεις σπυρια-αυτο το ελεγαν οι γιαγιαδες-,ειναι απολυτως φυσιολογικο(το ξαναλεω)
με μετρο παντα γιατι σπαταλας ανδρογονα,τεστοστερωνη και ενεργεια κατι το οποιο μπορει την αλλη μερα να σε κανει κυριολεκτικα κομματια,να μην μποριε ανα παρεις τα ποδια σου,δεν ειναι τυχαιο οτι οι αθλητες-οι σοβαροι αθλητες-αποφευγουν να αυνανιζοντα και να κανουν σεξ κατα την διαρκεια των υποχρεωσεων τους για να μην εχουν χαμηλη αποδοση....
4 μερες την εβδομαδα ειναι μια χαρα αλλα με κενα ειναι καλυτερα(εννοω οχι δευτερα-τριτη-τεταρτη-σαββατο) για να μπορεις να "γεμισεις" και για να συνελθει ο οργανισμος σου

επισης ο αυνανισμος σε λογικη συχνοτητα βοηθαει μακροπροθεσαμ στην μειωση πιθανοτητων εμφανισης καρκινου του προστατη

επισης ο προστατης ειναι το ανδρικο σημειο G που με καταλληλα μεσα,φαντασια και εφευρετικοτητα και συνεργασια ,διεγειροντας τον μπορεις να δεις τον ουρανο με τα αστρα μπροστα σου,να τρελαθεις και να πεταξεις απο ηδονη..
θα σου προτεινα τα λεγομενα butt plugs αλλα ξεφευγουμε και φλερταρουμε ασυστολα με πιθανο μπαναρισμα...

αυτα

δεν εχεις το δικαιωμα να προπαγανδιζεις !αν εσενα σ αρεσει το προκτικο(να στο κανουν ενοω) τοτε δικαιωμα σου αλλα τι λες στο παιδι να βαλει δονητες στον κωλο του?οντως το ban το αξιζες..το παιδι ειναι στην εφηβια και του λες να βαλει δονητες?....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63073 από Havers στις 26 Ιουνίου 2010, 3:09μμ

Havers

ρε ανθρωπε πας καλα???? αισθηση του χιουμορ δεν εχεις????τοσες μαλακιες λεγονται σε αυτο το φορουμ και γελατε η δικια μου σε ενοχλησε ????

by the way νομιζεις ειναι δυσκολο να κανω αλλο λογαρισαμο??δεν νομιζω.....

γιναμε ολοι σεριφηδες του ιντερνετ...

να ειστε σεριφηδες στην ζωη σας και στην κοινωνια σας..η μαγκια και η επιβλητικοτητα που εχετε εκει θα φανει,στο ιντερνετ ολοι μαγκες ειμαστε...στην ζωη ομως???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63074 από maximara στις 26 Ιουνίου 2010, 3:10μμ

maximara

μέλος από: 27/4/2010
δεν εχεις το δικαιωμα να προπαγανδιζεις !αν εσενα σ αρεσει το προκτικο(να στο κανουν ενοω) τοτε δικαιωμα σου αλλα τι λες στο παιδι να βαλει δονητες στον κωλο του?οντως το ban το αξιζες..το παιδι ειναι στην εφηβια και του λες να βαλει δονητες?....

[/QUOTE]

Butt Plugs, είπε, όχι δονητές...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63075 από Havers στις 26 Ιουνίου 2010, 3:16μμ

Havers

οταν θελει καποιος να κανει εντυπωσεις και να φανει αυστηρος,αρσενικος,επιβλητης η δε ξερω εγω τι αλλο και το λαθος κομα που θα μπει θα το κρινει λαθος...απλα για να κανει εντυπωσεις....
μην την ψαχνεις...κλασσικη περιπτωση τρολ και ανακατοσουρα των φορουμ..ειναι γενικο φαινομενο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login