Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Το να ορίζουμε δια του οριζομένου σημαίνει να ορίζουμε διά του οριζομένου.
Τρίτη, 19 Μαρτίου

σελ. 1/32

Τσεκουράτα

Η ιστορία της Περσεφόνης
Ανεκτίμητης αξίαςΔεν ήταν τόσο η αναμφισβήτητη εξωτερική ομορφιά που του έκανε εντύπωση, αλλά το γεγονός πως εκείνη η συγκεκριμένη ομορφιά πήγαζε από μέσα κι έδειχνε ξεκάθαρα στο πρόσωπό της την έκφραση που έχουν οι ατόφιοι άνθρωποι όταν καθρεφτίζεται η ψυχή τους στις εκφράσεις του προσώπου τους. Έχοντας δει κι αναλύσει πολλές ψυχές, στεκόταν τώρα με δέος μπροστά στην πιο συναρπαστική όλων: Ο Άδης είχε συναντήσει την Περσεφόνη.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

Με ποιο ημισφαίριο εγκεφάλου λειτουργείς;
Φέξε μουΗ κεφάλα σου είναι πολύπλοκο όργανο και έχει δυο ημισφαίρια. Το αριστερό ελέγχει τη λογική, τους αριθμούς, την ομιλία, την τάξη και το συγκεκριμένο. Το δεξί ελέγχει το συναίσθημα, τα χρώματα, την τέχνη και το αφηρημένο. Κάνε εδώ το απίστευτο τεστ για να δεις ποιο από τα δύο ημισφαίριά σου είναι το κυρίαρχο.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019  (5 σχόλ.)

Ταυρομαχίες
ΑστέρεςΣε χώρες γενικευμένης παλάβρας, η ανάγκη για εξτρήμ διασκέδαση είναι έμφυτη στους κατοίκους. Εδώ θα δεις περιγραφή τεσσάρων αγώνων παραδοσιακής ανθρωπομαχίας, οι οποίοι στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

Μπουφάν για γυναίκες
Φαμ ΦατμέΒρήκαμε και παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή μπουφάν για γυναίκες για το χειμώνα 2018 - 2019 στο Amazon Αμερικής. Μπορείς να τα αγοράσεις με ελάχιστα κλικ. Γιατί Amazon Αμερικής και όχι UK ή Γερμανίας; Πρώτον περισσότερες επιλογές, δεύτερον καλύτερες τιμές, τρίτον καλύτερες επιστροφές και εξυπηρέτηση.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

Η εορτή του Halloween
Φέξε μουΗ εορτή του Χαλλογουήν με όλο το περίεργο φολκλόρ που τη συνοδεύει, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 του Οκτώβρη σε κράτη της Ευρώπης και της Αμερικής. Ο αδαής περπατητής θα παρατηρήσει μασκαράδες, κεράσματα με γλυκά, χορούς και τραγουδάκια, όμως η ιστορία πίσω από την επιφάνεια του φεστιβάλ έχει βάθος κι ενδιαφέρον.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

Ο χαχανούλης κυβερνήτης
ΓιαλαντζίΠροβληματιστήκαμε ιδιαίτερα όταν είδαμε τον κυβερνήτη μιας μικρής μακρινής χώρας να διαπράττει όχι απλώς γκάφα, αλλά ύβρι ολκής, ξεπερνώντας παλιότερο κυβερνήτη της ίδιας χώρας που φύτευε δέντρα με τις γλάστρες.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Ξύρισμα με φαλτσέτα - οι απόλυτες οδηγίες
Φέξε μουΚαι στο ελληνικό και στο αγγλόφωνο ίντερνετ βρίσκεις πολλούς μερακλήδες, λάτρεις του straight razor, της φαλτσέτας ή λεπίδας ξυρίσματος. Αυτοί, παρασυρμένοι απ' τον ενθουσιασμό τους για την «παράδοση» γράφουν ρομαντικούρες και όποιος τους παίρνει στα σοβαρά το δίχως άλλο θα στραπατσάρει στην κυριολεξία τα μούτρα του. Μη φοβού, όμως, εμείς οι εμπειρογνώμονες του ftou.gr ερχόμαστε να κόψουμε σύρριζα τα μούσια και να καθαρίσουμε τελοσπάντων το πεδίο απ' τις τρίχες.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016