Στείλε λεφτά στο ftou.gr

 

~Guest
Login   Εγγραφή   Κατάλογος μελών
Τώρα στο chat
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που έδιωξε βασιλείς και βουλευτάδες, τους ψευταράδες και τους μασκαράδες (Ρεμπέτικο)
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου

Γίνε μεγάλος ευεργέτης


Το ftou.gr (AntiCommunity) μπορεί να είναι μη-κερδοσκοπικό website, αλλά δε θέλουμε να έχει και έλλειμμα. Προσπαθούμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα έξοδά μας, για να προσφέρουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες που θέλουμε και τα καταφέρνουμε καλά. Με περισσότερο χρήμα όμως θα τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα!


Αν έχεις ωφεληθεί από το χώρο αυτό και νιώθεις ευγνωμοσύνη, εδώ σου δείχνουμε τον τρόπο να μας την εκφράσεις έμπρακτα, προσφέροντας λεφτά. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να μας κεράσεις έναν καφέ ή να συνεισφέρεις στις συνδρομές και στους λογαριασμούς που πληρώνει ο οργανισμός μας.


Η πληρωμή σου θα γίνει με την PayPal. Δε χρειάζεσαι λογαριασμό PayPal, μπορείς και με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα απλά. Κάνε την επιλογή σου:€15
€50
€100

Βέβαια σε καμία περίπτωση δε μας εξαγοράζεις για "ευνοϊκότερη" διαχείριση απέναντί σου, για να σου εγκρίνουμε άρθρα που αλλιώς δε θα εγκρίναμε ή για να σου κάνουμε κάποιο χατίρι. Σίγουρα όμως, εμείς θα νιώσουμε ευγνωμοσύνη απέναντί σου κι εσύ χαρά που πρόσφερες σ' αυτόν το χώρο. Παρακαλούμε μη μας δωρίσεις ποσά άνω των 1000 ευρώ. Δεν έχουμε τι να τα κάνουμε.

Rohala Art™

Πολύ μακριά η χαίτη σου και η κοτσίδα κόμπος,

μα θα σου πέσει το μαλλί και θ' απομείνεις γλόμπος.

 


(ftou ποιητικά)

 

Rohala art on twitter
Strange Forces Strange Forces 6.0
Aris Agrippas © 2002-2018
All right, got me.

Η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απειλώντας με πρόστιμο, μας αναγκάζει να πούμε τα αυτονόητα: Ότι το ftou.gr γράφει κούκιζ στο δίσκο σου για να σου κάνει τη ζωή εύκολη δηλαδή για να θυμάται το λογκίν σου χωρίς να σου ζητά να δίνεις password συνέχεια. Αυτά τα κούκιζ είναι απολύτως ασφαλή και δεν μπορεί να τα διαβάσει τρίτος.

Με τη χρήση του ftou.gr συναινείς στην εγγραφή κούκιζ στο πισί σου. Αν παρόλα αυτά είσαι παρανοϊκός και δεν τα θες ούτε αυτά, πολύ εύκολα μπορείς να τα σβήσεις από τις Options του browser που χρησιμοποιείς και να μην ξαναμπείς σε κανένα άλλο site του ίντερνετ γιατί όλα γράφουν κούκιζ στον άσπιλο δίσκο σου.