Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φορούσε μια μίνι φούστα τόσο στενή, που με δυσκολία μπορούσα ν' αναπνεύσω!
Τετάρτη, 17 Ιουλίου

Πλάκα

Συνισταμένη Ντέμοκρατ
Κάτι τρέχειΤο πολιτικό σύστημα δεν είναι σαν το κλειστό σύστημα της φυσικής. Αντίθετα με τη φυσική, στην πολιτική η συνισταμένη δύναμη ακολουθεί περίεργους κανόνες. Δες εδώ ποιους.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

 

Το μούσι του ηγέτη
Ανεκτίμητης αξίαςΕίθισται οι μεγάλοι ηγέτες στο αποκορύφωμα της καριέρας τους να αφήνουν μούσι για κάποιο άγνωστο λόγο. Δες εδώ την περίεργη μελέτη του ftou.gr επί του θέματος.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

 

Η Ελληνίδα γραμματέας
ΤσουγδιέςΤο 8ωρο είναι δύσκολο και βαρετό στο γραφείο ειδικά όταν η Ελληνίδα γραμματέας έχει μια ιδιαίτερα πιεστική δουλειά. Η θέση αυτή απαιτεί δύναμη και όπως όλοι γνωρίζουμε η τροφή είναι γνώση αλλά κυρίως πηγή ενέργειας. Εδώ θα αφηγηθώ μια ιστορία για να σου προσφέρω, περπατητή, μια γλαφυρή εικόνα της κατάστασης.
 

[ άρθρο... ] >>> από ScandalousAngel - Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

 

Δελτίο κίνησης Κουβέλη
ΓιαλαντζίΚύριοι, αφήστε τις δημοσκοπήσεις και μπείτε όλοι στο ftou.gr να δείτε πρόγνωση τρανή για τις επόμενες εκλογές με βάση το αλάνθαστο σύστημά μας.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

 

Κουίζ: Θα γίνεις πλούσιος;
Φέξε μουΤα κουίζ του ftou.gr τα βλέπει η Mensa και ζηλεύει. Εδώ θα δεις ανάλυση καραμπινάτη βάσει μυστήριων μεθόδων αν θα γίνεις πλούσιος ή όχι.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

 

Η εμπειρία μιας υπαλλήλου fast-food
ΑραλίκιΠας στο εστιατόριο fast-food και τη βλέπεις που σου φέρνει τα μπέργκερς όλο χαμόγελο; Μόνο να ήξερες τι σκέφτεται για σένα. Διάβασε το εκ των έσω άρθρο εδώ και θα καταλάβεις.
 

[ άρθρο... ] >>> από ScandalousAngel - Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

 

Ο πόνος της παραίτησης
ΤσιμπούσιΟ Νίκος μετά το υπουργικό συμβούλιο κατάλαβε πως δεν υπήρχαν περιθώρια ελιγμών. Η μόνη λύση πια γι' αυτόν ήταν η παραίτηση, την οποία και υπέβαλε. Ο πρωθυπουργός χωρίς δεύτερη σκέψη την έκανε δεκτή. Ο Νίκος κατέβηκε τα σκαλιά του κτηρίου σκεφτικός. Μπήκε στο αμάξι. Οδήγησε για μερικά τετράγωνα και μετά αποφάσισε να καταπνίξει τη θλίψη του τρώγοντας. Τρώγοντας πολύ. Και τότε ήταν που ήρθε ο πόνος, ένας πόνος φοβερός που ξεκίνησε απ' την κοιλιά και του δημιούργησε ακόμα περισσότερα προβλήματα απ' αυτά που ήδη είχε.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

 


Συνολικά: 250 άρθρα σε 36 σελίδες