Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Κραυγή απόγνωσης πονεμένου άντρα: Μη μου τους κύκλους τάραττε. Τάραττέ μου τον κύλινδρο.
Παρασκευή, 26 Απριλίου

Προβλημα με κολλητο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138411 από Ana-menos στις 26 Δεκεμβρίου 2016, 12:49πμ

Ana-menos

Εικονίδιο
μέλος από: 31/10/2015
μηνύματα: 86 αποδεκτές 0
Καλησπερα σε ολους και καλες γιορτες σας ευχομαι.
Εδω και καποιο χρονικο διαστημα η παρεα μου εχει ψιλοσπασει. Τι εννοω? απο κει που βγαιναμε εγω με τους 2 κολλητους μου τωρα ο ενας εχει απομακρυνθει (και πιστευω οτι δεν το εχει καταλαβει ουτε ο ιδιος) λογω οτι μεσα απο την σχολη του βρηκε αλλα ατομα και λογω οτι βρηκε και κοπελα το τελευταιο διαστημα. Τις τελευταιες φορες που βγηκαμε 3αδα και εκεινος δεν πολυμιλαγε η μας ελεγε μονο τα θεματα που εχει με την γκομενα του. Ακομα εχει σταματησει να μας λεει να βγαινουμε τοσο συχνα και συνηθως περιμενει να του πουμε εμεις και ΑΝ θα μπορει τοτε. Πλησιαζει και η πρωτοχρονια οπου καθε χρονο καθιερωναμε παρεα το που θα παμε και τωρα δεν το εχουμε συζητησει καν...πιστευω οτι την πρωτοχρονια θα βγει εκεινος με την αλλη παρεα του(+ την κοπελα του) και εμεις θα καταληξουμε με αλλη παρεα.
Η κατασταση ειναι περιεργη και το συγκεκριμενο ατομο εχει αλλαξει κατα πολυ την γενικη σταση του. Απο εσας θα ηθελα να μου πειτε τι προτεινετε να κανω και πως βλεπετε την ολη κατασταση.
Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138412 από ha.sta στις 26 Δεκεμβρίου 2016, 2:46πμ

ha.sta

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2016
μηνύματα: 55 αποδεκτές 0
Οσο μεγαλωνεις πολλοι θα ερθουν και θα φυγουν απο την ζωη σου ειτε φιλοι ειτε σχεσεις με κοπελες..Αυτο που μπορεις να κανεις για να το αναστρεψεις αυτο εαν και εφοσον σε ενδιαφερει και αυτο ειναι αμοιβαιο το μοναδικο και καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι διαλογο με το επιμαχο προσωπο μηπως το σωσεις η το επιβραδυνεις. Καλες γιορτες φιλε μου και να περασεις ομορφα με οποιον κι αν εισαι
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login