Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Viva La Diva (Ισραηλινή Transexual DANA ΙΝΤ - 3.000 δίσκοι)
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου

Τσεκουράτα

Η εορτή του Halloween
Φέξε μουΗ εορτή του Χαλλογουήν με όλο το περίεργο φολκλόρ που τη συνοδεύει, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 του Οκτώβρη σε κράτη της Ευρώπης και της Αμερικής. Ο αδαής περπατητής θα παρατηρήσει μασκαράδες, κεράσματα με γλυκά, χορούς και τραγουδάκια, όμως η ιστορία πίσω από την επιφάνεια του φεστιβάλ έχει βάθος κι ενδιαφέρον.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

 

Ο χαχανούλης κυβερνήτης
ΓιαλαντζίΠροβληματιστήκαμε ιδιαίτερα όταν είδαμε τον κυβερνήτη μιας μικρής μακρινής χώρας να διαπράττει όχι απλώς γκάφα, αλλά ύβρι ολκής, ξεπερνώντας παλιότερο κυβερνήτη της ίδιας χώρας που φύτευε δέντρα με τις γλάστρες.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

 

Ξύρισμα με φαλτσέτα - οι απόλυτες οδηγίες
Φέξε μουΚαι στο ελληνικό και στο αγγλόφωνο ίντερνετ βρίσκεις πολλούς μερακλήδες, λάτρεις του straight razor, της φαλτσέτας ή λεπίδας ξυρίσματος. Αυτοί, παρασυρμένοι απ' τον ενθουσιασμό τους για την «παράδοση» γράφουν ρομαντικούρες και όποιος τους παίρνει στα σοβαρά το δίχως άλλο θα στραπατσάρει στην κυριολεξία τα μούτρα του. Μη φοβού, όμως, εμείς οι εμπειρογνώμονες του ftou.gr ερχόμαστε να κόψουμε σύρριζα τα μούσια και να καθαρίσουμε τελοσπάντων το πεδίο απ' τις τρίχες.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

 

Παρατάξεις στα πανεπιστήμια
ΤσουγδιέςΑπό την εγγραφή σου στο ελληνικό Πανεπιστήμιο μέχρι και την αποφοίτησή σου, περιτριγυρίζεσαι από μια περίεργη μεταλλαγμένη ομάδα ανθρώπων που ταΐζονται από άλλους και κάνουν περίεργα ταξίδια στη Μύκονο. Διάβασε εδώ μια εκ των έσω ανάλυση του περίεργου αυτού φαινομένου.
 

[ άρθρο... ] >>> από Dieftharmenos - Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

 

Πώς απομακρύνουμε τους ενοχλητικούς
Φέξε μουΤο "Δηλητήριο" είναι η νέα σειρά επιμορφωτικών άρθρων που προσφέρει απλόχερα το ftou.gr σ'εσένα, ταπεινέ αναγνώστη, που σεριανάς στο ίντερνετ απεγνωσμένα. Μέσα από ένα σύντομο κύκλο συμβουλών και χρήσιμων τιψ, θα μάθεις ν'απομακρύνεις τους ενοχλητικούς γνωστούς σου, να ξεκόψεις απ' όλους εκείνους που σου πρήζουν τα συκώτια και γενικότερα ν' αποφύγεις πολλές διόλου ευχάριστες καταστάσεις και συναντήσεις. Στο πρώτο άρθρο ασχολούμαστε με την απομάκρυνση των σπαστικών.
 

[ άρθρο... ] >>> από Verus - Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013  (3 σχόλ.)

 

ΑΕΙ/ΤΕΙ: Η Τέχνη της Τιποτολογίας
ΓιαλαντζίΈνα μεγάλο μέρος των μαθητών που τελειώνουν τη Β'βάθμια εκπαίδευση και δίνουν τις πάνσοφες και 100% λειτουργικές Πανελλαδικές Εξετάσεις, γράφει μέτρια. Ή δε γράφει καλά. Κι έτσι, ο χαμηλομέτριος αριθμός μορίων που συγκεντρώνει, δεν είναι αρκετός για ανώτερα εκπαιδευτικά τμήματα σαφούς εκπαιδευτικού αντικειμένου (πχ. Ιατρικής, Νομικής, Αρχιτεκτονικής κλπ.), αλλά είναι καλός για κάτι τμήματα που ο τίτλος τους δε σου λέει κάτι και πρέπει να μπεις στη διαδικασία να τα ψάααααξειιιιις... Αυτή λοιπόν η διαδικασία, είναι λίγο πιο βασανιστική απ' το να ακούς Νταλάρα.
 

[ άρθρο... ] >>> από Σηπτικό Βόδι - Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

 

Χουντογάλανη η θωριά σου
Ανεκτίμητης αξίαςΘωρακίζουμε τη δημοκρατία, χρησιμοποιούμε τη σημαία της χούντας.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

 


Συνολικά: 219 άρθρα σε 32 σελίδες