Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 23:25 @Sex
Ναι πολύ σωστό αυτό! θα της φερθώ δηλαδή όπως και στα προκαταρτικά μέχρι να τελειώσει! Πήγαινε στο θέμα: Γενικότερη απορία για το sex
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 14:58 @Sex
Ευχαριστώ πολύ! με βοήθησε η απάντησή σου! έτσι θα το κάνω! Πήγαινε στο θέμα: Γενικότερη απορία για το sex
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 22:43 @Sex
Ναι φυσικά θα το κάνω με προφυλακτικό αλλά καλύτερα όταν θα θέλω να τελειώσω να τραβηχτώ και να τελειώσω μέσα στο προφυλακτικό αλλά όχι μέσα της;;... Πήγαινε στο θέμα: Γενικότερη απορία για το sex
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 18:34 @Διάφορα
Christosmpa ειναι 65 η βάση του cambridge! Παιδιά ξέρετε μήπως πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα C2 του ESB? Πήγαινε στο θέμα: Αποτελέσματα ECCE-ECPE
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 18:33 @Flame
Ούτε εγώ γουστάρω να πάω στρατό! αλλά αν βγάλεις τρελόχαρτο μετά αυτό θα φαίνεται και στην εργασία σου και θα σε επηρεάσει! τώρα οι αντιρρησίες δεν ξέρω αν έμμεσα τιμωρούνται σε άλλους τομείς!!
Πήγαινε στο θέμα: Στρατός και απαλλαγή
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 18:22 @Sex
Γεια σας παιδια! Χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας! Έχω λοιπον κάποιες απορίες σχετικά με την σεξουαλική πράξη. Είμαστε σε καλό δρόμο με την κοπέλα μου να το κάνουμε , αλλά κανείς απο τους δυο μας δεν έχει ξανάρθει σε επαφή. Οπότε είμαι λίγο νευρικός γιατί έχω αυτές τις δύο απορίες 1) Που θα τελειώσω όταν νιώσω ότι μου έρχεται; και 2) αμα τελιώσω πρώτος και η κοπέλα μου δεν έχει τελειώσει τι θα κάνω για να τελειώσει και αυτη;; γενικά έχω αυτή την απορία λόγω σπέρματος...και των δικών της υγρών επίσης! πως τελειώνουμε κ οι 2 χωρίς να είναι αηδιαστικό ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Πήγαινε στο θέμα: Γενικότερη απορία για το sex |