Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες

 

~Guest
Login   Εγγραφή   Κατάλογος μελών
Τώρα στο chat
Πέρνα καλά τώρα που είσαι ακόμα γέρος.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου

Τα μυστικά των άρθρων


Σε πολλούς αρέσουν τα άρθρα του ftou.gr και ειδικά αυτά που γράφει το άψογο προσωπικό μας —εγώ, η Lilla κι οι Moderators—. Αυτό που οι πολλοί δεν ξέρουν, είναι τα μυστικά και τις πρακτικές συμβουλές που πηγάζουν απ' αυτά, που όμως δε μπορούμε να βγάλουμε στο internet διότι δεν είναι για όλους: Tη Rohala Art.


Με χρήση της Rohala Art μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου σε μετρήσιμο βαθμό. Στη σελίδα αυτή, στο κάτω μέρος, υπάρχει το κουμπί PayPal για να γραφτείς στο σεμινάριο 52 μαθημάτων μέσω email.


Τι θα μάθεις

 • Ένα και μόνο αλάνθαστο τεστ για να δεις αν είσαι το θύμα κλαρινογκόμενας
 • 10 δείγματα ότι η γκόμενά σου σε φουμαριάζει. Ποια απ' αυτά σημαίνουν ότι σε κερατώνει και ποια όχι. Όσοι τα μπερδεύουν αυτά, πάνε και διαλύουν άδικα τις σχέσεις τους.
 • 2 αποτελεσματικά κόλπα για να διώξεις ένα φορτικό άτομο χωρίς να έχεις απειλές, ξύλο και δολοφονίες.
 • Τι είναι εκείνο που μισούν οι γυναίκες στο σεξ και γιατί όλοι οι άντρες πάνε ντουγρού και το κάνουν
 • Την καλύτερη στρατηγική για να μην ξανακούσεις ποτέ την απαίσια φράση "λυπάμαι, σε βλέπω σαν φίλο"
 • Ποια είναι τα τραγούδια εκείνα που σου αρρωσταίνουν την ψυχή χωρίς να το καταλαβαίνεις καν. Και, όχι, δεν εννοώ τα ροκ και τα μέταλ του διαόλου.
 • 2 χοντρά λάθη που κάνεις στην τουαλέτα, pardon my pun, με μοιραίες συνέπειες. Το πρώτο μάλιστα προκαλεί θανατηφόρες αρρώστιες.
 • 3 βασικούς νόμους που αγνοούν όσοι πάνε σε συνέντευξη για νέα δουλειά και στο τέλος την πατάνε
 • Μια εύκολη αλλαγή στον τρόπο που μιλάς που θα ανεβάσει αυτομάτως το status σου και θα κάνει τα λεγόμενά σου να μετρήσουν περισσότερο
 • Πόσο μεγάλο επιτέλους πρέπει να είναι ένα πέος και τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες;
 • Ποιες προλήψεις και δεισιδαιμονίες ουσιαστικά ισχύουν και γιατί αγνοώντας τις υπογράφεις την καταδίκη σου
 • Γιατί αυτοί που σου λένε "να είσαι ο εαυτός σου" σου δίνουν τη χειρότερη συμβουλή
 • Το ένα και μοναδικό πάμφθηνο φάρμακο (να ξαναπώ ότι είναι πάμφθηνο;) για να σταματήσεις τη βρωμερή αναπνοή σου απ' το να σε ξεφτιλίζει. Όχι το Listerine, ούτε το Plax, ούτε το βούρτσισμα μόνο του. Ούτε ο μαϊντανός φυσικά.

Τα μαθήματα είναι σε μορφή online σεμιναρίου: 52 PDF αρχεία που θα λαμβάνεις με email, ένα κάθε εβδομάδα. Η τιμή όλων μαζί είναι €280, δηλαδή €5,38 το ένα. Τα μαθήματα γίνονται μέσω email, με ασφάλεια και εχεμύθεια. Κανείς μαθητής δε λαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας άλλου μαθητή.


Γράψου τώρα στον 3ο κύκλο!

Για να ξεκινήσεις αμέσως, γράψου κατευθείαν πατώντας στο κουμπί PayPal "Buy Now". Μόλις λάβω την πληρωμή θα σε εντάξω στο πρόγραμμα και θ' αρχίσεις τη λήψη των μαθημάτων στο email σου. Επίσης μπορείς να μου στείλεις ένα email στο με τίτλο ROHALA ART και θα σε καθοδηγήσω ο ίδιος.

Σημείωση: Τα μαθήματα αυτά είναι αυθεντικό και πυκνογραμμένο υλικό, γνώση που είχα την τύχη να μου δοθεί με διάφορες πειραματικές μεθόδους. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν πρακτικές συμβουλές που έχουν την μυστηριώδη δύναμη να φέρνουν καλά αποτελέσματα και επίσης δέκα εργασίες. 

Rohala Art™

Μάθε πώς μπορείς να εφαρμόσεις στη ζωή σου τη σοφία του ftou.gr για να έχεις πραγματικά αποτελέσματα στον έρωτα, στη δουλειά και στην καθημερινή σου ζωή με τους γύρω σου.

 

Rohala art on twitter
Strange Forces Strange Forces 6.0
Aris Agrippas © 2002-2018
All right, got me.

Η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απειλώντας με πρόστιμο, μας αναγκάζει να πούμε τα αυτονόητα: Ότι το ftou.gr γράφει κούκιζ στο δίσκο σου για να σου κάνει τη ζωή εύκολη δηλαδή για να θυμάται το λογκίν σου χωρίς να σου ζητά να δίνεις password συνέχεια. Αυτά τα κούκιζ είναι απολύτως ασφαλή και δεν μπορεί να τα διαβάσει τρίτος.

Με τη χρήση του ftou.gr συναινείς στην εγγραφή κούκιζ στο πισί σου. Αν παρόλα αυτά είσαι παρανοϊκός και δεν τα θες ούτε αυτά, πολύ εύκολα μπορείς να τα σβήσεις από τις Options του browser που χρησιμοποιείς και να μην ξαναμπείς σε κανένα άλλο site του ίντερνετ γιατί όλα γράφουν κούκιζ στον άσπιλο δίσκο σου.