Μήνυμα στις 30/7/2012 στις 14:44 @Κλάψιμο
Kalispera..eixa mia sxesh edw k 3 xronia..h alitheia einai oti ton pieza k t psiloferomouna asxima..pernagame plu wraia mazi t asximo itan oti den eixei douleia k dn itan polu kala parola auta h agapi mas to ekane pera...me agapouse para polu m elege oti imoun i zoi t k oti k na xwrisoume akoma tha me agapaei k oti an me dei me allon tha ton skotwsei k panta elege oti tha ton xwrisw egw..prin 5 meres eixe paei na balei me tn theio t enan iliako kai tous pire polu xrono kai to apogeuma pige k ekane metakomisi kai tin epomenh mera pali t idio t bradu me pire til gia na erthei na me parei k egw epidei eixa neura t eipa ai gam.... apo ekeini tn wra allakse dn sikwne ta tilefwna tpt...tin epomeni mera me pernei til epidei h mama m to eixe parei k m leei oti barethika den mporw allo me prizeis me piezeis eimai mia ara eleutheros exw brei tin iremia m thelw na brw ton eauto m parola auta milage neurika menw ston patera m twra leei(3 xronia mename mazi spiti tou pote den koimomastan xwria)k sto nosokomeio na pas m leei den me endiaferei espases apo emena dn tha eimaste pote mazi sto orkizomai stn theo. ston filo t eipe oti dn ithele na me pligwsei alla den ginete alliws..m elege den thelw na se akouw oue na se blepw..piga proxthes k pira t pragmata m apo t spiti tou eixe kripsei ola m ta pragmata katw apo koubertes mesa se surtaria...alla ta brika eixe mia fwtografias mas den tin eixe bgalei k tin eixe kseskonisei mesa se ena kadro p itan panta ekei k egw tin pira.....t maksilari m to eixe bgalei apo t krevati..egw den ton pira kanena tilefwno..tr pira me apokripsh k t exei kleisto.mallon allakse arithmo..me to pou me xwrise ektos oti den mou ta eipe katamoutra ola auta me esbise apo ton fb kai m ekane block..tis 2 meres p ekane tin metakomisi fenotan polu piesmenos kai neurikos...epeine mpura to bradu gia na xalarwsei...ti lete na sunebei...mipws einai egoistis?m eipe oti otan kanei kapoion delete to ennoei k pio palia m eixe pei oti an den allaksw tha me xwriei k egw h xazh ksespaga panw tou panta...leei oti ta mazeue k twra ekane to mpam..ti lete gia ola auta?egw ton latreuw k den mporw na zisw makria tou eimai moni m gt eixame apokopei apo olous oute egw oute ekeinos eixame filous ekeinos mono 1 egw tpt..mono ton upologisti...m elege palia oti an xwrisoume den tha menw spiti gt den mporw na thimamai...otan tsakonomastan palia eklege k me parakalege m elege oti tha foudarei k oti me latreuei orkizotan stn mama t oti den tha eimaste ksana mazi alla meta pigename stn mana t k mas suxorouse...boithiste me eimai xalia ti na kanw? ![]() Πήγαινε στο θέμα: XWRISMOS |