Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 00:10 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι ισχυει αυτο που λες. Πριν κανετε σχεση ταζετε λαγους και πετραχηλια, μολις δεσετε το σιγουρακι σας βουρρρρρρρ για το επομενο! Εγω σ αυτο που λες τι φταιω; Φταιει ο αντρας (ή μαλλον η πλειονοτητα των ανδρων) που ειναι "ανανδροι" και ανειλικρινεις. Ειναι τοσο δυσκολο να χωρισεις και να πας για τη δοξα μετα; Ειλικρινα απορω. Πήγαινε στο θέμα: Απλη φαση...
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 00:08 @Θ. Κλημεντίνη
Συγγνωμη που αργησα να απαντησω... Δυσκολα τα πραγματα... Ξερω οτι εκανα ο,τι μπορουσα για να τον κρατησω. Εδωσα τοσα πολλα που δεν μπορουσα να δωσω περισσοτερα. Το δυσκολο ειναι οτι τον σκεφτομαι συνεχεια, καθε ωρα και λεπτο οσο απασχολημενη και αν ειμαι..Ατιμο αυτο το μυαλο. .. και μεσα σ ολα ενα "γιατι"; με τυρανναει! Πήγαινε στο θέμα: Απλη φαση...
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 23:12 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω παιδια για τη στηριξη! Ναι ξερω οτι αξιζω περισσοτερα ! Αν μη τι αλλο αξιζω ειλικρινεια και σεβασμο ετσι δεν ειναι; Το μυαλο μου κολλησε εκει καλως ή κακως.. Δεν εχω ανθρωπους "εμπιστοσυνης" να τα πω οχι ... Θελω να τα ξεχασω ολα, θελω να προχωρησω (αυτο λεει η λογικη μου) ..Η καρδια μου ομως επιμενει. Και γυρναει στο δολοφονο της. Και οσα και αν επαθε (γιατι επαθε πολλα) τον αποζηταει ...:( Πήγαινε στο θέμα: Απλη φαση...
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 21:35 @Θ. Κλημεντίνη
Μου εχει πει και αλλα ψεμματα... Δεν ξερω αν μπορω να τον πιστεψω..Νομιζω την ερωτευτηκε.. Νιωθω σαν να διαλυθηκε ο κοσμος μου. Ξερω οτι πρεπει να προχωρησω ομως..why does my heart feel so bad...? Πήγαινε στο θέμα: Απλη φαση...
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 21:17 @Θ. Κλημεντίνη
Το ξερω. Απλα ειμαι σε κατασταση σοκ και δεν μπορω να το αποδεχτω. ή μαλλον δεν θελω να το πιστεψω. Σκεφτομαι ενα σωρο. Αυτα που λες... Πήγαινε στο θέμα: Απλη φαση...
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 20:42 @Θ. Κλημεντίνη
Επειδη σκεφτομαι αυτη τη στιγμη ενα σωρο και νιωθω οτι θα τρελαθω : το χουφτωμα πώς το εννοεις; Ας θεωρησουμε οτι ειναι εξω απο τα ρουχα.. Πού; σε αποκρυφα σημεια; Σορρυ αν ρωταω βλακειες απλα δεν ειμαι καλα. Πήγαινε στο θέμα: Απλη φαση...
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 20:37 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια! Νεο μελος εδω... Ο φιλος μου ετων 24 παραδεχθηκε μετα απο πιεση οτι εκανε απλη φαση μιας νυχτας με μια αλλη σε εξωτερικο χωρο οταν ηταν ψιλομεθυσμενοι. Οταν τον ρωτησα τι περιελαμβανε η απλη φαση απαντησε : αγκαλιες και φιλια.(τωρα αν ισχυουν αυτα που λεει, αλλο θεμα) Επειδη δεν ειμαι σε καλη κατασταση και δεν μπορω να σκεφτω ουτε αντικειμενικα ουτε λογικα εσεις τι πιστευετε οτι περιλαμβανει μια απλη φαση; Θα με κοροιδευετε, αλλα ειμαι σε φαση που δεν μπορω να σκεφτω τιποτα... Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Απλη φαση... |