Μήνυμα στις 27/3/2014 στις 16:28 @Sex
Γεια σας!ειμαι 16 χρονων και θελω την βοηθεια σας<! Πριν μια βδομαδα η φιλη μου μου ελεγε διαφορα για τους κολλητους της κλπ,μου εδειξε μια φωτο ενους κολλητου της κκ μου ειπε χωρισε πριν λιγες μερες αλλα την ξεπερασε!εμενα μ αρεσε πολυ κκ το σχολειο θα εκνε εκδηλωση κ θα ηταν αυτος!τελος παντων με γνωρισε ειπαμε τα ονοματα μας τπτ παραπανω..εχτες η φιλη μου μ ειπε μιλησε με τον κολλητο της οτι δεν την ειχε ξεπερασει αλλα δεν θλει ν κνει σχεση μαζι της κ ειπε η φιλη μ οτι εχει μια φιλη δλδ εμενα οτι μ αρεσει πολυ κ οτι τν ηθλα..την ρωτησε αν ειχα φβ κκ του εδιξε κ ειπε πως τ αρεσα υπερβολικα πολυ! Τ εστειλα μηνυμα ηταν ολα οκ εδιχνε οτι ηθλε κκ μου πε αυτο το σαββατο να παμε βολτα!(δεν τα εχουμε ακμ απλα μιλαμε γλυκα κ θα τ φτιαξουμε μετα τ ραντεβου γ να δει) Βσκ η ερωτηση μ ειναι..μιας κ μασ εκνε κονε,σε αυτο το ραντεβου τι θα του λεω? Δλδ τι συζητησεις? Θα πεσει φασωμα? Αν ναι ειν σωστο? Γενικα πειτε μου τι να κανω/τι να πω μαζι του! Ευχαριστωωω:) ![]() Πήγαινε στο θέμα: 1ο ραντεβου/φασηη |