Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μένιο, μην το κάνεις αυτό, μ' ενοχλεί!
Παρασκευή, 26 Απριλίου

Ο φίλος μου αργεί να τελειώσει....

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #139488 από Papitsa στις 16 Ιουλίου 2017, 6:52μμ

Papitsa

Εικονίδιο
μέλος από: 16/7/2017
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπέρα...είμαι με τον σύντροφό μου 6 χρόνια..
Από την αρχή της σχέσης μας έχει θέμα στο να τελειώνει από την πράξη...κ αυτό συμβαίνει λόγω του ότι μέχρι τα 24 του ή "σεξουαλικη του ζωή" ήταν το πορνο κ η αυτοικανοποιηση. Τους πρώτους τρεις μήνες δεν μπορούσε με τίποτα να τελειώσει πάνω στην πράξη.επρεπε να βγει κ να αυτοικανοποιηθει για να τελειώσει. Με υπομονή κ διάφορες τακτικές καταφέραμε να τελειώσει με την πράξη. Όμως όχι τόσο απλά.πρεπει να κλείσει τα μάτια του να σκεφτεί να συγκεντρωθει κ έτσι μόνο θα τελειώσει. Σίγουρα δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα καθώς στην αυτοικανοποιηση τελειώνει σε 2 λεπτά κ η στυση του γενικά είναι άψογη . Το θέμα είναι εγκεφαλικό. Μετά από τόσα χρόνια με έχει κουράσει όλο αυτό.να κάνω σεξ με κάποιον που πρέπει να προσπαθήσει να τελειώσει.κ το κάνουμε 2-3 ώρες.ειναι κουραστικό από τη στιγμή που δεν υπάρχει κ πάθος από ένα σημείο κ μετά.Ξενερωνω.καταλαβενετε τον λόγο. Τον αγαπάω κ είμαι ερωτευμένη μαζί του κ γιαυτό ψάχνω λύση. Υπάρχει κάποιο σκευάσματα που να προκαλεί γρήγορη εκσπερματωση ?? Κάτι αντίστοιχο του σπρέι επιβραδυνσης ?? Please help
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #139490 από philip.williams στις 17 Ιουλίου 2017, 9:06πμ

philip.williams

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2017
μηνύματα: 13 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Κοπελιά για χαρά! Δεν είναι ο μόνος ο φίλος σου που δεν τελειώνει εύκολα. Το ίδιο και εγώ και πολλοί άλλοι άνδρες. Να ξέρεις δεν είναι πως δεν μας ανάβει η σύντροφός μας but that's the way we are... Καταλαβαίνω ίσως να νομίζεις ότι δεν σε θέλει ή δεν τον ανάβεις αλλά καμία σχέση. Χαλάρωσε και με αυτό τον τρόπο θα χαλαρώσει και ο σύντροφός σου. Μην το κάνεις ζήτημα γιατί τον αγχώνεις απλά περισσότερο στο να χύσει πάρα να το απολαύσετε. Κάποιοι άνθρωποι είναι γρήγοροι και κάποιοι αργοί. Δες το και από την θετική πλευρά. Τελειώνεις σίγουρα πριν τελειώσει αυτός. Ελπίζω να βοήθησα. Πάτησε αποδεκτή απάντηση αν θες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139492 από starboy στις 17 Ιουλίου 2017, 4:25μμ

starboy

μέλος από: 15/6/2017
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Δεν μας λες ποσο χρονων ειστε; αν ησουν παρθενα και παρθενος; η αν εσυ ειχες πολλους πρωην και ο φιλος σου οχι. και τετοια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #139539 από Akis2000 στις 22 Ιουλίου 2017, 10:29πμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Το ότι είστε μαζί 6 χρόνια αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο ότι ο σύντροφός σου δεν μπορεί να τελειώσει. Δεν είναι απαραίτητα νόμος, ωστόσο στη δική σας περίπτωση παίζει τον ρόλο του. Θεωρείτε τόσο το σεξ όσο και τις στάσεις δεδομένες μεταξύ σας και αυτό σας έχει κάνει να χάσετε (από μεριά του τουλάχιστον που δεν τελειώνει) κάθε ενδιαφέρον για αυτό. Εφόσον σε όλα τα άλλα τα βρίσκεται και στο μόνο θέμα που αντιμετωπίζεται πρόβλημα είναι το σεξ, τότε θα πρέπει να βρείτε κάποια άλλα πράγματα (και δεν αναφέρομαι σε σκευάσματα που ανέφερες και εσύ) που να αναζωπυρώσουν και πάλι το ενδιαφέρον. Πρωτόγνωρα πράγματα. Κάποιους ρόλους ας πούμε, ή σεξ σε κάποια σημεία που θα ανέβαζαν την αδρεναλίνη σας (κυρίως εκτός σπιτιού όπως σε ένα πάρκο, σε μία ταράτσα, σε μία παραλία). Επίσης υπάρχουν και κάποιες άλλες μεθόδους που ίσως για ορισμένους θεωρηθούν λίγο ταμπού. Έχω βρεθεί σε παρόμοια φάση που η κοπέλα μου έβλεπε ότι δεν τελείωνα. Τότε πήρε μόνη της την πρωτοβουλία να παίξει με την τρυπίτσα μου εκεί πίσω. Στην αρχή η αλήθεια σοκαρίστηκα αλλά ταυτόχρονα με ερέθισε απίστευτα που στο λεπτό τελείωσα. Τις επόμενες φορές δεν μείναμε μόνο σε ένα απλό άγγιγμα αλλά και σε κανονικό δαχτύλωμα, έως και γλώσσα από μεριά της έχει πέσει. Any way, ανέφερα μερικές προτάσεις και ελπίζω να βοήθησα λίγο. Μακάρι να ξεπεράσετε το πρόβλημα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login