Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 18:33 @Sex
Εχουμε επισκευτη ψυχολογο πριν λιγο καιρο ο οποιος μας προτεινε ως γρηγορη και σωστη μεθοδο την κλινικη υπνοση και στους δυο μας το εκανε αυτο γυρο στις 10 επισκεψεις, αλλα καμια βελτιωση στο θεμα του σεξ το μονο που βοηθησαν ηταν να μην νοιωθω κουραση γιατι μεχρι τοτε ενοιωθα κουρασμενος στο τελος της ημερας μετα απο δουλεια και σχολη.
Πήγαινε στο θέμα: ΣΕΞ προβλημα
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 22:37 @Sex
Γεια σας γραφω πρωτη φορα και θα ηθελα γνωμες γυρο απο το προβλημα μου. Ειμαι παντρεμενος ενα χρονο και μετα απο ενα χρονο ολοκληρωσα με την γυναικα μου, η γυναικα μου ηταν παρθενα και αυτο μας δυσκολευε λιγο. Εγω ειχα ορισμενες σχεσεις στην ζωη μου ολοκληρωμενες χωρις προβληματα στο ιστορικο. Με τις επανηλημενες φορες-αποτυχιες για διείσδυση λογο του οτι δεν ειχα αρκετη ωρα στυση η γυναικα μου εχει κλειστη ψυχικα μεσα της στο θεμα του σεξ δηλαδη δεν αφηνει τον εαυτο της να απόλαυσή. Εγω κατα την διαρκεια της ημερας εχω πολλες φορες στυση χωρις καποιο ερεθισμα ενω οταν πλησιάζω την γυναικα μου εχω πάλι στυση αλλα δεν κραταει. Νομιζω εχω εντόπισή το προβλημα μου και ειναι το εξης: Πριν παντρευτώ ενα χρονο δεν ειχα κανει σεξ και συν ενας χρονος χωρις σεξ στον γαμο, μπορει εχω ξεχασει την επυθυμια για σεξ? Αλλα μου αρεσει πολυ η γυναικα μου ειναι μια κουκλα. Παρακαλω αν μπορείτε να μου δωσετε σωστες συμβουλες ![]() Πήγαινε στο θέμα: ΣΕΞ προβλημα |