Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 20:31 @Sex
να κανεις υπομονη και να σταματησεις να πιστευεις ολα αυτα που βλεπεις στις ''περιεργες'' ταινιες. θα καταλαβεις πως υπαρχει ενας μυθος γυρω απ αυτο. ειναι λογικο στην ηληκια που εισαι να μην πεταγονται. οσο μεγαλωνεις θα βλεπεις και τη διαφορα!
Πήγαινε στο θέμα: Χυσια
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 20:29 @Sex
κ εγω οταν ημουν σε αυτη την ηληκια το μονο που με ενιαζε ηταν αν θα μεγαλωσει και ποσο. το εχω πει και σε αλλο θεμα αλλα θα το πω κ εδω. μην ασχολειστε τοσο πολυ με το μεγεθος και ποσο ειναι κ ποσο θα παει! οσο ειναι να γινει θα γινει! οταν μεγαλωσετε κ αρχησετε να το χρησημοποιειτε θα καταλαβετε πως σημασια εχει το πως το χρησημοποιει ο καθενας και τιποτα παραπανω
Πήγαινε στο θέμα: λιγη βοηθεια σε σχεση με το πεος...?
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 19:35 @Sex
πολυ σωστος! Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πεους.
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 19:28 @Μηχανήματα
ανταγωνισμος παιδια!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Σχετικα με την Vodafone
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 19:27 @Μηχανήματα
το καλυτερο ειναι να βαλεις ενα εξωτερικο cd-rom και να τα περασεις απο εκει! και οι αλλες λυσεις που ακουσες ειναι σωστες αλλα πολυ πιο δυσκολες, ειδικα για καποιον που δεν ασχολειται ιδιαιτερα με pc!
Πήγαινε στο θέμα: format σε laptop χωρις υποδοχη cd
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 19:26 @Μηχανήματα
ως χρηστης iphone4 θα σου πω οτι δεν πρεπει να τα συγκρινεις. στο iphone πληρωνεις ποιοτητα κατασκευης και λειτουργικο μενου! κατι που δε θα το βρεις σε κανενα αλλο κινητο!
Πήγαινε στο θέμα: iphone 4 ή Galaxy sII ??
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 19:22 @Sex
Οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα,το μεγεθος δεν παιζει τοσο σημαντικο ρολο. το θεμα ειναι πως το χρησημοποιει ο καθενας. σταματηστε λοιπον να σκεφτεστε αν ειμαι μεγαλο οι μικρο! οταν μεγαλωσετε θα καταλαβετε αυτο που σας λεμε!
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πεους. |