Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 23:12 @Διάφορα
ναι το ξερω οτι δεν 9α μηνω στην ιδια ταξη.. απλα.. δεν θελω να μηνω για σεπτεμβη.. γιατι θα ανχωθω και το καλοκαιρι θα ειναι χαλια :/ Πήγαινε στο θέμα: βοη9αει ο μεσος ορος ν μ μηνεις σ μα9ημα?
Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 22:57 @Διάφορα
πρωτο τριμινο ειχα 11 και δευτερο 9.. :/ αυτες τις μερες τρελαθικα να διαβαζω για τις ε3ετασεις.. αλλα και παλη δεν νομιζω να γραψω και τοοοσο καλα :/ ασε που η κα9ηγιτρια ειναι οτι να ναι.. απο την αλλη ομως δεν ειναι αδικιαα? σε ολα τα αλλα τα μα9ηματα ειμαι μια χαρα.. :/ μια φιλη της μανας μου, μου ειπε οτι ρωτισε εναν κα9ηγιτη μας και την ειπε οτι αμα βγαζεις πανω απο 13κ7 δεν γινετε να μηνεις σε μα9ημα.. εγω ομως ακουω απο παντου δεν παιζει ρολο ο μ.ο και εχω κατα ανχωθει..:/ Πήγαινε στο θέμα: βοη9αει ο μεσος ορος ν μ μηνεις σ μα9ημα?
Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 20:20 @Διάφορα
παω τριτη γυμνασιου... και φετος κυνδινευω να μηνω στα μα9ηματικα.. το 9εμα ειναι οτι ο γενικος μου μεσος ορος ειναι αρκετα καλος (17) και ει9ελα να μα9ω αν παιζει ρολο και ο γενικος μ.Ο.. Σημείωση moderator: θ -> u Πήγαινε στο θέμα: βοη9αει ο μεσος ορος ν μ μηνεις σ μα9ημα? |