Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 01:57 @Θ. Κλημεντίνη
Ωραια ρε αδερφε! Τα λες πολυ ωραια! Λοιπον θα παω να τις τα πω και στα αρχ*** ολα που λενε! Αν την ξανακερδισω θα σου χρωσταω πολλαδερφε..
Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξανακερδισω
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 20:24 @Θ. Κλημεντίνη
Συγνωμη που δεν διευκρυνησα κατι αλλα τωρα τα εχει με ενα παιδι , αλλα σχετικα ειναι σε αποσταση και δεν βρισκονται πολυ μαζι...λες να τις πω τι νοιωθω και οτι γινει? 'Η να περιμενω μεχρι να χωρισουνε...? Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξανακερδισω
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 13:41 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω που απαντησες φιλε! Νομιζω πως θα ακολουθησω την συμβουλη σου! Ειναι πολυ καλη κοπελα , με καλο χαρακτηρα και διαφερει απο τις αλλες(τσουλακια). Επισης ειχε μιλησει με εναν φιλο μου οταν χωρισαμε και του ειχε πει οτι στεναχωρηθηκε πολυ που χωρισαμε και τετοια..αλλα δεν 3ερω αν το ελεγε στα αληθεια αν με καταλαβαινεις! Καλη μου επιτυχια λοιπον θα σου απαντησω ξανα μολις της ζητησω την δευτερη ευκαιρια! Καλημερα! Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξανακερδισω
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 02:10 @Θ. Κλημεντίνη
Τα ειχα με μια κοπελα πριν 1 χρονο για κανα μηνα περιπου , ηταν η δευτερη μου σχεση , τελος παντων χωρισαμε , επειδη ντρεπομουν αρκετα! Και προφανως ημουν 'ξενερωτος' . Μετα απο εναν μηνα μια φιλη μου , μου μιλησε για τις σχεσεις..και πως να μην ειμαι ξενερωτος..και τελικα μετα απο 2 μηνες εκανα κατι με μια συμμαθητρια και ολα οκ. Τελος παντων μετα απο μερικους μηνες (4-5) την ειδα εξω με κατι φιλες και απο τοτε δεν εχω σταματησει να την σκεφτομαι...καθε μερα και νυχτα...δεν ξερω γιατι ομως.Εγω πιστευω πως αυτο ειναι αγαπη..δεν ξερω απο αγαπες ειμαι 15 χρονων...και την θελω πισω..νομιζω πως προσφατα ειχε μια σχεση. Παρακαλω βοηθηστε με σε αυτην την κατασταση...να τις πω πως νοιωθω? Αλλα φοβαμε την απορριψη..
Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξανακερδισω |