Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ακόμα και μία κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
Τετάρτη, 17 Ιουλίου

Γίνε μεγάλος ευεργέτης

Το ftou.gr (AntiCommunity) μπορεί να είναι μη-κερδοσκοπικό website, αλλά δε θέλουμε να έχει και έλλειμμα. Προσπαθούμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα έξοδά μας, για να προσφέρουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες που θέλουμε και τα καταφέρνουμε καλά. Με περισσότερο χρήμα όμως θα τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα!


Αν έχεις ωφεληθεί από το χώρο αυτό και νιώθεις ευγνωμοσύνη, εδώ σου δείχνουμε τον τρόπο να μας την εκφράσεις έμπρακτα, προσφέροντας λεφτά. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να μας κεράσεις έναν καφέ ή να συνεισφέρεις στις συνδρομές και στους λογαριασμούς που πληρώνει ο οργανισμός μας.


Η πληρωμή σου θα γίνει με την PayPal. Δε χρειάζεσαι λογαριασμό PayPal, μπορείς και με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα απλά. Κάνε την επιλογή σου:€15
€50
€100

Βέβαια σε καμία περίπτωση δε μας εξαγοράζεις για "ευνοϊκότερη" διαχείριση απέναντί σου, για να σου εγκρίνουμε άρθρα που αλλιώς δε θα εγκρίναμε ή για να σου κάνουμε κάποιο χατίρι. Σίγουρα όμως, εμείς θα νιώσουμε ευγνωμοσύνη απέναντί σου κι εσύ χαρά που πρόσφερες σ' αυτόν το χώρο. Παρακαλούμε μη μας δωρίσεις ποσά άνω των 1000 ευρώ. Δεν έχουμε τι να τα κάνουμε.