Μήνυμα στις 26/7/2012 στις 20:46 @Sex
θα τον παω μαλλον σε εναν αφροδισιολογο γνωστο μου.ειπα στον ξαδελφο μου οτι για να δουν αν πασχει αποκαποιν σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα θα του παρουν υγρο με μια βελονα απο την ουρηθρα και φρικαρε.εχει κανει καποιος τετοιο τεστ και αν ναι πονεσατε?
Πήγαινε στο θέμα: ξαδερφος πεος
Μήνυμα στις 26/7/2012 στις 19:38 @Sex
ασχετα απο αν τους το πω εγω να δω πρωτα το πεος του μηπως και δεν εχει τιποτα και τζαμπα αναστατοθουν ολοι.εξαλλου μου ειπε οτι παντα φορα προφυλακτικο οποτε λιγο δυσκολα να κολλησε κατι.απλα ντρεπομαι να το δω
Πήγαινε στο θέμα: ξαδερφος πεος
Μήνυμα στις 26/7/2012 στις 19:30 @Sex
ως προς το οτι πονας προσεξε μηπως εχει μερικη φιμωση.ακουγα απο συμφοιτητες μου οτι οταν ηταν μικροι δεν ανοιγαν παντα το πετσακι γιανα το πλυνουν με αποτελεσματα να μαζευει βρωμια,να παθαινουν λοιμψξεις χωριςνα το καταλαβαινουν και να φθασουν σε ηλικια 13-14 χρονων που τα αγορια εχουν ορμες για να συνειδητοποιησουν οτι με δυσκολια ανοιγει τι κεφαλακι και αποκαλυπτεται η βαλανος.ωστοσο κανεις τουλαχιστον απο τους φιλους μου δεν εκανε περιτομη.απλα το επλεναν τακτικοτερα
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για το πεος
Μήνυμα στις 26/7/2012 στις 19:24 @Sex
λοπον τα 16.5 cm ειανι πολυ καλο μεγεθος.προς το μεγαλο σιγουρα υπεραρκετο για να ικανοποιησεις μια γυναικα.σκεψου οτι αν εισαι 15 χρονων μπορει μεχρι τα 19-20 να απρεις αλλους 2-3 ποντους.το σχοινακι λεγεται χαλινος και μπορει χωρις να ειναι απαραιτητο να σου κοπει οταν κανεςι σεξ αλλα απο οτι νομιζω χωρις προφυλακτικο
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για το πεος
Μήνυμα στις 26/7/2012 στις 18:05 @Sex
σε αυτα τα θεματα δεν χωρον ντροπες ηδη πριν τρια χρονια οταν το καταλαβες επρεπε να τους το πεις.παντως πριν προχωρησεις σε κατι τετοιο θα σου ελεγα να πλενει καλα το πεος σου και να ανεβοκατεβαζεις το πετσακι.ετσι μετα απο καποιο διαστημα θα ανοιγει ευκολα και δεν θα εχεις προβλημα.το κεφαλαλκι ισως ναμην ανοιγει λογω βρωμιας.πλενετο πολυ καλα
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια
Μήνυμα στις 26/7/2012 στις 17:49 @Sex
παιδια ειμαι αποφοιτος της ιατρικης και εχω εναν 16χρονο ξαδερφο ο οποιος ειναι πολυ μαγκας και παρα την ηλικια του εχει σεξουαλικη ζωη.το θεμα ειναι οτι επειδη τελειωσα ιατρικη μου εκμηστηρευτηκε οτι εχει πονο στο πεος και οτι εχει βγαλει κατι σαν σπυρακια και φοβαται μην ειναι καποιο αφροδισιο νοσημα.επισης μου ειπε οτι το πεος του πρηστηκε και θελει να το εξετασω η εστω να το δω.εγω πρωτον ντρεπομαι γιατι ειναι ξαδερφος μου και ειναι αγορι και δευτερον δεν ξερω αν πρεπει να το πω στους γονεις του για να το ξερουν και να τον πανε σε καποιον που ειναι πιο ειδικος απο εμενα.τι λετε να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: ξαδερφος πεος |