Μήνυμα στις 1/9/2015 στις 05:05 @Θ. Κλημεντίνη
Βοηθάς αρκετά αλλά καλά καλά δεν ξέρω πως να ΑΡΧΙΣΩ μια συζήτηση... Τόσο χάλια
Πήγαινε στο θέμα: προβλήματα γύρω από το κοινωνικό μου τομε
Μήνυμα στις 31/8/2015 στις 23:18 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παρέα του ftou. Παρακολουθώ εδώ και καιρό ως επισκέπτης το φόρουμ και με έχει βοηθήσει αρκετα αλλά δεν μου λύσε όλα τα προβλήματα οπότε λέω ας κάνω και γω έναν λογαριασμό γιατί έχω να ρωτήσω πολλά. Γι αυτό να είστε προετοιμασμενοι για τεράστιο κείμενο... Καταρχάς :Δεν είμαι και πολύ κοινωνικός τύπος... ( χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι όλη μέρα σε ένα PC αποκλεισμένος από τον έξω κόσμο ). Γενικά είμαι σχετικά μοναχικός τύπος, ούτε μιλάω πολύ ούτε πολλές παρέες. Τώρα όμως που θα πάω λύκειο θέλω να αλλάξει αυτό. Τι προτείνετε? Πρόβλημα 2ο : Γκόμενες Ποτέ ως τώρα δεν είχα σχέση. Και έχω το εξής πρόβλημα : πως να την πλησιάσω? Πως να της μιλήσω στις πρώτες φιλικές κουβέντες? Τα γνωστά περί μουσικής κτλ τα ξέρω, αλλά σίγουρα δεν θα υπάρχει κορίτσι στην ηλικία μου που να ακούει ροκ και μπλουζ. Οπότε σίγουρα δεν γίνεται να αναπτύξω συζήτηση γύρω απ αυτό το θέμα. Τι μπορώ να πω?? Για πείτε... Πρόβλημα 3ο : Γκόμενες μέρος Β. Είμαι τόσο χέστης που φοβάμαι να πάω να μιλήσω σε κάποια από κοντά . Αν και πιστεύω πως το έχω περιορίσει αυτό αλλά τεσπα... Όταν έρθει η ώρα του φιλιού θα τρέμω ολόκληρος!! Για εδώ τι προτείνετε? Αυτά. Ίσως προκύψουν κι άλλα... Πήγαινε στο θέμα: προβλήματα γύρω από το κοινωνικό μου τομε |