|
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 05:51 @Ftou.gr admin
re paidia k egw thelw ligh voh8eiaaa Πήγαινε στο θέμα: νεο μελος
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 05:45 @Κλάψιμο
kserw dn einai katholou swsto auto pou ekana...alla lene ton erwta den ton orizeis..swsta ? me to agori moy eimaste mazi 2.5 xronia..se ena diastima 8 minwn pou hmastan xwrismenoi (eixame hdh kleisei duo xronia) arxisa n milaw m ton ksaderfo tou...stin arxh milagame filika gt ton i3era k ap prin..omws ap ena simeio k meta arxise n mou tin peftei k na leei t dika tou..mia mera m eipe n vre8oume k egw dextika ...! ti to thela ? ap ekeinh tin mera arxise t ''marturio'' mu...Kaname kati ekeinh tin mera..mu eipe oti tu aresa polu !! den ton pistepsa ..lew mou kanei plaka..dn einai dunaton !! omws t logia tou k oi prakseis tou allo mou edeixnan !! ka9e mera mou estelne minimata me epairne thl mou elege n vre8oume ..otan vriskomastan dn m afine ap t matia tou ! k egw omws me ton kairo arxisa n antapodidw gt den t kribw k mena m arese , polu !! Egw vevaia arketes fores kratousa mia apostash..gt eniw8a tupseis !! k tu feromoun ligo apotoma kapoies fores ... tou to eixa teleiwsei apeires fores k ekeinos gurnage ksana k egw upekupta !! meta apo 2 mines peripou pou traviomastan ..me ''8umatai'' o 2.5 xronia !! k egw ekei ekana t megalutero la9os tis zwhs mou!!!!!arxisa n vgainw mazi tou... k parallhla m ton ksaderfo tou !! wspou t ema8e o ksaderfos k m eipe na min ton ksanaenoxlisw...! ekei exasa t gh katw ap t podia mou ... apofasizw loipon n to teleiwsw me twn 2.5 xronia ..stelnw mnm ston ksaderfo k tu lew n vre8oume ekeinos dextike..k arxisame pali t idia !! sxedon ...vasika makari n htan paali t idia! gt ekeinos EIXE ALLAKSEI SUMPERIFORA APENANTI MOU ! me 8umotan mono otan ton 8umomoun egw ,k apo kei pou m elege n vriskomaste ka8e mera tou to elega egw k ekeinos m t akurwne kiolas ! k egw fusika oso pigaine k kollaga akoma perissotero... mexri k s agapw eixame pei !!! h sumperifora auti dihrkese 2mish mines peripou...m eixe kanei n niw8w toso axrhsth k ot den m thelei katholou!! otan tou t elega m elege se 8elw alla dn niw8w t idio 8ermos m prin!! tou eksigisa oti ekeinon thelw k th htan wraio an allaze tin sumperifora tou apenanti mou gt plhgwnomai...k m eirwneuotan !! telospantwn pernane autoi oi 2 misi mines FRIKHS k t lew s eixa proeidopoihsei telos !! k den probale kamia antistash !! pernaei o kairos ...egw teleiws xalia !! k ekana k ena deutero la9os...gurisa ston duo misi xronia ... otan ton eida kati san na fountwse mesa mou..eixa n ton dw kairo? logw tis 3eneras pou m eixe dwsei o allos? den 3erw...to mono pou kserw einai oti twra eimai me ton dio misi xronia k skeftomai ton ksaderfo tou !!!!!!!!!!!!!!!!!! ton thelw poluu....k 8elw n kanw t panta gia n ton ksanakerdisw! vriskw profaseis n tsakwnomai me ton duo misi xronia g n ton anagkasw n m xwrisei k n diekdikisw ton allon ... omws o allos k m t dikio tou den asxoleitai k polu ! mono otan m vlepei st dromo koitazomaste arketa legontas mono ena geia !! thelw n tou steilw ena mnm k na tu pw pws an m pei pws akoma meta ap ola auta me thelei egw parataw t panta g auton !! ti n kanw ? ta exw kanei skataa ....!!
Πήγαινε στο θέμα: erwteutika ton ksaderfo tou !! |