Ποιος είναι

Creepy cemetery - Edinburgh Αν ο Άρης Αγρίππας είναι ακόμα ζωντανός, τώρα θα είναι 42 χρονών. Είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι, με χάρες κι ελαττώματα. Μα, τι συμφορά, τα ελαττώματά του είναι περισσότερα απʼ τις χάρες. Το site αυτό σκοπό έχει να ενημερώσει την ανθρωπότητα για τα επικίνδυνα αυτά κουσούρια—να την προφυλάξει. Ο ίδιος ο Αγρίππας παραμένει άφαντος—όχι βέβαια πως νοιάζεται και κανείς γιʼ αυτό.

Πού βρίσκεται

Arthurʼs Seat - misty Κακιασμένοι εχθροί του είπαν ότι παραφρόνησε και τό ʼσκασε στη γειτονική χώρα της Μακεδονίας, όπου καθιστός, λέει, διαβάζει ξόρκια και σηκωμένος βγάζει φρικτές κραυγές στο ξαφνικό και κάνει και κινήσεις με τα χέρια του. Κάτι άλλοι, προγραμματισταί με τρίχες στη μύτη, γράψανε με greeklish πως κοπρίζει στην ξενιτιά όπου κατασπαταλεί χρήμα αβέρτα, το οποίο βγάζει με κάτι κώδικες σιεσές και φτουφτουφτού. Άλλοι, χαμηλού επιπέδου φαντασίας προφανώς, λένε πως χάρισε όλα τα υπάρχοντά του—χρέη και απειλές κυρίως—στους φτωχούς κι ύστερα ακολούθησε το μοναστικό – ναρκισσιστικό τάγμα της Ευδοξίας, όπου τις Κυριακές γκαρίζει στην εκκλησία ενώ τις καθημερινές κάνει επανάληψη της ψαλμωδίας στο σπίτι του στραβώνοντας το στόμα. Αν αυτό ισχύει, τότε τους γείτονες και τους καθρέφτες να λυπάσαι, με τα όσα ακούν και βλέπουν.


Όποια και νά ʼναι η αλήθεια, σίγουρα πρόκειται για εξαιρετικά βαρετό άτομο κι αν θες τη γνώμη μου, τιμημένε περπατητή, το website αυτό δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα: Ούτε ομιχλώδη wallpapers με πρασινάδες από μέρη που αγάπησε, ούτε υπονοούμενα απαραίτητα για για ξεκλειδώσεις φρικτά μυστικά, ούτε φωτογραφίες του ίδιου, ούτε και κακόγουστα mp3 με παρωδίες. Άρα είναι πιο ενδιαφέρον να γυρίσεις στο ftou, ή ακόμα περισσότερο, νʼ αρχίσεις να διαβάζεις την εγκυκλοπαίδεια από το Άλφα.