Μήνυμα στις 29/5/2009 στις 01:12 @Sex
Παιδιά δεν ξέρω πως έγινε... μάλλον κατά λάθος έδωσα λάθος mail και όταν πήγα στα mail μου να δω ποιός είναι ο κωδικός μου την επόμενη μέρα(γιατί την πρώτη μέρα με είχε βάλει μέσα και μπορούσα να γράψω) δεν είδα e-mail σχετικό και δεν μπορούσα να μπω. Anyway, αναγκάστηκα να βγάλω νέο e-mail και τώρα σας στέλνω σαν duskolhzwh με τρεις τελίτσες. Αν βλάπει ο διαχειριστής, θα τον παρακαλούσα να απενεργοποιήσει το λογαριασμό duskolhzwh γιατί μπορεί να μπει κάποιος που τελικά μάλλον θα πήγε καταλάθος sto μαιλ του ο κωδικός και μπορεί να γράψει αντί για μένα. Τώρα στο θέμα... Σας ευχαριστώ όλους εσάς που έχετε απαντήσει στις ερωτήσεις μου,.. δεν σας κρύβω ότι μου αρέσουν πολύ οι απαντήσεις αυτές,... αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερα αν μου λέγατε ότι σίγουρα ισχύει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ξενερώματος..Μ' αρέσει που λέτε ότι αρέσει και τραβάει τα αγόρια κάτι τέτοιο... μακάρι να είναι αλήθεια... επίσης θα ήθελα αν γινόταν να απαντήσουν κι άλλα αγόρια και να πουν τη γνώμη τους πάνω στο θέμα... Με το παιδί που σας έλεγα... δεν ξέρω που θα βγει... είμαστε φίλοι και τελευταία είμαστε κάπως τσακωμένοι... δεν ξέρω αν τελικά θα γίνει τίποτα ανάμεσά μας, πράγμα που σημαίνει ΄ποτι μάλλον θα καθυστερήσει κι άλλο το θέμα... αλήθεια,... νιώθω πολύ χάλια για το ότι δεν έχω καταφέρει ακόμα να πω στον εαυτό μου, ναι... με αυτόν θα κάνεις κάτι!! Τι να πω... που θα με βγτάλει αυτό? :( Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα?? |