Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Να αποφεύγεις τις παράξενες γυναίκες και τις προσωρινές μεταβλητές.
Δευτέρα, 18 Μαρτίου

σελ. 1/36

Πλάκα

Φωτογραφίες παρέλασης 2019
ΓκαζιέςΚάθε χρόνο, την 28η Οκτωβρίου, γίνεται στο χωριό μας τρανή παρέλαση στα πλαίσια της παράδοσης. Όλοι οι χωριανοί βγήκαμε στο δρόμο για να καμαρώσουμε τα παιδιά μας που παρελάσανε και φέτος και μας γέμισαν χαρά, ικανοποίηση και εθνική υπερηφάνεια. Εδώ παρουσιάζουμε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

Οι 3 χειρότερες ιδέες μάρκετινγκ
ΓιαλαντζίΑπ'όλες τις επιχειρηματικές ιδέες της χρονιάς που πέρασε, επιλέξαμε τις τρεις χειρότερες έβερ. Τα προϊόντα που σχεδιάστηκαν απέτυχαν τόσο, που δε βγήκαν ποτέ στην παραγωγή.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019

Συνισταμένη Ντέμοκρατ
Κάτι τρέχειΤο πολιτικό σύστημα δεν είναι σαν το κλειστό σύστημα της φυσικής. Αντίθετα με τη φυσική, στην πολιτική η συνισταμένη δύναμη ακολουθεί περίεργους κανόνες. Δες εδώ ποιους.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Το μούσι του ηγέτη
Ανεκτίμητης αξίαςΕίθισται οι μεγάλοι ηγέτες στο αποκορύφωμα της καριέρας τους να αφήνουν μούσι για κάποιο άγνωστο λόγο. Δες εδώ την περίεργη μελέτη του ftou.gr επί του θέματος.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Η Ελληνίδα γραμματέας
ΤσουγδιέςΤο 8ωρο είναι δύσκολο και βαρετό στο γραφείο ειδικά όταν η Ελληνίδα γραμματέας έχει μια ιδιαίτερα πιεστική δουλειά. Η θέση αυτή απαιτεί δύναμη και όπως όλοι γνωρίζουμε η τροφή είναι γνώση αλλά κυρίως πηγή ενέργειας. Εδώ θα αφηγηθώ μια ιστορία για να σου προσφέρω, περπατητή, μια γλαφυρή εικόνα της κατάστασης.
 

[ άρθρο... ] >>> από ScandalousAngel - Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Δελτίο κίνησης Κουβέλη
ΓιαλαντζίΚύριοι, αφήστε τις δημοσκοπήσεις και μπείτε όλοι στο ftou.gr να δείτε πρόγνωση τρανή για τις επόμενες εκλογές με βάση το αλάνθαστο σύστημά μας.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019  (1 σχόλ.)

Κουίζ: Θα γίνεις πλούσιος;
Φέξε μουΤα κουίζ του ftou.gr τα βλέπει η Mensa και ζηλεύει. Εδώ θα δεις ανάλυση καραμπινάτη βάσει μυστήριων μεθόδων αν θα γίνεις πλούσιος ή όχι.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018